Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių datos pasirinkimas

Geguzes menuo netinkamas tik pasak rusu, nes zodis "MAJ" asocijuojasi su blaskymusi, nepastovumu. Geguze siaip labai nuostabus metas - pats zydejimas thumbup.gif
Atsakyti
musu draugai rusai, bet tuokesi geguzes menesi smile.gif kol kas kartu biggrin.gif
Atsakyti
As skaiciau,kad butent rugpjutis siais metais nepalankus tuoktis.bet manau jei tikri ir stiprus jausmai,tai laikas pasidaro irgi tinkamas! smile.gif
Atsakyti
O aš šiaip idomumo dėliai nuėjau pas burėją biggrin.gif Ir pasakė kad 2008 metai palankiausi santuokai. O 2009 metai nesėkmingi, ypač 090909, nes atceit 9 prieš veidrodį apsiverčia į 6, ir tai yra velnio tuzinas. 2010 tipo irgi nieko gero, nes gale 0 tai santuoka lygu nuliui. g.gif Pati tai ne labai tikiu numerologija, bet paskatinėti idomu. ax.gif
Atsakyti
na, kad visi metai palankus, tai ir man teko girdeti. Nes Ziurkes gyvena buriais, yra kaupikes tai ir seima panasiai issilaiko smile.gif
cia kazkaip susakiua, kad net pati nesuprantu, bet esme tokia, kokia girdejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 02 07, 09:42)
na, kad visi metai palankus, tai ir man teko girdeti. Nes Ziurkes gyvena buriais, yra kaupikes tai ir seima panasiai issilaiko smile.gif
cia kazkaip susakiua, kad net pati nesuprantu, bet esme tokia, kokia girdejau  ax.gif

nezinau nei ka daryti musu vestuviu data 2008.08.08?visos astrologes sako ,kad labai nepalanki data g.gif
Atsakyti
QUOTE(esmyte @ 2008 02 07, 15:04)
nezinau nei ka daryti musu vestuviu data 2008.08.08?visos astrologes sako ,kad labai nepalanki data g.gif

Spjauk į tą numerologiją, skaičius irgi yra sutartinis dalykas. Be to yra keli kalendoriaus variantai. tongue.gif Mes išsirinkome datą per vidurį ir menesį, tą kurio norėjome. Ir tyčia nesikonsultavau su jokiais astrologais, yra ir didesnių rūpesčių gyvenime. O tokių magiškų datų irgi nenorime, nes tai primena kičą ir tą dieną visi paslaugų tiekėjai nori užsidirbti ir plėšia dvigubą kainą. Atsimenu, kai 2007 07 07 toks lietus pylė - gera diena vestuvėms.

Beje, girdėjau apie prekyba 2008 08 08 datomis. Žmonės rašo skelbimą ir už tam tikrą sumą siūlo eiti kartu į CMB ir pasikeisti datomis. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 02 07, 15:15)

Beje, girdėjau apie prekyba 2008 08 08 datomis. Žmonės rašo skelbimą ir už tam tikrą sumą siūlo eiti kartu į CMB ir pasikeisti datomis.  lotuliukas.gif

neblogas pasipelnymas biggrin.gif gaila, kad negaliu kokius trs kartus tai dienai uzsirasius buti lotuliukas.gif
Atsakyti
musu ne 08,bet 09,tai jokio bumo nera thumbup.gif o kas del visu trieju 8,tai tikrai netikiu,kad kurie susituoks ta diena ims ir issiskirs,na man atrodo visiskai nelogiskai tokie pasakymai doh.gif maziau jaudinkites del datos,tai jusu svente ir viskas bus tik nuostabu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(esmyte @ 2008 02 07, 15:04)

apsiramink! mes susituokem 2007 07 07 ir kol kas neissiskyrem smile.gif
Per daug cia sureiksmina visa tuos pasikartuojancius skaicius.
Mes ziurejom, kad ilgesnis savaitgalis ir vyro tevu vestuviu jubiliejus (liepos 8 d.)
tiek tos astrologijos ir prireike... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2006 08 29, 20:59)
Iskilo siokia tokia problemele....nedidele, bet... Maniskis paliko man atsakomybe isrinkti vestuviu data...Sako isburk raganele  ax.gif
Ir pasidare idomu,kaip jus rinkotes vestuviu diena?  g.gif
Skaiciavot numerologija, ar ejot pas astrologus... gal siaip per gimtadieni, ar kazkokiu metiniu diena?

PASIDALINKIT PATIRTIMI  gossip.gif
p.s. o jei kuri turi kokiu numerologiniu ar astrologiniu ziniu, labai saunu butu!!!

O mes žinojom, kad norime šventes rudeni, mat po mano magistro, didžiojo vestuvių bumo, po didziuju karsciu ir pan smile.gif Ir nusprendeme rugsejo 6 d., nes mano gimineje sia diena tuokesi 3 poros, tame tarpe ir mano tevai smile.gif Aciu Dievui visos santuokos laimingos, tai pamastem ir nutarem smile.gif o beto rudeni mums 3 metai kaip draugaujam, tai kaip sakoma arba skirtis arba zenytis smile.gif tai tokia musu vestuviu pasirinkimo istorija 4u.gif
Atsakyti
mes issirinkom data labai lengvai be jokiu astrologiju,liepos menuo,mums visos sventes,sunelio gimtadienis,musu suzadetuvesir bus musu vestuves,tad labai lengvai apsisprendeme,kada norime svesti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braziute: 09 vasario 2008 - 03:24