[quote=krisiule,2007 09 19, 21:06]
[quote=Intimacy,2007 09 01, 00:29]
8. Ka ir kiti labai minejo - niekam nieko nesakyciau apie vestuves, nes iki ju buvo daug barniu, nesusipratimu, pykciu, aiskinimo, kad reikia ne taip, o kitaip. Gaila, kad ir pavargusi nuo tu barniu, jau nusileidau pirslienei ir atsisakiau labai grazios vestuviu atrakcijos - ir MB tada taip galvojo, bet kai pamate, kaip nerealiai graziai ir ispudingai atrode kitas mano suorganizuotas dalykas, suprato, kad reikejo daryti savaip. Vis tas nenorejimas pyktis su kitais, kurie kazkodel tikriausiai galvoja, kad mes per daug norim, ir taip jauciasi, tarsi noretu nuleisti ant zemes.
nu tai aisku kad giminelei pasakoti nera gera mintis,bet tarp musu mergaiciu galetum pasidalinti ta ispudinga suorganizuota dalyka

labai jau idomu but suzinot ka ten sugalvojai ir gal pritaikyt sau

juk mes nepazystam viena kitos

nepradesim kritikuot
[/quote]

ai, man tai irgi siek tiek skaudu

Vat, kai ruosemes, tai as norejau padaryti viska kuo geriau, kuo graziau, kuo ispudingiau (kaip ir visos nuotakos), bet mano mama labai kaltino, grauze mus, kad jau ta vestuviu tema igriso, atsibodo ir t.t.

Daug asareliu islieti teko, kol vestuviu sulaukem

O dabar, kai viskas gavosi tikrai nuostabiai ir jau is zmoniu pagyru saulaukiam, tai mama laurus skina ir desto visiems, kad kiek ilgai visi ruosemes, kad beveik metus, kad buvo sunku, bet pavyko

Tai kazkaip nelabai as suprantu

Pati viena ruosiausi 8men, kiekviena diena su ta mintimi, idejomis ir t.t, o po visko jau labai lengva nubraukti viska ir vaidinti,kad esi labiausiai prisidejas