Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės praėjo... O ką darytumėte kitaip?

QUOTE(Ribosiuke @ 2007 08 23, 15:32)

Nepaisant to man si diena praejo kaip sapnas - ir as neatsimenu kaip baznycia buvo papuosta, neatsimenu su kokia masina vaziavau, neatsimenu koki sampana geriau...visa tai dzin  nes man demesio centre buvo MB thumbup.gif

Man lygiai tas pats buvo drinks_cheers.gif lygiai taip kaip tau nelabai ką atsimenu biggrin.gif

Dabar tik atidžiau rinkčiausi poras, tiksliau buvo problemų su viena pamerge, tai prieš kviesdama labai gerai pagalvočiau, nes kuo daugiau bendravom tuo daugiau doh.gif
Dar neičiau į CMB
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2007 08 28, 20:06)
Dar neičiau į CMB

Dėl ne ėjimo į CMB pritariu drinks_cheers.gif Bet nebuvo kitos išeities, nes mes bažnyčioje nesituokėm ax.gif
Atsakyti
As pakeisciau vieninteli dalyka-sventimo vieta.Sventem Traku Dvarkiemi- niekam nerekomenduoju schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif doh.gif doh.gif
Visa kita buvo praktiskai idealu, nes ta diena maziausiai rupejo visokios smulkmenos, visas demesys ir mintys sukosi tik apie mudu su MB.. wub.gif
Atsakyti
o merginos kaip su baznycia?kuria rinkotes?
Atsakyti
Man irgi musu su MB pasaka praejo kaip sapnas - atrodo, kad vestuviu dar nebuvo, kad dar bus, nesitiki, kad ten tikrai buvom mes! bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Bet dziaugiuosi tik praejus dviems savaitems po vestuviu, siaip labai pergyvenau del keleto dalyku - gana daug buvo nesusipratimu ir rupesciu. verysad.gif
Parasysiu, gal kuriai pades ju isvengti mirksiukas.gif

1. Velavau is kirpyklos namo, kur turejo atvaziuoti MB su pirsliu ir pabroliais, labai skubejau, net drebeti pradejau, ir tas nerimas ilgai laikesi, iki pat zakso, kur vos ne pavelavom. Reikejo atsipalaiduoti, nusiraminti. Gal net vaistuku isgerti. Del sito ir praleidom nemazai ceremoniju pas mane namuose.
2. Del velavimo ir nervu pamirsau uzsideti pirstinaites, nors gal be ju net ir geriau atrode, gal nelabai butu derejusios prie papuosalu (jos su perliukais, o mano papuosalai buvo is kristalu).
3. Prastai laikesi uzsakytos puokstes - jas daryciau kitur.
4. LABAI SVARBU - visus pabrolius ir pamerges dar pries vestuves buciau sukvietusi kartu ir paaiskinciau, kam jie reikalingi. Nes jie, kai reikejo labiausiai pagalbos, stovejo kaip pabuciuoti ir jautesi labai svarbus ceremonijos dalyviai, o ne kaip musu pagalbininkai. Siaip nelabai nuovokus buvo, nelabai siule pagalba - to is ju nesitikejau.
5. Kadangi sodybos seimininkai penktadieni, diena pries musu vestuves, kele dar vienas vestuves (musu vienos dienos svente savaitgali jiems ne per labiausiai apsimokejo), tai negalejom patys jos papuosti ir susodinti sveciu. Del to reikejo is tikruju gincytis - del puosimo tai nieko, bet jie pakeite stalo plana ir kai kuriuos zmones taip pasodino, kad dabar nelabai smagu pries juos... verysad.gif
6. Su MB tiek isitempe buvom, kad truputi buvom apsipyke sodyboje - gerai, kad tik labai trumpam!... unsure.gif
7. Labai daug ant saves uzsikrovem, nelabai kas mums padejo ruostis ir pries vestuves, ir vestuviu diena. Patys rupinomes pamergiu suknelem, tiek daug vazinejom diena pries vestuves, kad labai nuvargom, beveik visa nakti nuo nuovargio ir streso negalejom uzmigti, ir vestuviu diena kuri laika buvom per daug isitempe.
8. Ka ir kiti labai minejo - niekam nieko nesakyciau apie vestuves, nes iki ju buvo daug barniu, nesusipratimu, pykciu, aiskinimo, kad reikia ne taip, o kitaip. Gaila, kad ir pavargusi nuo tu barniu, jau nusileidau pirslienei ir atsisakiau labai grazios vestuviu atrakcijos - ir MB tada taip galvojo, bet kai pamate, kaip nerealiai graziai ir ispudingai atrode kitas mano suorganizuotas dalykas, suprato, kad reikejo daryti savaip. Vis tas nenorejimas pyktis su kitais, kurie kazkodel tikriausiai galvoja, kad mes per daug norim, ir taip jauciasi, tarsi noretu nuleisti ant zemes.

