Norejau paklausti, o kur KAUNIETES nestukes apsipirkineja, a? Nes kiek ieskojau info nete, tai tu parduotuviu, kaip nesciosioms, gal tik kelios yra. Na, jose dar nesilankiau, gal jos ir nieko, bet gal zinote platesni pasirinkima? Ypac reikia kelniu, dzinsu, nors ziuriu ne as viena tokia su neuzdasegtu klynuku vaikstau bet kad jau ir ta riba uzsegimo arteja
Per 3-4 darbo savaites gali taip isaugti pilvukas ir neatitikti dydis, kad teks pardavineti paciai . Juolab kiekvina moteris skirtinga, skirtingi pilvukai. Tai kas tinka vienai netiks kitai, o inter. parduotuvese nepasimatuosi. Man taip pat ten daug rubeliu patinka, bet baime pirkti nepasimatavs sustabdo. Ypac kai esu pirkusi ne niesciai ir susiduriau su pasiuvimu problema. Net kai dydis atitinka, pasiuvimas ne per kur
na zinokit del internetiniu parduotuviu gal buna visko, bet as labai patenkinta, siunciaus progine suknele is ten ir isties ji idealiai atrode ant mano jau nemazo ir dar buciau tilpus as pastebejau kad tie rubai daug kokybiskiau pasiuti buna ir tikrai puikiai ant pilvelio atrodo ir tempias pagal reikala. patarciau tiesiog pirkt ten, kur nurodyta kad rubas tinka nuo 0iki9men nestumo. nes LT isties pasirinkimas nekoks, ypac jei reikia kazko specifinio.
pritariu tikrai nieko gero pas mus nera...na va buvau radusi dzinsiukus i tema zaroj ten kolekcija skirta busimai mamai nes kitur tikrai rubai ne pagal metus labiau viresnem gerai kad siuo metu virsutiniu rubeliu nusipirkti eina daug kur nes mada tokia ,kad pilvukas telpa, o va kelniu tikrai kazklas baisaus, visur buvau klaipedoje vilniui kaune...nu nors verk kaip baisu toks jausmas kad nescia tiks bet kas...svarbu tilpai...o juk taip norisi buti graziai
As tai rubu sau padevetuose prisipierku. Bele ko neimu. labai neblogu radau ir esu patenkinta. Niu jie ne specialiai nestukem, o tiesiog daug vietos pilvuj Tik kelnes specialiai nesciosiom turguj issirinkau. Nusprendziau daug rubu nepirkti, brangiu irgi - vis gi laikina, bet jau turiu nemazai
As tai rubu sau padevetuose prisipierku. Bele ko neimu. labai neblogu radau ir esu patenkinta. Niu jie ne specialiai nestukem, o tiesiog daug vietos pilvuj Tik kelnes specialiai nesciosiom turguj issirinkau. Nusprendziau daug rubu nepirkti, brangiu irgi - vis gi laikina, bet jau turiu nemazai
na ir saunu...gaila juk metyti pinigelius , yra kur juos det ir taip.....kad nors grazaus butu o dabar uz tokius tiek moket fui... Papildyta: http://www.olialiama.../kolekcija.html
visai graziu rubeliuku yra
Nuo siandien parduotuveje Mamos stilius Flagmane, (2 a, uz Zygio batu) didziulis ispardavimas. Kelnes,dzinsai, megztiniai, bliuzkutes 30-60 Lt, apatinis trikotazas, kojines - nuo 20 Lt. Siulau paskubeti, nes dydziu ir pasirinkimo neliks.
Norejau paklausti, o kur KAUNIETES nestukes apsipirkineja, a? Nes kiek ieskojau info nete, tai tu parduotuviu, kaip nesciosioms, gal tik kelios yra. Na, jose dar nesilankiau, gal jos ir nieko, bet gal zinote platesni pasirinkima? Ypac reikia kelniu, dzinsu, nors ziuriu ne as viena tokia su neuzdasegtu klynuku vaikstau bet kad jau ir ta riba uzsegimo arteja
O aš labai gražius S dydžio džinsiukus nusipirkau gariūnuose 3 eilėj 56 namely už 130lt Šiaip net nesimato, kad jie būtų nėštukiniai, nes ir kišenių prieky ir gale ir šiaip kaip normalūs džinsai Nes kitur kur žiūrėjau tragiška, bent jau man
Nuo siandien parduotuveje Mamos stilius Flagmane, (2 a, uz Zygio batu) didziulis ispardavimas. Kelnes,dzinsai, megztiniai, bliuzkutes 30-60 Lt, apatinis trikotazas, kojines - nuo 20 Lt. Siulau paskubeti, nes dydziu ir pasirinkimo neliks.
katik gryzau is sios parduotuves ir tikrai galiu pasakyt, kad mazai kas belike. Dudziai tik L arba XL
o taip norejosi kazka grazaus nusipirkri. Pagrinde isparduoda zieminius drabuzius, o tiems kuriuos galima bus nesiot pavasari - vasara nuolaidu nera
katik gryzau is sios parduotuves ir tikrai galiu pasakyt, kad mazai kas belike. Dudziai tik L arba XL
o taip norejosi kazka grazaus nusipirkri. Pagrinde isparduoda zieminius drabuzius, o tiems kuriuos galima bus nesiot pavasari - vasara nuolaidu nera
na ir saunu...gaila juk metyti pinigelius , yra kur juos det ir taip.....kad nors grazaus butu o dabar uz tokius tiek moket fui... Papildyta: http://www.olialiama.../kolekcija.html
visai graziu rubeliuku yra
Vakar buvau sitoj parduotuvej Na nezinau, ar cia mano skonis baisiai keistas ar kame reikalas.Bet nieko ypatingo ten nepamaciau.Internete daug grozybiu, o pacioj parduotuvej nieko gero.Ir kainos...
Vakar buvau sitoj parduotuvej Na nezinau, ar cia mano skonis baisiai keistas ar kame reikalas.Bet nieko ypatingo ten nepamaciau.Internete daug grozybiu, o pacioj parduotuvej nieko gero.Ir kainos...
Na as tai nezinau, bet ka maciau www.olialiamama.lt tai tas pats ir parduotuvej ir dar daugiau turbut. na bet cia musu kiekvienos skonis skiriasi turbut. Bet cia vis ne Buk mama, nes ten tai mados tai pries 30 metu praejusios, bet kaip sakau, kad kiekvienam savo...