Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

Sveikutes besilaukiancios mamytes 4u.gif

Norejau paklausti, o kur KAUNIETES nestukes apsipirkineja, a? Nes kiek ieskojau info nete, tai tu parduotuviu, kaip nesciosioms, gal tik kelios yra. Na, jose dar nesilankiau, gal jos ir nieko, bet gal zinote platesni pasirinkima? smile.gif Ypac reikia kelniu, dzinsu, nors ziuriu ne as viena tokia su neuzdasegtu klynuku vaikstau biggrin.gif bet kad jau ir ta riba uzsegimo arteja ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 01 10, 23:45)
Per 3-4 darbo savaites gali taip isaugti pilvukas ir neatitikti dydis, kad teks pardavineti paciai doh.gif . Juolab kiekvina moteris skirtinga, skirtingi pilvukai. Tai kas tinka vienai netiks kitai, o inter. parduotuvese nepasimatuosi. Man taip pat ten daug rubeliu patinka, bet baime pirkti nepasimatavs sustabdo. Ypac kai esu pirkusi ne niesciai ir susiduriau su pasiuvimu problema. Net kai dydis atitinka, pasiuvimas ne per kur doh.gif

na zinokit del internetiniu parduotuviu gal buna visko, bet as labai patenkinta, siunciaus progine suknele is ten ir isties ji idealiai atrode ant mano jau nemazo nestuke.gif ir dar buciau tilpus thumbup.gif as pastebejau kad tie rubai daug kokybiskiau pasiuti buna ir tikrai puikiai ant pilvelio atrodo ir tempias pagal reikala. patarciau tiesiog pirkt ten, kur nurodyta kad rubas tinka nuo 0iki9men nestumo. nes LT isties pasirinkimas nekoks, ypac jei reikia kazko specifinio.
Atsakyti
pritariu tikrai nieko gero pas mus nera...na va buvau radusi dzinsiukus i tema zaroj ten kolekcija skirta busimai mamai thumbup.gif nes kitur tikrai rubai ne pagal metus labiau viresnem ax.gif gerai kad siuo metu virsutiniu rubeliu nusipirkti eina daug kur nes mada tokia ,kad pilvukas telpa, o va kelniu schmoll.gif blink.gif tikrai kazklas baisaus, visur buvau klaipedoje vilniui kaune...nu nors verk kaip baisu mad.gif doh.gif toks jausmas kad nescia tiks bet kas...svarbu tilpai...o juk taip norisi buti graziai 4u.gif
Atsakyti
As tai rubu sau padevetuose prisipierku. Bele ko neimu. labai neblogu radau ir esu patenkinta. Niu jie ne specialiai nestukem, o tiesiog daug vietos pilvuj biggrin.gif Tik kelnes specialiai nesciosiom turguj issirinkau. Nusprendziau daug rubu nepirkti, brangiu irgi - vis gi laikina, bet jau turiu nemazai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2008 01 16, 18:39)
As tai rubu sau padevetuose prisipierku. Bele ko neimu. labai neblogu radau ir esu patenkinta. Niu jie ne specialiai nestukem, o tiesiog daug vietos pilvuj biggrin.gif Tik kelnes specialiai nesciosiom turguj issirinkau. Nusprendziau daug rubu nepirkti, brangiu irgi - vis gi laikina, bet jau turiu nemazai  blush2.gif

na ir saunu...gaila juk metyti pinigelius , yra kur juos det ir taip.....kad nors grazaus butu o dabar uz tokius doh.gif tiek moket fui...
Papildyta:
http://www.olialiama.../kolekcija.html
visai graziu rubeliuku yra 4u.gif
Atsakyti
Nuo siandien parduotuveje Mamos stilius Flagmane, (2 a, uz Zygio batu) didziulis ispardavimas. Kelnes,dzinsai, megztiniai, bliuzkutes 30-60 Lt, apatinis trikotazas, kojines - nuo 20 Lt. Siulau paskubeti, nes dydziu ir pasirinkimo neliks.
Atsakyti
QUOTE(krisstukas @ 2008 01 16, 14:36)
Sveikutes besilaukiancios mamytes  4u.gif

