Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

gal galite atsiusti kokiu nuorodu kur galima uzsisakyti internetu rubeliu nestukei g.gif
Atsakyti
www.olialiamama.lt buvau ten pries sventes, tai jau pasipuost issirinkau ir siaip ten malonus aptarnavimas ir yra i ka pasiziuret. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
http://www.olialiama.../kolekcija.html
Atsakyti
QUOTE(Mamyyte @ 2008 01 05, 19:55)
www.olialiamama.lt  buvau ten pries sventes, tai jau pasipuost issirinkau ir siaip ten malonus aptarnavimas ir yra i ka pasiziuret. 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

o kur ta oliamama randasi mirksiukas.gif ???...ar yra kaune blush2.gif
Papildyta:
ir beje kaip kainos g.gif
Atsakyti
QUOTE(kariatide @ 2008 01 06, 20:45)
o kur ta oliamama randasi mirksiukas.gif ???...ar yra kaune blush2.gif
Papildyta:
ir beje kaip kainos g.gif

nezinau kaip del Kauno, bet Vilniuj tai Basanaviciaus gatvej, kaip tik salia mano darbo nestuke.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Mamyyte @ 2008 01 07, 10:08)
nezinau kaip del Kauno, bet Vilniuj tai Basanaviciaus gatvej, kaip tik salia mano darbo  nestuke.gif  thumbup.gif

ir kainos tai tikrai nera labai aukstos, nes ir prekes atrodo gan kokybiskos.
Atsakyti
QUOTE(Mamyyte @ 2008 01 05, 18:55)
www.olialiamama.lt  buvau ten pries sventes, tai jau pasipuost issirinkau ir siaip ten malonus aptarnavimas ir yra i ka pasiziuret. 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

man labai patiko olialiamama kolekcija biggrin.gif tikras grazumelis smile.gif kazin kaip ten su ismeromis? esu mazute ir simpatiskai patinus nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na del dydziu tai jau nezinau, bet jei nauja parduotuve tai turbut jau turetu tureti ivairiausiu dydziu. dar buvo nuolaida man bet nezinau ar dabar po svenciu vis dar yra thumbup.gif
Atsakyti
Sužinojau apie galimybę užsisakyti prekes nėštukėms paštu.
Puslapis www.otto.lt
Skyrius Moterims - Laukiančioms vaiką
Neblogios ir nelabai brangios prekės iš Vokietijos.
Pristatymas į paštą per 3-4 darbo savaites.
Dėl visokių mokesčių kaina didėja 18 procentais.
Reikės pabandyti....
Atsakyti
QUOTE(Nightwish19 @ 2008 01 10, 12:45)
Sužinojau apie galimybę užsisakyti prekes nėštukėms paštu.
Puslapis www.otto.lt
Skyrius Moterims - Laukiančioms vaiką
Neblogios ir nelabai brangios prekės iš Vokietijos.
Pristatymas į paštą per 3-4 darbo savaites.
Dėl visokių mokesčių kaina didėja 18 procentais.
Reikės pabandyti....

Per 3-4 darbo savaites gali taip isaugti pilvukas ir neatitikti dydis, kad teks pardavineti paciai doh.gif . Juolab kiekvina moteris skirtinga, skirtingi pilvukai. Tai kas tinka vienai netiks kitai, o inter. parduotuvese nepasimatuosi. Man taip pat ten daug rubeliu patinka, bet baime pirkti nepasimatavs sustabdo. Ypac kai esu pirkusi ne niesciai ir susiduriau su pasiuvimu problema. Net kai dydis atitinka, pasiuvimas ne per kur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyyte @ 2008 01 05, 19:55)
Papildyta:

rubeliai pasakiski tik idomu kokios ju kainos? Bent jau apitiksliai tada bent jau zinociau ar verta vazuot i vilniu ar ieskot pas mus kazko g.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 01 10, 22:45)
Per 3-4 darbo savaites gali taip isaugti pilvukas ir neatitikti dydis, kad teks pardavineti paciai doh.gif . Juolab kiekvina moteris skirtinga, skirtingi pilvukai. Tai kas tinka vienai netiks kitai, o inter. parduotuvese nepasimatuosi. Man taip pat ten daug rubeliu patinka, bet baime pirkti nepasimatavs sustabdo. Ypac kai esu pirkusi ne niesciai ir susiduriau su pasiuvimu problema. Net kai dydis atitinka, pasiuvimas ne per kur doh.gif

sutinku smile.gif bet kaip malonu pagany akeles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renate @ 2008 01 15, 11:39)
rubeliai pasakiski tik idomu kokios ju kainos? Bent jau apitiksliai tada bent jau zinociau ar verta vazuot i vilniu ar ieskot pas mus kazko g.gif

sunku pasakyt tas kainas, uz bridzus mokejau apie 160, suknele apie 200 tokia zebrine gal matet bliuskutes apie 100, kelnes turbut iki 170-180 o daugiau tai nezinau wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamyyte @ 2008 01 15, 18:16)
sunku pasakyt tas kainas, uz bridzus mokejau apie 160, suknele apie 200 tokia zebrine gal matet bliuskutes apie 100, kelnes turbut iki 170-180 o daugiau tai nezinau  wub.gif

ir nesuprantu kodel tiek mazai foto idejo i www.olialiamama.lt nes parduotuvej tai tikrai daug daugiau , bent jau taip atrodo
Atsakyti
saunuole Mamyyte, kad taip savim rupinies drinks_cheers.gif , o paskui, kur zadi detis tuos rubelius? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas696: 16 sausio 2008 - 09:40