Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės praėjo... O ką darytumėte kitaip?

as labiausiai gailiuosi, kad visa savaite gaminto nuotrauku filmuko neisirasiau i cd arba i usb doh.gif kompiuteris uzluzo butent tada, kai norejau irasineti ir buvo neimanoma jo paleisti, todel praradome galimybe sveciams parodyti musu foto nuo vaikystes iki vestuviu dienos.. taip pat nepavalgiau sociu pusryciu per skubejima, tai vakare sedus prie stalo ir truputi uzvalgius bei isgerus sampano pasidare baisiai negera, gerai, kad drauge turejo vaistuku.. verysad.gif daryciausi kitokia sukuosena, nes buvo pranasaujama lietinga diena, o kirpeja vistiek padare garbanas, kurios per pora val spejo issileisti - tai dabar taip ziuri nuotraukas ir matosi,kad nuotaka pradzioje tokia grazute grazute, o i vakaro pabaiga vos ne tiesiais plaukais biggrin.gif
Atsakyti
netyčia visai užtikau šią temutę, manau tikrai, dauguma nuotakų po vestuvių apleidžia šį skyrelį.... o tikrai labai naudinga patirtimi negaila pasidalinti, ar ne smile.gif

amno vestuvės buvo prieš kelis metus, pati viską organizavau, viskas buvo šaunu, išskyrus.......

Dabar negailėčiau dalykų trims dalykams, kurie lieka tikrai ilgam, va ir dabar po 4ių metų visa tai dar matau, prisimenu:

- žiedams. Jir tikrai ilgam, tad negailėkite pinigėlių.
- aprangai abiejų. Išsirinkite tikrai svajonių suknelę, nesvarbu ar pigi ji ar brangi, svarbiausia - kad ji tikrai būtų "jūsų" smile.gif Tiek nuotraukose, tiek video jūs visada tai matysite smile.gif
- fotografui....... va čia aš ir "pataupiau"...... visas mano taupumas gavosi vistiek 700 lt (skenavau nuotraukas, retušavau pati ir dariau viską iš naujo...) ir rezultatas - vistiek neturiu gražių nuotraukų sad.gif tai pikta ant savęs iki negalėjimo..... kad tada taip atsainiai tai vertinau... Pasirinkau diedą "su patirtimi" ir rekomendacijom, nesigilinau į jo darbus, patikėjau aplinkiniais.... Jau antrą dieną gavau "Tobulas" vestuvių nuotraukas.... Dabar turbūt sutikčiau ir pusę metų laukt to rezultato, bet neturėt tai, ką turiu dabar....
- video . Čia irgi viskas man pasisekė.

O svarbiausia vestuvių dieną - tikrai atsipalaiduoti ir būti savimi, o ne žiūrėti ar svečiai patenkinti. Šventė yra jūsų smile.gif Ir jūs ja džiaukitės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 07 lapkričio 2010 - 00:35
o tos, kurios tuoketes saltuoju metu periodu, ka darytumete kitaip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2010 11 03, 15:09)

Kai istekesiu,galesiu parasyt mirksiukas.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2010 11 03, 16:09)

Aš ištekėjau vasario mėnesį (2006 metais, kai buvo tikra šalta žiema). Ką daryčiau kitaip? Šventei imčiau didesnes patalpas nei buvo. Keisčiau muzikantą ir pagrindinę šeimininkę. blush2.gif Ir jei galėčiau grįžti atgal, vis tiek tekėčiau tik žiemą. bigsmile.gif