Norejau paklausti, o kur KAUNIETES nestukes apsipirkineja, a? Nes kiek ieskojau info nete, tai tu parduotuviu, kaip nesciosioms, gal tik kelios yra. Na, jose dar nesilankiau, gal jos ir nieko, bet gal zinote platesni pasirinkima? smile.gif Ypac reikia kelniu, dzinsu, nors ziuriu ne as viena tokia su neuzdasegtu klynuku vaikstau  biggrin.gif bet kad jau ir ta riba uzsegimo arteja  ax.gif  biggrin.gif

Uzlek i Kaune Vilniaus gatveje esancia MAMA+, gal ten rasi dzinsu. Ir klasikiniu kelniu pasirinkimas neblogas. O kainos kaip ir visur iki 150Lt
Atsakyti
O aš labai gražius S dydžio džinsiukus nusipirkau gariūnuose 3 eilėj 56 namely už 130lt thumbup.gif Šiaip net nesimato, kad jie būtų nėštukiniai, nes ir kišenių prieky ir gale ir šiaip kaip normalūs džinsai smile.gif Nes kitur kur žiūrėjau tragiška, bent jau man smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lukra: 20 sausio 2008 - 18:02
QUOTE(Adore @ 2008 01 18, 12:52)
Nuo siandien parduotuveje Mamos stilius Flagmane, (2 a, uz Zygio batu) didziulis ispardavimas. Kelnes,dzinsai, megztiniai, bliuzkutes 30-60 Lt, apatinis trikotazas, kojines - nuo 20 Lt. Siulau paskubeti, nes dydziu ir pasirinkimo neliks.

katik gryzau is sios parduotuves ir tikrai galiu pasakyt, kad mazai kas belike. Dudziai tik L arba XL sad.gif
o taip norejosi kazka grazaus nusipirkri. Pagrinde isparduoda zieminius drabuzius, o tiems kuriuos galima bus nesiot pavasari - vasara nuolaidu nera sad.gif
Atsakyti
QUOTE(akb @ 2008 01 21, 13:25)
katik gryzau is sios parduotuves ir tikrai galiu pasakyt, kad mazai kas belike. Dudziai tik L arba XL sad.gif
o taip norejosi kazka grazaus nusipirkri. Pagrinde isparduoda zieminius drabuzius, o tiems kuriuos galima bus nesiot pavasari - vasara nuolaidu nera sad.gif

gaila kad negaliu pasinaudoti nuolaidomis schmoll.gif mano dukryte smarkiai serga cry.gif negaliu iseiti is namu g.gif o ir bijau del saves kad neuzsikresciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2008 01 16, 18:53)
na ir saunu...gaila juk metyti pinigelius , yra kur juos det ir taip.....kad nors grazaus butu o dabar uz tokius doh.gif  tiek moket fui...
Papildyta:
http://www.olialiama.../kolekcija.html
visai graziu rubeliuku yra 4u.gif

Vakar buvau sitoj parduotuvej g.gif Na nezinau, ar cia mano skonis baisiai keistas ar kame reikalas.Bet nieko ypatingo ten nepamaciau.Internete daug grozybiu, o pacioj parduotuvej nieko gero.Ir kainos...
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2008 01 27, 13:06)
Vakar buvau sitoj parduotuvej  g.gif Na nezinau, ar cia mano skonis baisiai keistas ar kame reikalas.Bet nieko ypatingo ten nepamaciau.Internete daug grozybiu, o pacioj parduotuvej nieko gero.Ir kainos...

Na as tai nezinau, bet ka maciau www.olialiamama.lt tai tas pats ir parduotuvej ir dar daugiau turbut. na bet cia musu kiekvienos skonis skiriasi turbut. Bet cia vis ne Buk mama, nes ten tai mados tai pries 30 metu praejusios, bet kaip sakau, nestuke.gif kad kiekvienam savo...
Atsakyti