Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

Tai va kad lupas ir as pasidazyti galiu graziai, tusu irgi, o labiausiai tai noreciau akis isryskinti, seseliu spalvas ismokti derinti ir butent graziai akis padazyti. biggrin.gif
Papildyta @ [mergetime]1095673744[/mergetime]
Radau Femina Bona, organizuoja kosmetikes kursus , ten ir ieina vosazisto pamokos, bet kaian tai 2100 lt, nereali kozkokia. Ir Vilniuje yra Eliza grozio mokykla, bet tik vilniuje. sad.gif

Reikia dar Kaune pasieskoti. Ar cia nera profesionaliu?? Gal kas mumis ir pamokytu patartu uz simboline kaina?? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2004 09 20, 11:45)
O tu nenori kokia nors proga nueit pasidaryt makijaza? Ir paaiskins ta pacia proga...

Makiažą tai aš einu darytis, bet dabar čia toks bizas užėjo pagaliau išmokt ką nors, anksčiau labai ir nesidomėjau rolleyes.gif
Reiks žurnalus pavartyt, kompe pasiskaitinėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (valentinka @ 2004 09 20, 11:46)
Radau Femina Bona, organizuoja kosmetikes kursus , ten ir ieina vosazisto pamokos, bet kaian tai 2100 lt, nereali kozkokia.

Ačiū, už tokią kainą aš geriau pasisamdysiu,kas man padarys laugh.gif .Tokius kursus baigus, galima ir specialybę turbūt keisti wink.gif
Atsakyti
Jo jo ,cia verta butu mokytis tik jei dirbsi pagal sia specialybe, o jei tik savo malonumui ir tik makijazo pamokas, tai visai neverta... blink.gif
Atsakyti
Kazkada puseserei pirkau knyga "Būk grazi: grozio patarimai mergaitems". Labai paprastai, su paveiksliukais paaiskinta ka po ko tepti, kokie pagrindai, kremai pudros kokiam odos tipui tinka, paiskinta kaip ryskinti akis piestuku, seseliais ir t.t. ir pan.
Paskui sedejome ir "zaideme" su pudromis su seseliais. Issipaisom - nusivalom, isipaisom ir vel nusivalom... tongue.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (dzudi @ 2004 09 20, 15:16)
Kazkada puseserei pirkau knyga "Būk grazi: grozio patarimai mergaitems". Labai paprastai, su paveiksliukais paaiskinta ka po ko tepti, kokie pagrindai, kremai pudros kokiam odos tipui tinka, paiskinta kaip ryskinti akis piestuku, seseliais ir t.t. ir pan.
Paskui sedejome ir "zaideme" su pudromis su seseliais. Issipaisom - nusivalom, isipaisom ir vel nusivalom... tongue.gif laugh.gif

Jooo, reikėjo ir man taip daryti, kai mergaitė buvau laugh.gif
Atsakyti
Atsiminiau viena pažįstama kažką yra minėjusi, kad Avon centre būna visoki seminarai, ten už juos susimoki kažkiek (bet tikrai, kad nedaug) ir paklausai paskaitėles.
Atsakyti
QUOTE (Bagyra @ 2004 09 20, 17:43)
Atsiminiau viena pažįstama kažką yra minėjusi, kad Avon centre būna visoki seminarai, ten už juos susimoki kažkiek (bet tikrai, kad nedaug) ir paklausai paskaitėles.

20LT bet cia skirta konsultantems wink.gif
O siaip imanoma tokiu programu parsisiusti, kur pagal nuotrauka parenka ir sukuosena , ir makaiza... Galima paciai spalvotis smile.gif Tik paieskot reikia, as kazkada turejau parsisiuntus, bet savos foto taip ir nebeikeliau nes patingejau registruotis wink.gif
Atsakyti
Siandien pasiemiau ryte zurnala ir pabandziau pasidazyti kaip buvo parodyta tongue.gif , nu zinokit visai nieko isejo, vyras pagyre ir bendradarbiai irgi clap.gif

Reikes dazniau paeksperementuoti ir manau visai pavyktu ismokti egypt.gif

Aisku vistiek butu faina dar kokia paskaitele arba pamokele isklausyti g.gif
Atsakyti
QUOTE (Will @ 2004 09 20, 23:11)
20LT bet cia skirta konsultantems wink.gif
O siaip imanoma tokiu programu parsisiusti, kur pagal nuotrauka parenka ir sukuosena , ir makaiza... Galima paciai spalvotis smile.gif Tik paieskot reikia, as kazkada turejau parsisiuntus, bet savos foto taip ir nebeikeliau nes patingejau registruotis wink.gif

Konsultantės gali pasiimt vieną klijentę į tuos mokymus tai kainuos po 10 lt. man taip sakė kai važevau į kursus kad aš galiu klijentę pasiimt.
Atsakyti
QUOTE (valentinka @ 2004 09 21, 07:53)
Siandien pasiemiau ryte zurnala ir pabandziau pasidazyti kaip buvo parodyta tongue.gif , nu zinokit visai nieko isejo, vyras pagyre ir bendradarbiai irgi clap.gif

Oho, jau pirmyn judi clap.gif Papasakok, kaip dažeisi.Mane domina, ar su krem-pudra, kompaktine pudra, skaistalais dažeisi ir kaip išėjo rolleyes.gif
Atsakyti
kas skaito angliskaj, va su paveiksliukais visas makijazo darymasis (na kartais reklamos imeta, bet nekreipkit demesio)
http://www.lhj.com/l...tref=cat3930028
Atsakyti