Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

Pirmiausia tai krem-pudra (sumaisiau ja su dieniniu kremu, kad lengviau teptusi ir neserpetotu oda), paskui skaistalai - bet ne ruzavi kokie, o vietoje ju turiu tamsia pudra, idegiui. Visam veidui man per tamsi (kur ziurejau kai pirkau doh.gif ) o vietoje skaistalu gerai. Akis padaziau dviem spalvom - sidabrine (vidinis akies kampas) ir bordavai ruda ( isorinis kampas). Viska patusavau kad nesimatytu perejimo. Tusas aiskuu ir lupas pablizginau. tongue.gif

Visai neblogai isejo. Aisku ne taip atrodau kaip per seses vestuves (kai negalejau atsigrozeti ) bet vis kazkas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Will @ 2004 09 20, 22:11)
O siaip imanoma tokiu programu parsisiusti, kur pagal nuotrauka parenka ir sukuosena , ir makaiza... Galima paciai spalvotis smile.gif Tik paieskot reikia, as kazkada turejau parsisiuntus,

Įdomu, įdomu, kur rasti tų programų, gal galima būtų tiksliau koordinates sužinoti blink.gif
Atsakyti
Nu tai susitariau su savo kosmetologe, kad šiek tiek pamokintų, kaip dažytis doh.gif rolleyes.gif Tokių paslaugų, sakė, neteikia, ale sutiko ryt po darbo parodyti rolleyes.gif Kažin kaip seksis unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
merginos, iš paveikslėlių dažytis neišmoksit. aš jau nuo keturiolikos metų galiu pasidaryti ir dieninį ir vakarinį makiažą (nes esu pamišusi dėl paties proceso t.y. dažymo).
čia reikalinga patirtis ir kasdienės treniruotės. žinoma nesidarysit kasdien vakarinio makiažo, kad išmoktumėte, bet aš pvz eidama į diskotekas būdavo ir po du tris kartus iš naujo dažydavausi, nes prie vieno apšvietimo atrodai vienaip, prie kito kitaip. o man viskas turi būti thumbup.gif , na kad jei jau eini į kokį vakarėlį, tai turi atrodyti kaip 'iš viršelio' ir dėl to verta pasistengti. na o dėl spalvų derinimo, tai čia jau reikia pirmiausia nusistatyti savo tipą (šaltas ar šiltas) pagal odos atspalvį, akių spalvą ir plaukų spalvą. dar gali būti skirstomi tipai pagal metų laikus. taigi kai žinai kokio tipo esi, tuomet ir derini ir rūbus ir makiažą šiltų ir šaltų atspalvių (šilti ir šalti tai nebūtinai šalta - mėlyna, o šilta - geltona, kiekviena spalva gali būti ir šalta ir šilta)
kai nusistatai spalvas, tuomet jau reikia atrasti savo trūkumus ir išmokti tobulai juos paslėpti arba paversti privalumais, o tai daroma "žaidžiant" skaistalais ar tamsesne pudra tonuojant tam tikras veido vietas.
na štai jums tik minimalios žinios.
žinot, man pinigėlių šiuo metu labai trūksta laugh.gif , tai galiu asmeniškai ar po kelias pamokyti nebrangiai šio bei to. (nesu profesionali kosmetologė ar visažistė, bet informacijos tuo klausimu ir patirties turiu pakankamai) wink.gif tik jei Vilniui
Niekas jums neišduos tikrųjų makiažo paslapčių jokiose knygutėse, neparašys, na nebent kursuose už 2000lt. bet daugiausia sužinai iš asmeninės ar kitų patirties.
Sėkmė dažantis
Atsakyti
QUOTE (mamaDaiva @ 2004 10 06, 11:18)

Niekas jums neišduos tikrųjų makiažo paslapčių jokiose knygutėse, neparašys, na nebent kursuose už 2000lt.

jei įdomu, galiu išduoti vieną paslaptį: pavyzdžiui knygose rašoma, kad antakiai pešiojami tik iš apačios ir jokiais būtais neliesti viršutinės antakių linijos. dry.gif nė velnio, jei norit turėti tobulą antakių formą, tai teks juos išpešioti iš visų pusių. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (bea @ 2004 09 21, 07:15)
kas skaito angliskaj, va su paveiksliukais visas makijazo darymasis (na kartais reklamos imeta, bet nekreipkit demesio)
http://www.lhj.com/l...tref=cat3930028

