Aš irgi ėmiau ieškot rūbelių nėščiosioms Vilniuj. Tai pasidalinsiu patirtimi. Yra Madoj II a. iškart užlipus tokia lietuviškų rūbų parduotuvė, tai yra viena kabykla su rūbais besilaukiančioms. Bet man nelabai patiko, nes tokie šiek tiek sovietmečiu trenkiantys tie rūbeliai buvo ir dar lenkiški (lenkiškos produkcijos iš principo stengiuosi nepirkt).
Paskui prieš savaitę buvau Gedimino 9 parduotuvėje Polarn O. Pyret, kur yra ir rūbų būsimoms mamytėms (paskui mačiau juos visus internete:
http://www.polarnopy...ory.aspx?id=980 ). Buvo viskam nemažos nuolaidos ir mačiau tikrai dailių marškinėlių ir kombinezonų.
Dar buvau Zaroj, bet ta kabykla su rūbais nėščiosioms didelio įspūdžio nepaliko, pardavėjos sakė, kad po švenčių (na, jau beveik mėnuo praėjo) viskas išpirkta, bet sudomino vienos elastinės juodos kelnės, kurios gali tikti ir į darbą ir po namus.
Norėjau nusipirkti treningų tipo kelnes nėščiosioms sportui AUDIME. Nors skaičiau šiame forume, kad jų yra, bet pasirodo, jau seniai nėra ir neketina būti (perskambinau 3 jų parduotuves). Gal kas turi kokių patarimų? Galbūt tiktų ir paprastos didesnio dydžio, bet ateityje pilvas bus aptemptas, o užpakalis kabaluos turbūt?

Kadangi turiu du sarafanus, kurių vieną pirkau Benettone Italijoje, o kitą turiu nuo pirmojo nėštumo, tai reikėtų nusipirkti kompresines pėdkelnes, kad venos nsiplėstų. Prie manęs čia Viršuliškėse yra ortopedinių prekių parduotuvė ir mačiau ten parduoda, reikės ryt nubėgt.
O dėl maudymosi kostiumelio ką patarsit? Ar nėščioms jie išvis egzistuoja? Niekur neteko dar matyt, o kažkokio 5 dydžiais didesnio nesinori pirkt, nes per krūtinę turbūt kabės...
Tai štai tokios mano naujienos