Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės praėjo... O ką darytumėte kitaip?

QUOTE(dolly* @ 2007 07 31, 19:51)
O as patarciau busims nuotakoms sveikatele stiprinti, vitaminus gerti, nepervargti, nes jei savijauta prasta tai ir nuotaika gali labai sugadinti, o kokia gi tada svente? man pris vestuves labai truko vitaminu plius stresas, tai turejau ziauru stomatita burnoj verysad.gif  sypsotis buvo beveik neimanoma

verysad.gif kaip nemalonu turejo buti verysad.gif As irgi buvau pervargusi.Visa savaite kelemes 08h,o miegoti eidavome 02h blink.gif Bet vestuviu diena buvo nuotaika sauni ir sypsenos nesuvaidintos blush2.gif
Saip teisingai sakei,jog vitaminai nepakenktu ir juos reiktu pradeti gerti koki menesiuka pries svente 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 31 liepos 2007 - 19:30
QUOTE(dolly* @ 2007 07 31, 20:51)
O as patarciau busims nuotakoms sveikatele stiprinti, vitaminus gerti, nepervargti, nes jei savijauta prasta tai ir nuotaika gali labai sugadinti, o kokia gi tada svente? man pris vestuves labai truko vitaminu plius stresas, tai turejau ziauru stomatita burnoj verysad.gif  sypsotis buvo beveik neimanoma

Oi vargsiuke, kaip as Tave suprantu ir uzjauciu. Pati pries pat vestuves sugebejau sinusitu susirgti doh.gif gerai, kad daktaryte labai stiprius ir gerus antibiotikus skyre, tai nors kalbeti normaliai galejau, bet uztai sampaniuko tai vos kelis lasiukus tik paragavau ir visa svente buvo labai labai salta, kiek is nervu, kiek del ligos.
Atsakyti
na as kazkaip ir nepervargau besiruosdama vestuvems, bet tarsi kiaulystes desnis su tuo pasireiske doh.gif ir net jokie vaistai nepadejo.kazkaip susitaikiau su tuo is vakaro, o kai isauso vestuviu diena ir pamaciau jauniki tai placiai sypsojausi, ta akimirka skausma uzmirsau. tiesa vietoj sampaniuko brendi po truputi gurksnojau biggrin.gif kad bent kiek zaizdeles apgydyciau smile.gif
Atsakyti
Ka tikrai daryciau kitaip - tai negaileciau pinigu garsiai ir patyrusiai vedybu planuotojai doh.gif (pvz p. K Kaikariene ar sauni "VIP Efektas" komanda) Susigundziau kazkokia nezinoma ir dar pradedanciaja (nors cia ji mane ir apgavo, sakydama savo suplanuotu vestuviu skaiciu) doh.gif Jau geriau sumokeciau 3 kartus daugiau, bet buciau rami del visu atliekamu darbu tikrumo. O cia... apgavo, isvaiste pinigus, o vestuviu diena pamateme, kad pusei sventes dienos nieks nepadaryta... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Blogai yra tai, kad gyvendamas ne LT, kur aplinkui nera apgavysciu bei pykcio pradedi pasitiketi zmonemis - o pasitiketi negalima NIEKUO! ...ir ypac Lietuvoje... verysad.gif
Atsakyti
niu va praejo musu svente. buvo labai smagu, bet... musu vestuves buvo mazo biudzeto, todel viska teko daryt paciai, jei butu galimybe rinkciausi vedybu planuotoja, nes labai pervargau ruosdamasi vestuvem, todel vestuviu nakti nesilinksminau kaip visi sveciai, bet miegojau. beja, visiskai netrukde 7 men. dukryte, kuria maitinu MP
Atsakyti
Aš per daug nepavargau, nes daug artimųjų man padėjo. Mes susikirstėm darbus pvz. uošviai buvo atsakingi už bažnyčios ceremoniją; vyras rūpinosi transportu; piršliai žaidimais; aš puokštėmis; svečių suguldymu ir susodinimu ir t.t.
Tik aišku tą dieną viskas vistiek neišėjo kaip turėjo būti.
Manau, kad atsisakyčiau ceremonijos santuokų rūmuose, nes ji neverta ir atima laiko. Ir galbūt imčiau dj vietoj gyvų muzikantų.
Atsakyti
Sveiki, ir musu svente jau prabego..kaip gaila kad labai greit ta diena prabego..
Ko nedaryciau -
1.tai tevus tik pakviesciau i vestuves ir neleisciau jiems visiskai kistis i ju organizavima. As negaliu sakyti - teveliai stengesi bet jau per daug ir tas labai nervino.
2.Is esmes cia gal daugiau svente draugams giminems nes tiek mes tiek tevai turejo daug darbo pries svente ir po svente. Ir del tu rupesciu ir suziurejimu kad viskas butu kaip turi buti (baznycia papuosta taip kaip noriu, ir su sale tas pats) manau tikrai kita kart samdyciau planuotoja.
Pavyzdziui salej buvo stalai sustatyti visai kitaip nei mes planavom ir kalbejom. Sventem Romo uoste ir pritruko karstu patiekalu, nors buvo kartotas zmoniu skaicius 100kartu sad.gif Tai toks nemalonumas buvo irgi.

