QUOTE(Hottea @ 2009 09 20, 16:28)
Jaunikis fotografui :
- "Tik nesugadinkite nuotrauku, juk viena karta vestuves..."
Fotografas :
-"Jaunuoli, viena karta tik laidotuves..."
Papildyta:
QUOTE(Tropica @ 2009 09 21, 16:31)
Mes turėjome labai linksmą šventę, įsimylėjome tądien vienas kitą antrą sykį, tačiau mūsų vestuvės vos netapo laidotuvėmis
Draugė su vyro mama papuošė mums miegamąjį žvakėmis, buvo labai romantiška, gražu. Tokios apvalios žvakutės, jos stovėjo ant grindų. Galvojom, prieš užmiegant jas užgesinsim, bet tiek buvom pavargę, kad užmigom joms degant. Pabudo mano vyras, kai kambarys skendėjo dūmuose, viduryje kambario laužas iš tų žvakių. Aš atsimerkiau ir nieko nesupratau, kodėl aš žiūriu, tačiau nieko nematau (pro dūmus nieko nesimatė). Po pusvalandžio ar valandos neaišku ar liktume gyvi nuo smalkių.
Tai 09.20 yra mūsų antras gimtadienis
Būkit atsargios su žvakėmis
va cia tai baisu....
Papildyta:
QUOTE(*orchideja* @ 2009 08 28, 10:49)
Aš gal nieko nekeisčiau svečių atžvilgių jų buvo virš 40

nes mačiau kaip draugai atsipalaidavo ir kaip visi labai nuoširdžiai džiaugėsi kartu su mumis

bet tikrai nesutikčiau,kad šventinį stalą ruoštų pažystamos šeimininkės (nors ir už simboliškas dovaneles) jau mums atvykus į sale jos buvo

džiaugiausi bent tuo,kad stalai buvo padengti ir maistas buvo skanus,bet buvo gėda prieš svečius kai jos šlaistėsi, o galiausiai atsisėdo prie saldaus stalo ir sedėjo nekreipdamos dėmesio,kad svečiai patys eina pasipildyti gaivos

o naktį šoko kartu su svečiais kaip pilnavertės šventės dalyvės

antrą dieną turėjome patys nusidengti stalus ir susiplauti lėkštes

žodžiu iš manęs jos padėkos nesulaukė

nu ir chames tos seimininkutes....
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2009 06 30, 08:29)
Ne karta teko matyti, kai pamerges apsirengia itin issaukianciai (su itin mini sijonukais,
gulbiu lizdais ant galvos, arba pirsliene teko matyti... baltu kostiumeliu) - todel bent jau minimalius pageidavimus reiketu pasakyti
as savo pamergem pasakiau,kad nieko nereikalauju is ju,bet viena nusprende,kad reikia vienodai,tai dabar grieztai kontroliuoja sita reikala....bet viena pamerge jai sake,kad va nuotaka tokia labai paprasta bus,tai ji savo groziu nenorinti manes nustelbti,tai net nezino ka rengtis....

zodziu nenoriu,kad isvis toks zmogus dalyvauti mano vestuvese,bet nezinau kaip pasakyti....