Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės praėjo... O ką darytumėte kitaip?

Mums musu vestuves buvo nuostabios! Aisku buvo kazkokiu smulkmeneliu nenumatytu, nesuplanuotu, bet juk tai normalu smile.gif Nekreipem per daug demesio. Tik va jei galeciau kazka pakeisti tai keisciau vieninteli dalyka-muzikanta doh.gif doh.gif doh.gif jis mums deja sugadino svente... Sveciams ypac jaunimui jis patiko, na o mes likom juo labai nepatenkinti, nes visiskai nepadare to ka zadejo ir del ko taremes. O kas ziauriausia paaiskejo kad su visais ir uz visus gere doh.gif doh.gif doh.gif Foto yra, tikrai paviesinsiu kai gausiu, kad tiesiog kitiems jauniesiems nebutu su juo problemu.
Bet pamirsus muzikanta, viskas buvo nuostabu wub.gif
Atsakyti
Musu svente jau taip pat prabego.Man atrodo ji buvo puiki.Ta diena sau pazadejau del nieko nesijaudinti ir sau nervu negadinti.Fotografas, muzikantas, restorano maistas ir aptarnavimas buvo nepakartojami.Likau suzaveta.Suknute buvo tokia patogi ir smagi, kad atsokau iki 6ryto, nors buvau isimetusi kita persirengti.Ta diena kazkaip buvau trupuciuka issiblaskiusi, pamirsau musu taures namuose, bet ju niekas ir nepasigedo.Puokste vis kazkur pamirsdavau doh.gif , bet budavo kas randa rolleyes.gif . Vienintelio ko noreciau, tai kitokio makiazo ir siek tiek kitokios sukuosenos, bet nuotraukose viskas atrodo puikiai.
Atsakyti
QUOTE(Dovile787 @ 2010 08 08, 16:25)
Ta diena kazkaip buvau trupuciuka issiblaskiusi, pamirsau musu taures namuose, bet ju niekas ir nepasigedo.

O iš vis kam ji reikalinga?
Atsakyti
Musu didzioji diena jau irgi liko praeityje wub.gif nors ir nebuvo viskas visiskai tobula, tekeciau ir tekeciau dar n kartu biggrin.gif abu su vyru esam patenkinti musu svente wub.gif aisku, buvo ir nesklandumu g.gif visu pirma nepakeliamas karstis doh.gif todel ir torta padare kitoki nei uzsakinejom, kad neistirptu... limuzinas irgi buvo pakeistas del neaiskiu priezasciu, bet visiskai nesiskundziam, nes gavom didesni ir prabangesni uz mazesne kaina nei buvo sutarta thumbup.gif siek tiek pavede pirmoji pora... bei pamerges pamirso apie muilo burbulus, kuriuos turejo pusti mums iseinant is baznycios doh.gif BET ta diena buvau nusiteikusi tik dziaugtis, i jokius nesusipratimus nekreipiau demesio, daug sypsojausi rolleyes.gif galbut todel nepaisant visko musu svente buvo NUOSTABI wub.gif
Atsakyti
Man mūsų vestuvės taip pat buvo tobulos biggrin.gif
Į viską žiūrėjom paprastai, todėl niekas neerzino. Vienintelis dalykas, kurio nepadariau, o reikėjo, kad viskas būtų dar geriau, tai neperdaviau kai kurių darbų kitiems, per mažai paaiškinau kas kur padėta ir ką su kuo daryti, kad paskui pačiai nereiktų eit ir rodyt ir kažko daryt. Kadangi mūsų vestuvės buvo tokios "pasidaryk pats" tai dalį maisto mes turėjome savo ir per skubėjimą nepaskyriau atsakingo žmogaus, kuriam būčiau viską susakiusi ir galėčiau jau niekuo nesirūpint doh.gif Bet tai irgi nieko, tiesiog tą dieną visiem viską paaiškinau ir tada jau nebesirūpinau biggrin.gif
Ir šokau iki 6 ryto ir suknelė nemaišė, nes buvo labai patogi. Ir batelius jau nuo pat pradžių žemakulnius turėjau, tai su kojų skausmais jokių bėdų.Vakare visai basa išsiaviau ir laksčiau po pievas thumbup.gif
Ai, dar galėjau daugiau paragauti maisto, nes svečiai sakė, kad buvo labai skanu, o aš per visokius lakstymus, šokius ir t.t. nelabai ką ir paragavau.. smile.gif
Na ir galėjo jos dar neprabėgti taip greitai, nes atrodė, kaip viena akimirka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidharta @ 2010 08 09, 12:08)
O iš vis kam ji reikalinga?