Dar dėl patalpų šventei. Pačiai neteko susidurti, bet fotografas pasakojo, kad šaltuoju metų laiku labai reikia žiūrėti, kokia vėdinimo sistema patalpose. Nes dėl temperatūrų skirtumo neretai pradeda kauptis kondensatas ant sienų ir lubų. Ir būna taip, kad nuo lubų pradeda lašėti, o jei grindys išklotos slidžiomis plytelėmis, tai gali baigtis liūdnai.
Atsakyti
Istekejau gruodzio 18d. Svente pavyko puikiai! Keisciau tik puokste, siaip pradzioje turejau kalijas, kurios po 1 val nusalo smile.gif, po to turejau rozes, jos siek tiek ilgiau laike, taciau vakarop jau ne kaip atrode. Rinkciausi ko gero kazkokia dirbtinu geliu ar nebutinai geliu, bet kazkokia kompozicija grazia. Siaip dar DJ truputi pavede, nebuvo pasiruose musu prasytos muzikos, bet siaip vakarui isibegejus, viskas susitvarke. Svarbiausia, kad buvo pasiruose musu pirmojo sokio daina smile.gif!
Atsakyti
Istekejau gruodzio 3d nieko nekeisciau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif vestuves buvo mano pries 2 metus , keisciau keleta dalyku :
fotografa , irgi sutaupem dabar neturim nuotrauku geru verysad.gif , bet uztat turime gera video thumbup.gif
muzikantus : dabar imciau dj ir vedeja , nes bunu daznai vestuvese ir matau kai groja originali muzika yra daug graziau ,nes garso kokybe labai skiriasi.
ir 3 paimciau antra pora batu , nes tada dar durna buvau doh.gif ir nepagalvojau apie tai smile.gif

Be to reikia tureti zmogu vestuviu diena, kuris rupinsis smulkmenomis(nebutinai cia turi but planuotoja) o jus galesite apie nieka negalvoti!

Sekmes besiruosiancioms nuotakoms smile.gif
Atsakyti
Mūsų šventė buvo nuostabi, niekas nepavedė, net oras. wub.gif

Tik geriau apmąsčius suvokiu, jog "dress code" man buvo visiškai nereikalingas, nes aš absoliučiai nemačiau, kaip svečiai apsirengę, mačiau tik jų šypsenas ir girdėjau jų gražius žodžius. Tiesa, pamačiau vėliau nuotraukose. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2010 11 03, 15:29)
netyčia visai užtikau šią temutę, manau tikrai, dauguma nuotakų po vestuvių apleidžia šį skyrelį.... o tikrai labai naudinga patirtimi negaila pasidalinti, ar ne smile.gif

amno vestuvės buvo prieš kelis metus, pati viską organizavau, viskas buvo šaunu, išskyrus.......

Dabar negailėčiau dalykų trims dalykams, kurie lieka tikrai ilgam, va ir dabar po 4ių metų visa tai dar matau, prisimenu:

- žiedams. Jir tikrai ilgam, tad negailėkite pinigėlių.
- aprangai abiejų. Išsirinkite tikrai svajonių suknelę, nesvarbu ar pigi ji ar brangi, svarbiausia - kad ji tikrai būtų "jūsų" smile.gif  Tiek nuotraukose, tiek video jūs visada tai matysite smile.gif
- fotografui....... va čia aš ir "pataupiau"......  visas mano taupumas gavosi vistiek 700 lt (skenavau nuotraukas, retušavau pati ir dariau viską iš naujo...) ir rezultatas - vistiek neturiu gražių nuotraukų sad.gif    tai pikta ant savęs iki negalėjimo..... kad tada taip atsainiai tai vertinau... Pasirinkau diedą "su patirtimi" ir rekomendacijom, nesigilinau į jo darbus, patikėjau aplinkiniais.... Jau antrą dieną gavau "Tobulas" vestuvių nuotraukas.... Dabar turbūt sutikčiau ir pusę metų laukt to rezultato, bet neturėt tai, ką turiu dabar....
- video . Čia irgi viskas man pasisekė.