Is tikruju, jei viskas priklausytu tik nuo manes, manau, buciau labiau patenkinta. Bet neziurint situ visu rupesciu, dabar kai ziurim nuotraukytes, tai vis tik ten tikrai buvo labai labai grazu - nuostabi pasaka... wub.gif wub.gif wub.gif

Geriausias dalykas - kad abu labai graziai atrodem! Buvau patenkinta ir suknele, ir sukuosena, ir makiazu, o kai MB atejes manes pasiimti i namus pasake, kad pritrenkiamai, nuostabiai graziai atrodau tai tikrai jauciausi kaip princese wub.gif

Ir vestuvine nakti savo mylimajam nerealiai patikau - dar dabar svaigsta wub.gif ir dar povestuvine kelione neapsakomai ispudinga buvo, labai buvom patenkinti wub.gif

ai - ir dar ceremonija CMB labai ispudinga buvo, o baznycioj - tokia grazi, kad daug kas ten asarojo - labai graziai kunigelis mus sutuoke, daug kas gyre wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intimacy: 31 rugpjūčio 2007 - 23:31
Na, ir mano svente jau praejo. Viskas buvo labai saunu. Ir labai dziaugiuosi, kad dareme didesne svente, o neapsiribojom vien vakariene keliems zmonems. Tai buvo grazi diena ne tik mums, bet ir tiems, kuriuos mes mylim. Gal kazkokiu mazu nesklandumu ir buvo, bet neverta i tai kreipti demesio.

Pastebejimai...
Manau, kad visiskai nereikia puoksteliu pamergems, jos tik trukdo.

Baznycioje uztenka tik pagrindines puokstes prie altoriaus ir, jei praejimas ne pernelyg siaurias, zvakuciu (jas as dievinu). Pati baznycia dazniausiai is saves yra puosni, o papildomu geleliu, kaspineliu ar dar ko - vis tiek nieko nematai ir neprisimeni smile.gif

Dziaugiuosi, kad nejom i CMB. Antros "vestuves" butu visiskai "neisipaise" i musu pakilia nuotaika.

Kam verta negaileti pinigeliu, tai muzikantams ar DJ (skonio reikalas) ir fotografui. O visa kita - tik smulkmenos. Svarbiausiai, kad butu gera nuotaika.

Ir pagrindinis patarimas visoms busimoms nuotakoms - megaukites kiekviena akimirka vestuviu diena. Nes ji praleks labai greitai ir daugiau nesikartos. Taigi - gerkite i save meile, demesi ar brangiausiojo akiu zibejima ir neleiskite, kad mazi nesusipratimai temdytu jusu sypsenas. Visoms busimoms nuotakoms - grazios sventes!!!
Atsakyti

Ir pagrindinis patarimas visoms busimoms nuotakoms - megaukites kiekviena akimirka vestuviu diena. Nes ji praleks labai greitai ir daugiau nesikartos. Taigi - gerkite i save meile, demesi ar brangiausiojo akiu zibejima ir neleiskite, kad mazi nesusipratimai temdytu jusu sypsenas. Visoms busimoms nuotakoms - grazios sventes!!!
[/quote]
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Intimacy @ 2007 09 01, 00:29)
Man irgi musu su MB pasaka praejo kaip sapnas - atrodo, kad vestuviu dar nebuvo, kad dar bus, nesitiki, kad ten tikrai buvom mes!  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Bet dziaugiuosi tik praejus dviems savaitems po vestuviu, siaip labai pergyvenau del keleto dalyku - gana daug buvo nesusipratimu ir rupesciu.  verysad.gif
Parasysiu, gal kuriai pades ju isvengti  mirksiukas.gif

1. Velavau is kirpyklos namo, kur turejo atvaziuoti MB su pirsliu ir pabroliais, labai skubejau, net drebeti pradejau, ir tas nerimas ilgai laikesi, iki pat zakso, kur vos ne pavelavom. Reikejo atsipalaiduoti, nusiraminti. Gal net vaistuku isgerti. Del sito ir praleidom nemazai ceremoniju pas mane namuose.
2. Del velavimo ir nervu pamirsau uzsideti pirstinaites, nors gal be ju net ir geriau atrode, gal nelabai butu derejusios prie papuosalu (jos su perliukais, o mano papuosalai buvo is kristalu).
3. Prastai laikesi uzsakytos puokstes - jas daryciau kitur.
4. LABAI SVARBU - visus pabrolius ir pamerges dar pries vestuves buciau sukvietusi kartu ir paaiskinciau, kam jie reikalingi. Nes jie, kai reikejo labiausiai pagalbos, stovejo kaip pabuciuoti ir jautesi labai svarbus ceremonijos dalyviai, o ne kaip musu pagalbininkai. Siaip nelabai nuovokus buvo, nelabai siule pagalba - to is ju nesitikejau.
5. Kadangi sodybos seimininkai penktadieni, diena pries musu vestuves, kele dar vienas vestuves (musu vienos dienos svente savaitgali jiems ne per labiausiai apsimokejo), tai negalejom patys jos papuosti ir susodinti sveciu. Del to reikejo is tikruju gincytis - del puosimo tai nieko, bet jie pakeite stalo plana ir kai kuriuos zmones taip pasodino, kad dabar nelabai smagu pries juos...  verysad.gif
6. Su MB tiek isitempe buvom, kad truputi buvom apsipyke sodyboje - gerai, kad tik labai trumpam!...  unsure.gif
7. Labai daug ant saves uzsikrovem, nelabai kas mums padejo ruostis ir pries vestuves, ir vestuviu diena. Patys rupinomes pamergiu suknelem, tiek daug vazinejom diena pries vestuves, kad labai nuvargom, beveik visa nakti nuo nuovargio ir streso negalejom uzmigti, ir vestuviu diena kuri laika buvom per daug isitempe.
8. Ka ir kiti labai minejo - niekam nieko nesakyciau apie vestuves, nes iki ju buvo daug barniu, nesusipratimu, pykciu, aiskinimo, kad reikia ne taip, o kitaip. Gaila, kad ir pavargusi nuo tu barniu, jau nusileidau pirslienei ir atsisakiau labai grazios vestuviu atrakcijos - ir MB tada taip galvojo, bet kai pamate, kaip nerealiai graziai ir ispudingai atrode kitas mano suorganizuotas dalykas, suprato, kad reikejo daryti savaip. Vis tas nenorejimas pyktis su kitais, kurie kazkodel tikriausiai galvoja, kad mes per daug norim, ir taip jauciasi, tarsi noretu nuleisti ant zemes.

