Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

QUOTE(Apvalute @ 2007 07 10, 20:00)

Labai grazios blakstienos wub.gif naturalios ar prilipdytos? ax.gif
Atsakyti
Aš dažyti mokiaus ilgai ir sunkiai. 9toje klasėje būdama lankiau kosmetikos būrelį - ten pagrindų gavom, galėjom realiai išmėginti (nors tai tebuvo tik pradmenys). O paskui pirkdavau nebrangios dekor.kosmetikos ir experimentuodavau. Prisiexperimentavau taip, kad be baimes zinau, kaip į vestuves (aišku, ne jaunąja, o į pamerges) per 15 min graziai pasidažyti - jau žinau, kaip akis paryškinti, kurią vietą patamsinti, kur nebrėžti pieštuku ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2007 07 10, 22:25)
Aš dažyti mokiaus ilgai ir sunkiai. 9toje klasėje būdama lankiau kosmetikos būrelį - ten pagrindų gavom, galėjom realiai išmėginti (nors tai tebuvo tik pradmenys). O paskui pirkdavau nebrangios dekor.kosmetikos ir experimentuodavau. Prisiexperimentavau taip, kad be baimes zinau, kaip į vestuves (aišku, ne jaunąja, o į pamerges) per 15 min graziai pasidažyti - jau žinau, kaip akis paryškinti, kurią vietą patamsinti, kur nebrėžti pieštuku ir t.t.

O kokiam mieste gyveni? Gal kursais užsiimtum, aišku, ne už dyką blush2.gif Aš kai pasidažau, tai MB labai patinka, bet norisi ir profesionalesnio žvilgsnio bei patarimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 10 liepos 2007 - 21:33
QUOTE(O'Hara @ 2007 07 10, 22:25)

Nu tai saunuole smile.gif galetum idet kelis pavyzdelius savo pasidazymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2007 07 10, 23:07)
Labai grazios blakstienos wub.gif naturalios ar prilipdytos? ax.gif

aciu, jos naturalios, bet as jomis nesu patenkinta - kraunu balzamus, nes man jos isretejo truputi. Noreciau tankesniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 07 10, 15:45)
Dėkui už patarimus dėl akių apvedimo, bet pabandžius pamačiau, jog man visai jie netinka doh.gif

Ech, kad ir kaip bepasidažyčiau - atrodau baisiai verysad.gif Man rodos, jog man bet koks makiažas iš viso netinka.

Davai dek savo foto, surasim tau ka nors tinkamo mirksiukas.gif kiekvienai merginai galima rast tinkama makijaza, duodu 100 proc. garantija! biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Apvalute @ 2007 07 10, 19:00)

labai grazias blakstienas turi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 11 liepos 2007 - 07:15
QUOTE(Alinva @ 2007 07 10, 22:32)
O kokiam mieste gyveni? Gal kursais užsiimtum, aišku, ne už dyką  blush2.gif Aš kai pasidažau, tai MB labai patinka, bet norisi ir profesionalesnio žvilgsnio bei patarimo...

Gyvenu aš Klaipėdoje, bet kursais ar pamokėlėm neužsiimu unsure.gif Aš tą dalyką sugebu pati sau, kitiems parinkti pagal jų veidą ir stilių man dar kiek sudėtinga blink.gif
Papildyta:
Be to, juk būna visokiuose žurnaluose pavyzdžių ir patarimų, kaip pasidažyti saikingai ir subtiliai ar taip, kad pataptumėt vakarėlių liūtėmis smile.gif Kaip tik šį mėnesį pirkau Cosmopolitaną, jame buvo priedas su 3 skirtingais veido tipais ir makiazais.
Atsakyti
[/quote]

aciu, bet cia tusas irgi neblogai prisideda:D
Atsakyti
[quote=Apvalute,2007 07 11, 10:34]
[/quote]

[/quote]
Tada isduok koki tusa naudoji biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=F_A,2007 07 11, 11:52]
[/quote]
Tada isduok koki tusa naudoji biggrin.gif rolleyes.gif
[/quote]

siuo metu tai AVON super full, siaip as visada dviem tusais dazausi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 07 11, 09:13)
Davai dek savo foto, surasim tau ka nors tinkamo mirksiukas.gif kiekvienai merginai galima rast tinkama makijaza, duodu 100 proc. garantija! biggrin.gif  4u.gif

Įdėsiu, nors ir labai bijau viešumo blush2.gif

Mano snukutis

Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 07 11, 22:54)
Įdėsiu, nors ir labai bijau viešumo blush2.gif

Mano snukutis

grazus, svelnus veido bruozai. Reikia siek tiek tamsinti antakius(tamsiai ruda spalva), ryskinti akis, nes lupos ir taip labai grazios. As tamsiai dazyciau akis siltais tonais ir svelniu, naturaliu blizgiu patepciau lupas.
Atsakyti