Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

Aga, BUK MAMA tai tikrai nieko gudro nera.... doh.gif
Gal tik didesniu dydziu kam reikia, tai visa paguoda... o siaip rubai nepasakyciau,kad labai madingi..
NOrs nusipirkau as bridzus vienus... bet rinktis nelabai yra is ko.
Atsakyti
user posted image
user posted imageuser posted image
Manes taip nieks nepriverstu rengtis schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tusiukas8: 27 sausio 2008 - 21:39
kAd cia jos net ne nestukes... doh.gif pagalviu prisikisusios manikenes tongue.gif
TIkrai sutinku su tavim, kad skurdus pasirinkimas
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2008 01 28, 08:03)
kAd cia jos net ne nestukes...  doh.gif  pagalviu prisikisusios manikenes  tongue.gif
TIkrai sutinku su tavim, kad skurdus pasirinkimas

Niu ta va koks tas Olialia mama pasirinkimas. Man nekelia susizavejimo schmoll.gif .
Atsakyti
Nu aisku del skonio nesigincysim, nes kievienai savo, jei Maximoj dirbat tai tikrai ten nerasit rubu sales darbuotojam, o kad skurdus pasirinkimas tai tikrai nepasakyciau, nes kur kitur ziurejau tai... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif O jei ka merginos tai visada yra padivalkes, tai gal ten ir rasit ko jums reikia 4u.gif ir man isviso juokinga darosi kada jus sakot kad nera kur ir ko pirkti, jei saziningai tai as visur tikrai visko randu ir be jokiu problemu ir Olialiamama ir bukmama ir mamosstilius ( tik as pasakiau kad olialiamama man labiausiai patiko, o jus cia puolat) ir t.t..., bet zinoma jei jus norit uz 100lt nusipirkti suknele krikstynoms ar dar kur, tai cia jau jusu bedos. Tad jei neturit pinigeliu tai ir sedekit su mociutes chalatu namie, o ne po parduotuves nieciuju vaiksciokit ir paskui cia pliatkus varykit, va taip! cool.gif
Papildyta:
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 01 27, 22:39)
user posted image
user posted imageuser posted image
Manes taip nieks nepriverstu rengtis schmoll.gif  doh.gif

Na ta virsutine tai tikrai ne pati graziausia, bet tos dvi apacioj tai man tikrai visai nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyyte @ 2008 01 28, 13:03)
Nu aisku del skonio nesigincysim, nes kievienai savo, jei Maximoj dirbat tai tikrai ten nerasit rubu sales darbuotojam, o kad skurdus pasirinkimas tai tikrai nepasakyciau, nes kur kitur ziurejau tai...  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  O jei ka merginos tai visada yra padivalkes, tai gal ten ir rasit ko jums reikia  4u.gif  ir man isviso juokinga darosi kada jus sakot kad nera kur ir ko pirkti, jei saziningai tai as visur tikrai visko randu ir be jokiu problemu ir Olialiamama ir bukmama ir mamosstilius ( tik as pasakiau kad olialiamama man labiausiai patiko, o jus cia puolat) ir t.t..., bet zinoma jei jus norit uz 100lt nusipirkti suknele krikstynoms ar dar kur, tai cia jau jusu bedos. Tad jei neturit pinigeliu tai ir sedekit su mociutes chalatu namie, o ne po parduotuves nieciuju vaiksciokit ir paskui cia pliatkus varykit, va taip! cool.gif
Papildyta:
Na ta virsutine tai tikrai ne pati graziausia, bet tos dvi apacioj tai man tikrai visai nieko biggrin.gif

O kas čia per pykčiai bigsmile.gif . Ir prie ko Maximos pardavejos, kuo jos čia kaltos? Juk ten visos vienodais rūbeliais berods g.gif vaikšto. O kad visos pigiau norim apsipirkti, tai juk normalu. Ir ieškom kur ir kas mums patiktu, būtų už prieinamą kainą. Gal dėl to visos ir pletkinam čia, patirtim dalyjamės 4u.gif . Skoniai ir poreikiai kiekvieno žmogaus yra skirtingi, o nėštumo metu jie dar labiau pasikeičia. Tad vienoms nėra pasirinkimo, kitos kuo puikiausiai atranda sau tinkamą rūbą smile.gif
O Jums tikrai patiko O lia lia mama, mes tai jau anksčiau pastebėjome tongue.gif . Iš visų 8 žinučių šiame forume, net 6 apie šią parduotuvę lotuliukas.gif . Sėkmės reklamoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delniukai @ 2008 01 28, 17:18)
O kas čia per pykčiai bigsmile.gif . Ir prie ko Maximos pardavejos, kuo jos čia kaltos? Juk ten visos vienodais rūbeliais berods g.gif  vaikšto. O kad visos pigiau norim apsipirkti, tai juk normalu. Ir ieškom kur ir kas mums patiktu, būtų už prieinamą kainą. Gal dėl to visos ir pletkinam čia, patirtim dalyjamės 4u.gif . Skoniai ir poreikiai kiekvieno žmogaus yra skirtingi, o nėštumo metu jie dar labiau pasikeičia. Tad vienoms nėra pasirinkimo, kitos kuo puikiausiai atranda sau tinkamą rūbą smile.gif
O Jums tikrai patiko O lia lia mama, mes tai jau anksčiau pastebėjome tongue.gif . Iš visų 8 žinučių šiame forume, net 6 apie šią parduotuvę lotuliukas.gif . Sėkmės reklamoje 4u.gif