Kaip tik sis saitas man biggrin.gif Nepaslaptis, kad as blondine rolleyes.gif. Tai va, nusipirkau viska, kad pasidaryti toki makiaza: sviesia pudra, tamsiai ruzavus skaistalus, seselius bordo-ruzavus. Tai rytoj (jei nepramiegosiu) pasidarysiu makiaza wink.gif
Atsakyti
Pasidariau ta makiaza - super. Labai tiko ir patiko. Ir vis tik, kaip makiazas pakeicia isvaizda - pati sau kita atrodau biggrin.gif . Bea nurodytas variantas labai "siltas", suteikia bruozams naturalumo ir svelnumo. O dar pagal kazkieno rekomendacija susipyniau vakare "eglute" plaukus, o siandien ryte issileidau, - tai tokios lengvos garbaneles gavosi.Vyras sako - tu kazkaip keistai atrodai - o cia tai jau suprask, kad graziai biggrin.gif nes is maniskio komplimenta ispausti praktiskai neimanoma biggrin.gif Tai va - darganos kaip nebuta thumbup.gif
Atsakyti
As kadangi esu AVON konsultante, taip pat va lankiau tuos grozio kursus, apie kuriuos ci kazkas minejo.. smile.gif Sia savaite bagiau kaip tik.. smile.gif Visai smagu ten.. is pradziu papasakoja kas kokiai odai tinka.. kokius dalykelius nuo keleriu metu patartina pradeti naudoti ir t.t., kaip prisitiakyti visas reikiamas priemones savo odai... O antroje dalyje pasakojama apie makiaza.. Kaip nusivalyt odyte, kaip teisingai ja nuprausti, ka pasitepti, kaip uzmaskuoti.. Kokias spalvas ir kaip derinti.. ir t.t. smile.gif Man laaabai patiko smile.gif Uz dvieju pakopu kursus susimokejau is viso 40 Lt. Manau, kad tikrai verta.. smile.gif

Em.. kas dar susidomejo tais mini kursiukais.. Tai kas smagu.. kad po kursu palieka kokia valanda ar pusantros dazymuisi.. smile.gif Gali arba drauge dazyti, arba pati dazytis su bene VISOM AVON priemonemis smile.gif Gali makiaza pasidaryti pradedant nuo prausimosi, peelingo, krempudros, pudros ir visu kitu grozybiu smile.gif Jei ne taip ka darai, viska papasakoja, pakonsultuoja kaip geriau ir t.t. smile.gif Tai jei norit pacios sau ismokti, manau tiek uztenka, or neverta moketi simtus ar net tukstancius, kad issiaiskinti esminius dalykelius smile.gif Juk netapsim naminem visazistem sukisusios tiek pinigu i MOKSLUS smile.gif O uz tiek visai verta smile.gif

Hm... tikiuosi nenuskambes cia kaip reklama... biggrin.gif Tiesiog sakau, kad mini pamokeles galima rasti ir uz prieinama kaina kiekvienam wink.gif
Atsakyti
O pvz, as nesu AVON konsultante, ar man galima butu i tuos kursus? g.gif
Atsakyti
Siaip jauciu galima.. Nes atejus klausia.. konsultante, ar svecias.. ir tiek smile.gif Pasakysi, kad svecias ir viskas wink.gif Siaip gal kokia pazistama konsultante turi? smile.gif Galetum su ja nueiti.. arba ji galetu issiaiskinti, kada tie kursai vyksta, galetum jos vardu nueiti.. arba tiesiog viena.. smile.gif Kaip svecias ir tiek.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Yurgitta @ 2004 10 29, 11:47)
Siaip jauciu galima.. Nes atejus klausia.. konsultante, ar svecias.. ir tiek smile.gif Pasakysi, kad svecias ir viskas wink.gif Siaip gal kokia pazistama konsultante turi? smile.gif Galetum su ja nueiti.. arba ji galetu issiaiskinti, kada tie kursai vyksta, galetum jos vardu nueiti.. arba tiesiog viena.. smile.gif Kaip svecias ir tiek.. smile.gif

Tai va kad neturiu pazystamos konsultantes ohmy.gif

Nu reikes pasiskambinti ir pasiklausti kaip cia yra... g.gif
O tu Kaune lankei?
Atsakyti
Aha, Kaune... butum VAKAR apie tai parasius, paklausus.. smile.gif Butumem galeje kartu nueiti.. wink.gif Tada kaina ne 20 Lt, o po 10 Lt smile.gif Tada isvis apsimoka smile.gif Ech... doh.gif
Atsakyti