Aš jau turbūt šioje temoje rašiau, kad nieko nekeisčiau, bet štai jau praėjo kuris laikas po vestuvių, o jos vyko praeitą vasarą, ir ką aš keisčiau:
daugiau dėmesio skirčiau savo tėvams, daugiau foto su jais būtų (nes tą dieną kažkaip galva visai tuščia buvo, tiesiog mėgavomės ta diena ir apie nieką negalvojom);
būčiau užsakiusi mini sumuštinukų vaišėms po ceremonijos, prie bažnyčios, o taip tai buvo tik saldainiai ir šampanas;
papuosčiau kemperį, su kuriuo važiavome, nors minimaliai - kaspiniukais ant veidrodėlių (tuo metu atrodė, jog nereikia jokių papuošimų)

;
skirčiau daugiau laiko fotografavimuisi, ir įvairesnių vietų (fotografavomės dvi valandas, realiai užtenka, nuotraukų daug, gražios, bet man labai trūko senamiesčio);
vėluočiau grįžti į restoraną (nes kiek vestuvių po savęs aplankėme - visi vėlavo

, o aš taip stengiausi punktualiai);
dar visgi būčiau įnirtingiau ieškojusi svečių knygos, ar galiausiai padariusi kokį įdomesnį svečių palinkėjimams skirtą dalyką

, kokį paveikslą ar pan (aišku gali sakyti, kad turime krūvą atvirukų, kurių vistiek neskaitome, bet tuo metu ir svečiams būtų buvusi pramoga rašyti ir mums patiems įdomu bent jau tuo metu būtų buvę

).
greičiausiai dar galėjau surasti ir smulkmenėles mini dovanėles svečiams, jau galvojau apie migdolinius saldainiukus, bet taip ir neįgyvendinau..
būčiau išskyrusi jaunųjų vietas prie stalo (o jei ir ne, tai būčiau išstumdžiusi nesupratingus bernus, kurie staigiai užsimėmė geriausias vietas

), o taip likome jaunieji sėdėti ne viduryje stalo, o jo gale, šalia jaunojo tėvų, o maniškiai - kitam stalo gale (nes buvo per kuklūs, kad išstumdyti bernus

)

. Man tuo metu išvis ne galvoj buvo kur sėdėti, sėdomės kur liko vietos ir tiek

. Žodžiu nekas

. Arba tada visgi būčiau padariusi stalo korteles, ir viskas irgi aišku būtų buvę.
Na, o daugiau kaip ir gerai viskas

. Šventės vietos nekeisčiau, suknelės irgi ne ne ne

, puokštės nekeisčiau, kvietimų irgi, makiažas irgi liuks, nekeisčiau netgi to, kad neturėjome pamergių ir pabrolių - nes jų niekam nereikia

, nekeisčiau ir to, kad ceromonija vyko 16 val., fotografas su filmuotoju irgi buvo super, muzikantams 10 balų, vedėjai 110

, torto irgi jokiais būdais nekeisčiau

.
Ką galiu pasakyti - darykite viską, ko tik norite, negalvokite, kad ai, čia tas ar anas baika ir pan, galima ir apsieiti, o širdyje norėtumėte taip padaryti. Darykite, kad paskui nesigailėtumėte

. Aš labai džiaugiuosi, kad vestuvių rytą visgi nusprendžiau, jog noriu, kad mėtytų ant mūsų išeinant iš bažnyčios rožių žiedlapius

, nes būčiau aišku gailėjusis, jei nebūtų buvę žiedlapių

.
Tai va

.