Is tikruju, jei viskas priklausytu tik nuo manes, manau, buciau labiau patenkinta. Bet neziurint situ visu rupesciu, dabar kai ziurim nuotraukytes, tai vis tik ten tikrai buvo labai labai grazu - nuostabi pasaka...  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Geriausias dalykas - kad abu labai graziai atrodem! Buvau patenkinta ir suknele, ir sukuosena, ir makiazu, o kai MB atejes manes pasiimti i namus pasake, kad pritrenkiamai, nuostabiai graziai atrodau tai tikrai jauciausi kaip princese wub.gif

Ir vestuvine nakti savo mylimajam nerealiai patikau - dar dabar svaigsta  wub.gif  ir dar povestuvine kelione neapsakomai ispudinga buvo, labai buvom patenkinti  wub.gif

ai - ir dar ceremonija CMB labai ispudinga buvo, o baznycioj - tokia grazi, kad daug kas ten asarojo - labai graziai kunigelis mus sutuoke, daug kas gyre  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Koki forografa buvot issirinke? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 09 03, 09:28)
Koki forografa buvot issirinke? unsure.gif

fotografavo musu draugo pazistamas, nors jis nera vestuviu fotografas, bet jo darbu esame patenkinti. Nera labai ypatingai, bet tikrai grazios nuotraukytes, mums patiko thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Musu svente irgi buvo grazi...noreciau dar karta ja pakartoti, zinoma su savo mylimuoju 4u.gif Kiek ziuriu foto net sirdis sudreba wub.gif
Tuokemes tik CMB, ir tikrai paliko ispudi - nebuvo jokio konvejerio, labai viskas sklandziai, ramiai vyko.
Buvo ir keli nesusipratimai, tik gerai kad viskas gerai baigesi..
Vestuviu ryta kirpeja padare visai netokia sukuosena kaip per bandyma, bet nieko... ax.gif
O tada liudininke atveze mano puoskte, o joje kazkokiu spanguoliu del grozio prikista buvo, tai siunciau busimaji geliu ieskoti...teko puokste grazinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svikte @ 2007 09 03, 14:36)
Musu svente irgi buvo grazi...noreciau dar karta ja pakartoti, zinoma su savo mylimuoju  4u.gif Kiek ziuriu foto net sirdis sudreba  wub.gif
Tuokemes tik CMB, ir tikrai paliko ispudi - nebuvo jokio konvejerio, labai viskas sklandziai, ramiai vyko.
Buvo ir keli nesusipratimai, tik gerai kad viskas gerai  baigesi..
Vestuviu ryta kirpeja padare visai netokia sukuosena kaip per bandyma, bet nieko... ax.gif
O tada liudininke atveze mano puoskte, o joje kazkokiu spanguoliu del grozio prikista buvo, tai siunciau busimaji geliu ieskoti...teko puokste grazinti  lotuliukas.gif

Jo cia tai gerai, gal galetum imesti foto kaip atrode tavoji puokste?
Atsakyti
[quote=Sypsenele_7,2007 09 02, 22:25]
[/quote]
drinks_cheers.gif
[/quote]

Va cia tai tikrai pats naudingiausias patarimas... thumbup.gif Megaukites savo svente, nes ji prabega lyg sapnas ir buna labai gaila neisnaudotu akimirku, kurias praleidi verkdama del smulkmenu, o ne svesdama savo laimingiausia diena gyvenime..Nukreipkite demesi ne i zvakutes, gelytes ir segtukus, o i mylimojo akis..tai pats brangiausias prisiminimas.. wub.gif
Atsakyti