O svarbiausia vestuvių dieną - tikrai atsipalaiduoti ir būti savimi, o ne žiūrėti ar svečiai patenkinti. Šventė yra jūsų smile.gif  Ir jūs ja džiaukitės smile.gif

Sutinku su viskuo, dar jaunoji turetu nepagaileti pinigėlių šukuosenai ir makiažui, nes nes jei rezultatas bus nekoks, tai nuotaika bus sugadinta kokiai pusei dienos.

O nuo fotografo darbo priklausys jūsų prisiminimai - arba turėsite ką prisiminti arba tai išliks tik atmintyje, todėl man foto ir video buvo svarbiausia už viską ir mes turim geriausias nuotraukas kokias tik galima buvo tuo metu turėti, nes visame kame ieškojom aukso viduriuko.
Atsakyti
atgaivinam skyreli wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 09 20, 16:28)
Jaunikis fotografui :
- "Tik nesugadinkite nuotrauku, juk viena karta vestuves..."
Fotografas :
-"Jaunuoli, viena karta tik laidotuves..."

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tropica @ 2009 09 21, 16:31)
Mes turėjome labai linksmą šventę, įsimylėjome tądien vienas kitą antrą sykį, tačiau mūsų vestuvės vos netapo laidotuvėmis  verysad.gif
Draugė su vyro mama papuošė mums miegamąjį žvakėmis, buvo labai romantiška, gražu. Tokios apvalios žvakutės, jos stovėjo ant grindų. Galvojom, prieš užmiegant jas užgesinsim, bet tiek buvom pavargę, kad užmigom joms degant. Pabudo mano vyras, kai kambarys skendėjo dūmuose, viduryje kambario laužas iš tų žvakių. Aš atsimerkiau ir nieko nesupratau, kodėl aš žiūriu, tačiau nieko nematau (pro dūmus nieko nesimatė). Po pusvalandžio ar valandos neaišku ar liktume gyvi nuo smalkių.
Tai 09.20 yra mūsų antras gimtadienis  rolleyes.gif
Būkit atsargios su žvakėmis  unsure.gif

va cia tai baisu.... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(*orchideja* @ 2009 08 28, 10:49)
Aš gal nieko nekeisčiau svečių atžvilgių jų buvo virš 40  ax.gif nes mačiau kaip draugai atsipalaidavo ir kaip visi labai nuoširdžiai džiaugėsi kartu su mumis  bigsmile.gif bet tikrai nesutikčiau,kad šventinį stalą ruoštų pažystamos šeimininkės (nors ir už simboliškas dovaneles) jau mums atvykus į sale jos buvo  alc.gif džiaugiausi bent tuo,kad stalai buvo padengti  ir maistas buvo skanus,bet buvo gėda prieš svečius kai jos šlaistėsi, o galiausiai atsisėdo prie saldaus stalo ir sedėjo nekreipdamos dėmesio,kad svečiai patys eina pasipildyti gaivos doh.gif o naktį šoko kartu su svečiais kaip pilnavertės šventės dalyvės  doh.gif antrą dieną turėjome patys nusidengti stalus ir susiplauti lėkštes  doh.gif žodžiu iš manęs jos padėkos nesulaukė  schmoll.gif

lotuliukas.gif nu ir chames tos seimininkutes.... doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2009 06 30, 08:29)
Ne karta teko matyti, kai pamerges apsirengia itin issaukianciai (su itin mini sijonukais, gulbiu lizdais ant galvos, arba pirsliene teko matyti... baltu kostiumeliu) - todel bent jau minimalius pageidavimus reiketu pasakyti rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as savo pamergem pasakiau,kad nieko nereikalauju is ju,bet viena nusprende,kad reikia vienodai,tai dabar grieztai kontroliuoja sita reikala....bet viena pamerge jai sake,kad va nuotaka tokia labai paprasta bus,tai ji savo groziu nenorinti manes nustelbti,tai net nezino ka rengtis.... blink.gif zodziu nenoriu,kad isvis toks zmogus dalyvauti mano vestuvese,bet nezinau kaip pasakyti.... unsure.gif
Atsakyti