Ka turite omeny? Jaunuju taures?
Atsakyti
Ką pakeisčiau - tai nedaryčiau jokios antros dienos, tiesiog iš šventės vietos kad išvežiotų į namus visus... Nes kažkaip ta antra diena tokia nebetokia, ypač rytas, kai jaunimas dar miega, o vyresnio amžiaus žmonės jau atsikėlę ir vietos sau neranda... Po pietų kaime kepėm šašlykus, tai jau tokie buvom "atsibudę" nu bet rytas tai visai nepatiko sad.gif
Taip pat kaip kažkuri mergaitė minėjo, reikia turėti atsakingą žmogų, kuris viską žinotų kur kas padėta, kaip ką daryt ir pan... Nes pačiai teko ypač ant rytojaus daug dalykų derint g.gif kadangi vestuves organizavau aš su SV, tai teko daug ką patiem tvarkyt. Gal nebeimčiau šeimininkių, nors joms esu begalo labai dėkinga, maisto daug ir skanus, bet kyla papildomų nesklandumų kažkaip...
O šiaip karštos žiauriai bet linksmos vestuvės buvo, liudininkai superiniai, MV ir aš esam laimingi, bet liūdim kad praėjo kaip akimirka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ЛайМ
@ 2010 08 10, 10:37)
visu pirma nepakeliamas karstis doh.gif  todel ir torta padare kitoki nei uzsakinejom, kad neistirptu...

O su jūsų leidimu jums tortą pakeitė? blink.gif Į kokį pakeitėt? 4u.gif
Atsakyti
Labiau atsipalaiduočiau ir mėgaučiuosi kiekviena akimirka, nes per daug kreipiau demesi i nevykusias smulkmenas doh.gif , ir dar pasiimciau nuskausminamuju, nes tadien netiketai mano dienos prasidejo, tai prasta savijauta ir tas nenormalus karstis vede is proto verysad.gif smile.gif
O siaip negriztume i ta pacia sodyba (na, maniskis sake neimti taip i galva, bet man ten butent ir suede 50 proc. nuotaikos), bet tikrai dar syki samdytume ta pati fotografa, net jei jis ir pakeltu kaina, nes tikrai likom maloniai nustebinti jo darbu wub.gif
Kaip bebutu, labiausiai gaila, kad ta diena jau nebegris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JURCE @ 2009 08 26, 13:02)
Sveiki,
Kad šventė vyktų sklandžiai, be jokio gailesčio, nieko negalvodama, samdyčiau vedybų planuotoją...  mirksiukas.gif Nieko nėra maloniau, kai iki vestuvių dienos ir vestuvių dieną viskuom būna pasirūpinta, o jei ne vedybų planuotoja, tai vestuvių visai nedaryčiau... ax.gif

aukso žodžiai. aš irgi tik už planuotoją... taip pat labai pagalvočiau KADA sakyti tėvams apie vestuves. mes su MB padarėm didelę klaidą, nors esam kartu jau 7 metus, aš jo mamą pažįstu, jis žinoma taip pat, bet mes kvaileliai neįvertinom jos sugebėjimų. (ji yra vadovė, ir VISKAM nori vadovauti, tiesiogine prasme NEGIRDI kas jai sakoma, nei MB ką sako, nei tuo labiau aš) Planavome patys tik furšetą kultūringą su smuikininku, bet tai buvo tik planai, nieko konkretaus dar, kada nusprendėme pasakyti MB mamai jog tuokiamės... ir ką... ji pradėjo šaukti kad tai nesamonė, kad reikia baliaus... įvyko konfliktas ir yra labai nemalonu, kai aš planuoju, o ji su savo nurodymais lenda, pvz padarė jaunavedžių saldainius, nuotraukos MB gražios ant jų, o mano.... pamatytumėt... siaubingos... ir vienaip ir kitaip kalbėjau aš su ja, jai gražu ir reikia... tai tyliai tyliai įpareigojau liudininkus prie bažnyčios tuos krepšius su saldainiais "nukosėt"... o svečiams pavaišinti turiu atsarginių variantų - saldainių, javinukų ir tt. niekas nematys tų baisingų jaunavedžių saldainių..... ir dar begalė visokių dalykų, aišku ir svečių sąrašas, ir vieta, ir netgi bandė nurodinėt kad suknelė PRIVALO BŪTI balta, bet jau čia pasakiau kad jūs pati ir tuokitės tada... kovojom kovojom bet jau pamatėm kad beviltiška nors aš irgi tikrai nepėsčia. tad kitais metais turūbt darysime antras vestuves tokias, kokių norim patys.
ech, jei tik mes būtume jai pasakę kai jau viskas būtų sutarta su vietomis, sumokėti avansai... arba jei būtų planuotoja, tai tiesiog pasakyčiau kad štai taip planuotoja rekomenduoja, ji turi daug patirties, ir jos mes klausom. na nieko ,svarbiausia nesinervuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Serena*: 17 rugpjūčio 2010 - 08:41
Nieko nedaryčiau kitaip rolleyes.gif Viskas buvo SUPER thumbup.gif Mielai su vyru tą šventę pakartotume thumbup.gif
Atsakyti
nebekviesciau poru, ar i svecius "is pareigos", tipo pati buvau pakviesta, ir dabar turiu kviesti pas save...
Laukas prabeges, santykiai nebe tokie....o ir per vestuves tai jautesi....
Kviesciau tuos zmones, su kuriais tuo momentu santykiai patys silciausi wink.gif
Atsakyti