http://www.cooks.com...carpone,FF.html
daug visko is mascarpone
Mano tortas su mascapone.
Galėsim įlysti,bet tik vėliau Žėlė gal ir nelabai tinka,bet turėjau,tai ir sunaudojau.Buvau žadėjus dėt į vidų,bet nespėjo sustingti Kremas gavosi labai gero skonio,tai gal ir tortas bus neblogas
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 25, 09:51)
TERIJA pasakiskai atrodo , taip noretusi i vidu ilysti
Deja ..... neliko nei gabaliuko superinis tortas,bus balių tortas
Labas rytas,va ir mano "lipdinys"
išėjo labai skanus ,visi valgė apsilaižydami
išėjo labai skanus ,visi valgė apsilaižydami
QUOTE(Kikaxx @ 2008 10 22, 07:51)
as praeita savaitgali dariau is pirktiniu biskvitu nesu dariusi is pacios keptu cia buvo mano pirmas blynas nu skonis tai man visai geras gavosi
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 22, 10:36)
Tai aisku , kad daryk , tik zinai pirktinis yra pirktinis ,atsiduoda sintetika ir be galo saldus
Ir sulieti nesugalvok , issileis i kose
Ir sulieti nesugalvok , issileis i kose
QUOTE(Kikaxx @ 2008 10 22, 10:37)
aga istiesiu kaip Cipsiukas sako, nu jautesis toks sintetinis skonis ir sulieti tikrai nereikia
ačiū visoms už atsakymus ir patarimus
Torčiukai nuotraukose - mmmm, kojos linksta pamačius ir įsivaizduojant, koks ten skanumas Aš dar galvoju, ar neišeitų pačiai namie pasigaminti kažko panašaus į Mascarponės sūrį, pvz., iš varškės ir grietinėlės ar kažko pan. Gal jau yra bandžiusių?
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 25, 19:43)
labai gaila , matyt tikrai pasakiskas buvo
Na ko taip liūdnai Iki jūsų šedevrų dar toli....
Dariau su dviem sluoksniais biskvito.Tarp kitko,biskvitas su karštu vandeniu superinis,gaunasi labai geras. O kremo,tai gaunasi daug nors ir dariau ne iš visos normos,bet gavosi skanių ledų.Kas liko sudėjau į indelius ir užšaldžiau
QUOTE(fify @ 2008 10 26, 09:03)
Minejai kad is puses normos darysi tortuka, tai cia kokioj formoj? Nes niekaip neapsisprendziu. Noriu daryti is puses normos su 2 biskvitais, tai galvojau, kaip cia geriau padarius... ar i 22 cm, ar i 26 cm