Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių datos pasirinkimas

aciu labai, visai jau man akys apteme 4u.gif 4u.gif 4u.gif

nu zodziu - jei suderint lietuviskas ir rusiskas rekomedacijas, tai siemet is vis nera tinkamos datos doh.gif, o kitamet rusiska skaiciuokle ismete tik VIENA data lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors man ji visai patinka
nu kazkaip nelabai draugiskos tos zvaigzdes unsure.gif
Atsakyti
teks likti dar kokius 5 metus netekejusiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2008 01 29, 22:23)
aciu labai, visai jau man akys apteme 4u.gif  4u.gif  4u.gif 

nu zodziu - jei suderint lietuviskas ir rusiskas rekomedacijas, tai siemet is vis nera tinkamos datos  doh.gif, o kitamet rusiska skaiciuokle ismete tik VIENA data  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nors man ji visai patinka
nu kazkaip nelabai draugiskos tos zvaigzdes  unsure.gif

smile.gif Mes tai pirmiausia "ant greitųjų" sugalvojom datą - vasario 14 d., kad ji būtų dar kažkuo ypatinga, susijusi su meile, o paskui ieškojau pliusiukų pagal mėnulį ir t.t. biggrin.gif Na, ir radau keletą - bent jau, kad priešpilnis, kad venera su marsu nesatsiskyrę (ar kažkaip ten panašiai), kad ne gegužės mėnuo lotuliukas.gif O mėnulio diena, tai bus 8 - oji, reiškia, kad gali būti arba labai sėkminga, jeigu viskas bus suderinta, arba kaip tik nesėkminga... Transformacijos diena, kai viskas pasisuks arba į blogą, arba į gerą pusę doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raula: 30 sausio 2008 - 18:09
musu irgi 8 menulio diena,arba viskas bus super,arba viskas sugrius biggrin.gif tai as renkuosi pirma varianta thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 01 30, 09:11)
teks likti dar kokius 5 metus netekejusiai biggrin.gif

...arba traukinys jau is vis... nuvaziavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O mes tuokiames geguzi. Del to visai nepergyvenu, kur cia kazkas rase, kad tai blogiausias menuo.. happy.gif
Atsakyti
QUOTE(spanieliuke @ 2008 01 30, 18:33)
musu irgi 8 menulio diena,arba viskas bus super,arba viskas sugrius biggrin.gif tai as renkuosi pirma varianta thumbup.gif  lotuliukas.gif

Aš irgi manau, kad tai bus posūkis į gerąją pusę, nes abu būsim laimingi ir meiliai nusiteike tą dieną thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raula: 30 sausio 2008 - 23:11
QUOTE(emiliukas5 @ 2008 01 30, 21:53)
O mes tuokiames geguzi. Del to visai nepergyvenu, kur cia kazkas rase, kad tai blogiausias menuo.. happy.gif

ir as geguzi. Ir itariu, kad ir diena ta pacia. Ir vadinasi teks ir man galvoti, kad viskas bus gerai smile.gif o jei ne, tai uzaugsiu, susitaupysiu centu ir nuskrisiu as i ta menuli bash.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 01 31, 09:00)
o jei ne, tai uzaugsiu, susitaupysiu centu ir nuskrisiu as i ta menuli  bash.gif

viskas bus ok ir tokiu drastisku priemoniu neprireiks!!!
Atsakyti
Mes savo vestuves taip pat planuojame gegužės mėnesį, į tas kalbas, kad gegužė netinkamas mėnuo santuokai visai nekreipiu dėmesio smile.gif tiesiog nuojauta kuždėjo, kad reikia rinktis šį mėnesį. O kai dar viena astrologė pasižiūrėjo pagal mūsų gimimo datas ir pranešė, kad ta diena tiesiog super, tai net nekilo abejonių kada pasirinkti mūsų šeimos pradžią smile.gif. Kadangi pagal Mėnulio kalendoriu, tai gera diena santuokai, Mėnulis bus Vėžio ženkle (namai, šeima, tradicijos), kuriame yra mano sužadėtinio Mėnulis bei manaisis Mėnulio kylantis mazgas. Venera tą dieną bus Jaučio ženkle (meilė, erotika, kūryba, grožis, pinigai), kur yra sužadėtinio Venera (super geras ženklas), ir mūsų abiejų Selenos.
Nors aš to labai nesureikšminu, bet nusiteikimui labai teigiamai veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgeete @ 2008 02 01, 10:22)
Mes savo vestuves taip pat planuojame gegužės mėnesį, į tas kalbas, kad gegužė netinkamas mėnuo santuokai visai nekreipiu dėmesio smile.gif tiesiog nuojauta kuždėjo, kad reikia rinktis šį mėnesį. O kai dar viena astrologė pasižiūrėjo pagal mūsų gimimo datas ir pranešė, kad ta diena tiesiog super, tai net nekilo abejonių kada pasirinkti mūsų šeimos pradžią smile.gif. Kadangi  pagal Mėnulio kalendoriu, tai gera diena santuokai, Mėnulis bus Vėžio ženkle (namai, šeima, tradicijos), kuriame yra mano sužadėtinio Mėnulis bei manaisis Mėnulio kylantis mazgas. Venera tą dieną bus Jaučio ženkle (meilė, erotika, kūryba, grožis, pinigai), kur yra sužadėtinio Venera (super geras ženklas), ir mūsų abiejų Selenos.
Nors aš to labai nesureikšminu, bet nusiteikimui labai teigiamai veikia smile.gif

o kuria diena Jusu vestuves? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 02 04, 16:45)
o kuria diena Jusu vestuves?  smile.gif

Gegužės 10 dieną thumbup.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgeete: 04 vasario 2008 - 16:36