Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

QUOTE(tusiukas8 @ 2006 11 26, 19:49)
O tu bandei žiūrėti kokios ten tos prekės, ar tik spėji jog neinančios? O jų parduotuvėj esi buvęs, kad galėtum palyginti? Ir iš kur žinai kad neinančios, gal šioj srity žinovas g.gif  bigsmile.gif  smile.gif

Parduotuvej BUK MAMA pirkom kelnes ir sijona.
Parodoje nebuvo i ka ziureti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supervyras: 26 lapkričio 2006 - 22:52
QUOTE([LTU]Afre @ 2006 11 26, 17:26)
Nu, bent jau mes šiandien buvom,tai man rūbų trūko ax.gif pagal savo dydį nieko neradau,o šiaip visai nieko,pasirodė,kad lygiai tas pats kas pernai mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Supervyras @ 2006 11 26, 18:07)
BUK MAMA bande neinancias prekes iskisti su 30% nuolaida  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Is as tikejausi gal kokios naujos kolekcijos, kazko naujo ar pan. juk paroda unsure.gif Dydziai milziniski, modeliai bobiski, spalvos tik pilkos ir juodos, i darba tai visai nieko tinkamo. Jau ne karta lankiausi parduotuveje, bet taip ir neteko nieko isigyti verysad.gif Tikrai, reikes pasinaudoti kitu nestuke.gif patarimais ir pasivaikscioti po iprastas parduotuves ir paieskoti ko nors tinkamo, nes tikrai mada dabar tam labai palanki.
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2006 11 27, 10:52)
Dydziai milziniski, modeliai bobiski, spalvos tik pilkos ir juodos, i darba tai visai nieko tinkamo. Jau ne karta lankiausi parduotuveje, bet taip ir neteko nieko isigyti verysad.gif

Aš visiškai sutinku! Nieko naujo, tas pats kas jų parduotuvėj, jokios naujos kolekcijos, kaip skelbiama reklamose. Dydžių išvis neturėjo, skambino į parduotuvę ir klausė ar turi ir kad atidėtų, bet jei ten nuvažiuosiu, tai nuolaidos jau nebus, nes tik parodoj ją taiko doh.gif doh.gif doh.gif
Lauksim naujos parduotuvės gruodžio mėn., tai gal prasidės bent nedidelė konkurencija ir nestuke.gif bent kiek iš to išloš?
Atsakyti
Aš buvau penktadieni šiek tiek po pietų tai dar radau savo dydžio pilką gražų tokį su vilna kostiumėlį į darbą vaikšiot. (Dydis S) Sumokėjau 160 lt. ir esu laaaabai thumbup.gif thumbup.gif patenkinta, dėl to kad po apačia uždidėjus bet kokią glautą bliuzkutę , ar golfiuką atrodo nerealiai. Dar pivelia nėra toks didelis, o vyras jau nori, kad jį nešiočiau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2006 11 27, 09:57)
Lauksim naujos parduotuvės gruodžio mėn., tai gal prasidės bent nedidelė konkurencija ir  nestuke.gif bent kiek iš to išloš?

As aisku atsiprasau del nezinojimo (jauciuosi kaip is medzio iskritus blink.gif ), bet "prainformuokit" mane prasau, kokia ir kur parduotuve zada atsidaryti?
Atsakyti
Ar yra Lietuvoje parduotuve nesciosioms, kur galetume nusipirkti grazius, idomius rubelius prieinamomis kainomis, kad galetume jaustis grazios nescios busimos mamytes:

wub.gif nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AJJ @ 2006 12 03, 18:27)
Ar yra Lietuvoje parduotuve nesciosioms, kur galetume nusipirkti grazius, idomius rubelius prieinamomis kainomis, kad galetume jaustis grazios nescios busimos mamytes:

wub.gif  nestuke.gif  4u.gif

Jei nori gražių, originalių, tai vienintele išeitis tik siūtis, nes bent jau aš kiek mačiau pasiūtų, tai nažinau kas juos gali vilkėti - maišai beskonybės.
Atsakyti
QUOTE(Ziwiliux @ 2006 12 02, 12:57)
As aisku atsiprasau del nezinojimo (jauciuosi kaip is medzio iskritus  blink.gif ), bet "prainformuokit" mane prasau, kokia ir kur parduotuve zada atsidaryti?

CUP 5 aukšte
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2006 12 04, 11:34)
CUP 5 aukšte

O kada atsidaro? Žinau,kad gruodžio mėn, bet kokią dieną? g.gif
Atsakyti
QUOTE([LTU]Afre @ 2006 12 04, 12:37)
O kada atsidaro? Žinau,kad gruodžio mėn, bet kokią dieną? g.gif

Gruodžio 18 d.
MAMA LUX
Atsakyti
QUOTE(Ziwiliux @ 2006 12 02, 14:57)
As aisku atsiprasau del nezinojimo (jauciuosi kaip is medzio iskritus  blink.gif ), bet "prainformuokit" mane prasau, kokia ir kur parduotuve zada atsidaryti?

Jo, CUP 5a, tokias skrajutes parodoj dalino. Labai apsidžiaugiau, galėjo ir parodoj sudalyvauti, būtų naujiena tongue.gif Vakar buvau CUP'e, dar nekvepia jokia nėštukių parduotuve, nu, bet lauksim gruodžio vidurio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skautule @ 2006 09 18, 08:12)
Papildyta:
O aš pagūglinau ir pasisiuvau individualiai puikiausias kelnes ir palaidinę, tai visą vasarą prašliaužiojau biggrin.gif Rūbai buvo labai patogūs ir puikiai tiko visur, ar į parduotuvę ar į kavinę ar pas draugus visur galėjau juos nešioti ax.gif Tai dabar siūsiuosi sau rūbus ten ir toliau, nes siuvėja puikiai patarė kokius audinius išsirinkti, kokius siluetus, dizaino detales, o ir rūbas buvo išskirtinis thumbup.gif Kadangi esu auka išskirtinių rūbų tai man tikras išsigelbėjimas biggrin.gif Siūlyčiau tikrai visoms išbandyti biggrin.gif

O pas kokia siuveja tu siuvaisi?Kur? Brangu? rolleyes.gif
Atsakyti