Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės praėjo... O ką darytumėte kitaip?

jeigu galeciau laika atgal atsukti tai pasirinkciau profesionalu florista is gero salono, nes kaip uzsakiau paprastoj geliu parduotuvej,pas kakzokia priciuozusia moterele, tai ant galo likau labai nepatenkinta ir net nuotraukose negaliu i savo puokste ziuret schmoll.gif gailiuosi ir del taupumo fotografui. bet is esmes paemus, tai svente buvo superine thumbup.gif jei galeciau visa su visais nesusipratimais atkartociau lotuliukas.gif
Atsakyti
Visiškai nieko nekeisčiau ir nedaryčiau kitaip... 4u.gif ir dar pakartočiau....kokius 5 kartus... lotuliukas.gif
Atsakyti
nieko nekeisciau, nes ta diena buvo pati nuostabiausia ir pati laimingiausia! smile.gif Gaila, kad tai nepakartojama... smile.gif
Atsakyti
man patiko kad drauge patare gera fotografa pries metus ir jis visas vestuves man uz 300lt nupaveikslavo thumbup.gif turim ka prisimint, o siaip noreciau tuoktis ne nescia, nes vargina nestuke.gif wub.gif doh.gif ir pradeciau dar anksciau viska planuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 07 17, 18:21)
ir pradeciau dar anksciau viska planuot  mirksiukas.gif

Mano vestuves dar tik po menesiuko, bet ir as jau zinau, kad pradeciau planuoti anksciau, bent jau nedelsciau del sventes vietos paiesku, norint rasti geriausia varianta. Nes pradejome ieskoti pries pusmeti, ir dauguma jau buvo uzsakytos. Visa kita galesiu pasakyti tik po vestuviu wub.gif
Atsakyti
Na ir manosios vestuves praejo wub.gif is esmes nieko nekeisciau, tik pries vestuves butu buve gerai pasisneketi su vyriausia pamerge ir paaiskinti jai jos role. nes kazkodel jautesi dideliu sveciu ir pamirso elementariausius dalykus, kaip kad paimti pamergiu ir pabroliu puoksteles, ceremonijo smetu, kai kunigas kalbedamas pasake, kad dabar jau laikas jaunikio puokstele persekti ir kad tai galetu padaryti viena is pamergiu, vyriausioji stovejo lyg prikalta prie grindu ir tt.
Zinoma tai buvo smulkmenos ir nuotaikos nesugadino, bet butu buve geriau ir be ju.

Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif
Praejus sventei galiu pasidalinti ir savo nuomone ka siandien daryciau kitaip ir ka keisciau.
Visu pirma tai labiau klausyciau savo nuojautos ir vieno vertingo patarimo kuri su vyru buvom gave. O patarimas buvo labai paprastas: NEIMTI PIRSLIAI SENIU. Mes su vyru kazkodel buvom isitikine, kad ''patirtis'' vertesne uz jaunyste ir energija. Ne velnio irnesakyk.gif Pisliais pas mus buvo mano teta (59 metu, bet vis dar besijaucianti kaip 13 biggrin.gif ) ir samdytas vedejas Gintaras Vidmantas is Kauno (46 metu....toks jausmas kad apie amziu meluoja, nes sakyciau daug senesnis ir kazkoks nerangus pagal savo amziu g.gif ). Pulkui ko gero labiausiai nenuskilo nes gavo tokia kontrole, kad geriau nereikia doh.gif Nuo jo ''vadybiniu'' sugebejimu kentejo ir kiti paslaugu teikejai. Apskritai prisiminus vedejo elgesi darosi liudna doh.gif Apskritai ta persona labai nusivylem ir jautem geda pries svecius, kad toks sudegusio teatro aktorius veda mums vestuves. Nebuvo jokio orginalaus scenarijaus isskyrus ta kuri jis puikiai atgrojas per visas kitas jo vedamas vestuves doh.gif Ziuredama kitos forumietes vestuviu foto, kur jis vede, tik dar karta tuo isitikinau, kad jokio orginalumo nera ir ko gero net nevertejo tiketis.... O sekancia diena kai islydinejom svecius teko ne karta atsakyt i klausima kokio velnio mes toki nevykeli samdem but pirsliu doh.gif Na tenka pripazinti tikrai suklydom samdydami ta zmogu, bet deja pasukti laiko atgal neimanoma verysad.gif Dar gerai, kad saunus sveciai ir muzikantai buvo, tai liudna tikrai nebuvo wub.gif
Kaip bebutu vestuves buvo labai netoli tobulu vestuviu ribos, jeigu ne ta klaida su vedeju. Bet buvo kaip buvo unsure.gif
Atsakyti
Vestuves praejo... pradzioje buvo nesklandumo del sveciu kalbu ivairumo, bet tai niekis. Labiausiai gailiuosi, kad pasitikejau fotografo studijoje matytomis fotografijomis,o ne kitu jaunavedziu rekomendacijomis, nes nuotraukomis labai nusivyliau. Nuotraukose matosi ir makijazo, bei kirpejos darbo trukumai. Tiesiog tikejausi zmoniu profesionalumo... Uztat labai dziaugiuosi florisciu darbu ,kurio vestuviu diena beveik nepastebejau, uztat nuotraukose savo puokste negaliu atsidziaugti... floristei parodziau suknele, pasakiau norima forma ir viskas... ji man mazdaug nurode kokias geles des ir visa kita buvo malonus siurprizas.
Atsakyti
Iš esmės turbūt nekeisčiau beveik nieko ir labai norėčiau pakartoti. Tiesiog daugiau laiko skirčiau sau ir daugiau pagalbos prašyčiau iš kitų. Prašyčiau, o ne tikėčiausi, kad patys susiprotės ir pasiūlys pagalbą. Dar gal samdyčiausi kitus muzikantus, arba bent ilgiau paieškočiau ir kitų variantų, pvz vestuvių vedėjo(s) + dj. Nes tiesą pasakius nusivyliau muzikantais. Man juos buvo labai išgyrę, o patys jie pasirodė labai atsipalaidavę. Be to, neatvyko jų žadėtasis saksofonistas, o apie tai mes sužinojome tik šventės dieną. Tragiškai nebuvo, bet nervino jų nuolatinė improvizacija iš jau seniai visiems atsibodusių juokelių. Toks jausmas, kad tai ko ištempti nereikėjo, muzikantai tempė, o tai ką galima buvo dar labiau pavarijuoti, jie tiesiog atpylė ant greičio. Ir dar pyko ant svečių, kad šie nevertina jų muzikos (fanieros) ir užgaulių bajerių. Tiesiog gaila tokios mano galva didelės pinigų sumos žmonėms, kurie nesistengia, nes žino, kad vis tiek juos samdys.
Atsakyti
mano vestuves buvo pries 4 metelius, bet ka tik ivyko puskes vestuves, kurios atgaivino prisiminimus. pirmiausia, tai nekviesciau pazystamu muzikantu, nes tie kur buvo per mano svente taip atsipalaidavo, pasigere, kad eme visus tostus sakyti vienam ju pazystamam sveciui, nes tas buves operos solistas. ir teko juos raminti. o dar zymiai maziau nervinciausi, daugoiau laiko sau skirciau, daugiau nuotrauku, nes man tada atrode, kad uzteks keliu ir viskas:)
ir atidziau , zymiai atidziau pasiplanuociau laika po vestuviu. nors ir isvaziavom su vyru ilgai 2 savaiciu kelionei, nors patys ja susiplanavom, bet pacios vestuves atrode toks svarbus dalykas, kad po ju atrode lyg net ir gyvenimo neber:))) tai kelionei buvo prastai pasiruosta ir teko pasipykti truputeli:)
Atsakyti
nesitampyciau viso jaunimelio su savimi fotografuotis, eitume tik tryse as jis ir fotografas. Zmonems paprasciausiai neidomu, juk fotografuoja tik mus smile.gif O musu diena buvo 33 karscio biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės tongue.gif
Mano vestuvių diena prabėgo kaip viena akimirka. Ir ji tikrai buvo nepakartojama. Niekada nieko nekeisčiau, nes nuostabesnės dienos nebuvo gyvenime. Mūsų vestuvės buvo pakankamai kuklios, bet tai joms ir suteikė jaukumo, šiltumo...
Jei sąžiningai, tai galėčiau dar ir dar kartą pakartoti 4u.gif
Atsakyti