Nepaisant to man si diena praejo kaip sapnas - ir as neatsimenu kaip baznycia buvo papuosta, neatsimenu su kokia masina vaziavau, neatsimenu koki sampana geriau...visa tai dzin nes man demesio centre buvo MB thumbup.gif
Atsakyti
merginos, o ka planavote vestuviu nakciai? verysad.gif niekas man netraso sad.gif(((
Atsakyti
QUOTE(sharoonas @ 2007 08 23, 15:23)
merginos, o ka planavote vestuviu nakciai?  verysad.gif  niekas man netraso sad.gif(((

Vestuvinei nakciai? Planavome savo "pirmaja" nakti! biggrin.gif
Is tikruju, tai planavome, kad liuksas butu ispudingai papuostas, bet tuo nepasirupino musu planuotoja, tai gerai, kad nors pats viesbutis padekoravo. Tp ka planavau, ta ir ivykciau - savajam padovanojau dovana - labai vykusi savo erotini paveiksla, kuriame i ji zvelgiu, apsiredziusi vestuvines nakties drabuzeliais bei ilgu nuometu wub.gif Jis kabejo musu kambaryje jau iejus. Manajam labai patiko! Na ir dar... siek tiek pikantisku smulkmeneliu... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Sveikos.
Mūsų šventė taip pat jau praėjo. Viską organizavom patys. Piršliai turėjo savo programą. Iš jų pusės gal per mažai bandymų mums buvo. O šiaip labai gerai viskas praėjo.
Atsakyti
Galiu pasidalinti patirtimi, ka daryciau taip pat, nes keisti nebuvo ko, na nebent palinkejimu lentai, kuria dareme, sveciams duociau rasyti tik tusinuku, ne melynu markeriu, nes dabar truputuka vaikiskai atrodo ax.gif
Taigi:
- tikrai samdyciau DJ. Musiskis buvo super - musu draugai ir tevai (!) baige sokti tik puse sesiu ryto, taigi, isvada - muzika buvo tinkama!
-tikrai tureciau vestuviu vedeja! Mintis pasitvirtino 100 proc. Visa diena buvo zmogus kuris buvo atsakingas uz smulkmenas, man nereikejo sukti galvos del nieko, esu l. priekabi ir pergyvenau del visko, bet ta diena galejau svesti ir as, nes viska kontroliavo musu vedejas - kas kur kaip kas po ko ir pan.!! Zinoma iki to viskas su juo buvo derinta ir apkalbeta;
- kviesciau visus draugus ir maziau giminiu! Pas mus gavosi taip, kad keletas giminaiciu seimu negalejo atvykti, taigi buvo daug jaunimo, visi pasiruose svesti ir selti - buvo be galo linksma!!!
- ir sukuosena ir makiaza daryciau tam paciam salone "Bolero"
- suknele nuomociaus Santoje. Tikrai nepirkciau, nes netureciau kur deti... Pirkciau tik papuosalus, kurie liko atsiminimui wub.gif
- fotografu imciau Gintara Cesoni! Jo rezultato dar laukiame, bet jau zianu, kad bus thumbup.gif Jis ir zmogus nuostabus, l. patiko visiems! Nestumdo, nesokdina sveciu, be galo malonus (pvz. teko stebeti vaizdeli prie CMB, kai registravome savo baznytine santuoka, - zmones sveikina isejusia pora, o forografas pastumia viena is ju i sona - tipo netrukdyk "kadra gaudau" doh.gif Baisu)
- vestuves svesciau Verkiu "Vandens Malune"! Personalas super! Nuolat priziurejo stalus, maistas visiems l. patiko!!!
- torta uzsakineciau "Mazojoj Ragainej" - pagamino pasakiskai skanu ir toooki grazu!!!! (nuotrauku bus pazadu! mirksiukas.gif ) Uzsakeme 6-7 kg, kad butu grazus vaizdas, taigi ir pagamino butent tokio dydzio, musu nurodytu 3 skoniu.
- daryciau susodinimo plana. Musu planas pasitvirtino, visi susibendravo, be to sedejo moteris-vyras-moteris-vyras, labai nemegstu, kai suseda ne taip!
- oras buvo super! Vis dar dekoju Dievuliui!!! Per Zolines, kai tuokemes, iki 15 val. buvo apniuke, debesuota, tokia mistika kabejo ore, ale "kas dabar bus biggrin.gif ", bet neiskrito ne lasas lietaus. Po sanuokos ceremonijos, kai isejome i baznycios kiemeli gerti sampano pradejo giedrytis ir visa likusi laika sviete saule wub.gif Taigi, gavome palaiminima is dangaus mirksiukas.gif

Kas dar... Ai, neapsikrauciau bereikalingom smulkmenom - kaip svecius nuvezti, kaip isvezioti ir pan. sveciai suauge zmones ir patys tuo pasirupino, o mums ir taip rupesciu buvo per akis. Siai akimirkai tiek biggrin.gif sekmes planuojant savo diena!!!Tikrai verta deti pastangas kad si diena butu nepakartojama, nes ji bus vienintele!!!
Atsakyti
opalė, kuris čia Bolero salonas toks geras?
Atsakyti