Gerai skaiciuojat "delniukai" bet as kaip ir pati sakai tik norejau patirtim pasidalinti, bet.... likau uzpulta, tad taip ir gavos... o del reklamos tai doh.gif doh.gif doh.gif koks man skirtumas ten kas perka ar ne! Tik norejau patirtim pasidalint, va thumbup.gif verysad.gif
Atsakyti
Aš irgi ėmiau ieškot rūbelių nėščiosioms Vilniuj. Tai pasidalinsiu patirtimi. Yra Madoj II a. iškart užlipus tokia lietuviškų rūbų parduotuvė, tai yra viena kabykla su rūbais besilaukiančioms. Bet man nelabai patiko, nes tokie šiek tiek sovietmečiu trenkiantys tie rūbeliai buvo ir dar lenkiški (lenkiškos produkcijos iš principo stengiuosi nepirkt).

Paskui prieš savaitę buvau Gedimino 9 parduotuvėje Polarn O. Pyret, kur yra ir rūbų būsimoms mamytėms (paskui mačiau juos visus internete: http://www.polarnopy...ory.aspx?id=980 ). Buvo viskam nemažos nuolaidos ir mačiau tikrai dailių marškinėlių ir kombinezonų.

Dar buvau Zaroj, bet ta kabykla su rūbais nėščiosioms didelio įspūdžio nepaliko, pardavėjos sakė, kad po švenčių (na, jau beveik mėnuo praėjo) viskas išpirkta, bet sudomino vienos elastinės juodos kelnės, kurios gali tikti ir į darbą ir po namus.

Norėjau nusipirkti treningų tipo kelnes nėščiosioms sportui AUDIME. Nors skaičiau šiame forume, kad jų yra, bet pasirodo, jau seniai nėra ir neketina būti (perskambinau 3 jų parduotuves). Gal kas turi kokių patarimų? Galbūt tiktų ir paprastos didesnio dydžio, bet ateityje pilvas bus aptemptas, o užpakalis kabaluos turbūt? smile.gif

Kadangi turiu du sarafanus, kurių vieną pirkau Benettone Italijoje, o kitą turiu nuo pirmojo nėštumo, tai reikėtų nusipirkti kompresines pėdkelnes, kad venos nsiplėstų. Prie manęs čia Viršuliškėse yra ortopedinių prekių parduotuvė ir mačiau ten parduoda, reikės ryt nubėgt.

O dėl maudymosi kostiumelio ką patarsit? Ar nėščioms jie išvis egzistuoja? Niekur neteko dar matyt, o kažkokio 5 dydžiais didesnio nesinori pirkt, nes per krūtinę turbūt kabės...

Tai štai tokios mano naujienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyyte @ 2008 01 28, 17:17)
Gerai skaiciuojat "delniukai" bet as kaip ir pati sakai tik norejau patirtim pasidalinti, bet.... likau uzpulta, tad taip ir gavos... o del reklamos tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif koks man skirtumas ten kas perka ar ne! Tik norejau patirtim pasidalint, va  thumbup.gif  verysad.gif

kad pirmiausiai pati uzpuoli, o tada sakai, kad tave uzpuole...
Dalintis patirtimi niekas nedraudzia, bet cia svarbi ne tik tavo patirtis, o ir kitu mamyciu... ax.gif
Bukim tolerantiskesnes mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaune Urmo bazėse Raudonajame pasaže yra rūbų nėščiosioms. Kažko labai išskirtinio nemačiau, bet kelnių įvairių pasirinkimo yra: tiek velvetinių, tiek džinsinių ar šiaip klasikinių medžiaginių. Tai vienas velvetines pirkausi ir aš už 130 Lt. Tiek gerai, kad iš jų galima pasidaryti ir bridžus, o ne tik ilgas kelnes nešioti...
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2008 01 28, 19:41)

Norėjau nusipirkti treningų tipo kelnes nėščiosioms sportui AUDIME. Nors skaičiau šiame forume, kad jų yra, bet pasirodo, jau seniai nėra ir neketina būti (perskambinau 3 jų parduotuves). Gal kas turi kokių patarimų? Galbūt tiktų ir paprastos didesnio dydžio, bet ateityje pilvas bus aptemptas, o užpakalis kabaluos turbūt? smile.gif

Tai štai tokios mano naujienos smile.gif

audimo sportines aprangos nesciosiosms yra parduotuveje "mamu zona"
Atsakyti
QUOTE(THAI @ 2008 01 29, 12:47)
audimo sportines aprangos nesciosiosms yra parduotuveje "mamu zona"

Dėkui, reikės užsukti, nes baisiai noriu jogą lankyt, o neturiu kuo apsirengt smile.gif Ten gal yra ir maud. kostiumėlių?
Atsakyti