Geguzes menuo netinkamas tik pasak rusu, nes zodis "MAJ" asocijuojasi su blaskymusi, nepastovumu. Geguze siaip labai nuostabus metas - pats zydejimas

O aš šiaip idomumo dėliai nuėjau pas burėją
Ir pasakė kad 2008 metai palankiausi santuokai. O 2009 metai nesėkmingi, ypač 090909, nes atceit 9 prieš veidrodį apsiverčia į 6, ir tai yra velnio tuzinas. 2010 tipo irgi nieko gero, nes gale 0 tai santuoka lygu nuliui.
Pati tai ne labai tikiu numerologija, bet paskatinėti idomu.

na, kad visi metai palankus, tai ir man teko girdeti. Nes Ziurkes gyvena buriais, yra kaupikes tai ir seima panasiai issilaiko 
cia kazkaip susakiua, kad net pati nesuprantu, bet esme tokia, kokia girdejau

QUOTE(paliulaite @ 2008 02 07, 09:42)
na, kad visi metai palankus, tai ir man teko girdeti. Nes Ziurkes gyvena buriais, yra kaupikes tai ir seima panasiai issilaiko 

nezinau nei ka daryti musu vestuviu data 2008.08.08?visos astrologes sako ,kad labai nepalanki data

QUOTE(esmyte @ 2008 02 07, 15:04)
nezinau nei ka daryti musu vestuviu data 2008.08.08?visos astrologes sako ,kad labai nepalanki data 

Spjauk į tą numerologiją, skaičius irgi yra sutartinis dalykas. Be to yra keli kalendoriaus variantai.

Beje, girdėjau apie prekyba 2008 08 08 datomis. Žmonės rašo skelbimą ir už tam tikrą sumą siūlo eiti kartu į CMB ir pasikeisti datomis.

QUOTE(Samira @ 2008 02 07, 15:15)
Beje, girdėjau apie prekyba 2008 08 08 datomis. Žmonės rašo skelbimą ir už tam tikrą sumą siūlo eiti kartu į CMB ir pasikeisti datomis.

neblogas pasipelnymas

musu ne 08,bet 09,tai jokio bumo nera
o kas del visu trieju 8,tai tikrai netikiu,kad kurie susituoks ta diena ims ir issiskirs,na man atrodo visiskai nelogiskai tokie pasakymai
maziau jaudinkites del datos,tai jusu svente ir viskas bus tik nuostabu

QUOTE(esmyte @ 2008 02 07, 15:04)

apsiramink! mes susituokem 2007 07 07 ir kol kas neissiskyrem

Per daug cia sureiksmina visa tuos pasikartuojancius skaicius.
Mes ziurejom, kad ilgesnis savaitgalis ir vyro tevu vestuviu jubiliejus (liepos 8 d.)
tiek tos astrologijos ir prireike...

QUOTE(Blue_rose @ 2006 08 29, 20:59)
Iskilo siokia tokia problemele....nedidele, bet... Maniskis paliko man atsakomybe isrinkti vestuviu data...Sako isburk raganele
Ir pasidare idomu,kaip jus rinkotes vestuviu diena?
Skaiciavot numerologija, ar ejot pas astrologus... gal siaip per gimtadieni, ar kazkokiu metiniu diena?
PASIDALINKIT PATIRTIMI
p.s. o jei kuri turi kokiu numerologiniu ar astrologiniu ziniu, labai saunu butu!!!

Ir pasidare idomu,kaip jus rinkotes vestuviu diena?

Skaiciavot numerologija, ar ejot pas astrologus... gal siaip per gimtadieni, ar kazkokiu metiniu diena?
PASIDALINKIT PATIRTIMI

p.s. o jei kuri turi kokiu numerologiniu ar astrologiniu ziniu, labai saunu butu!!!
O mes žinojom, kad norime šventes rudeni, mat po mano magistro, didžiojo vestuvių bumo, po didziuju karsciu ir pan