Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suderinat mokslą,vyrą ir vaikus?

QUOTE(kycia @ 2006 11 16, 02:04)
sveikos, o kokie ten pas jus vyrai, kad reikia lekti namo vakarienes jiems gamint? ar saldytuvo dureliu nemoka atsidaryti?  tongue.gif  blink.gif  as praktiskai apsigyvenau su saviskiu kai abu buvom pirmakursiai. Dabar susituokem, ir aisku juk niekas nepasikeicia, o buti istekejusiai (gyvenimas kartu yra tas pats kas santuoka) manau nieko nekeicia. Ar taip ar taip, jei nori pabuti su draugais- kvietiesi juos pas save, arba su vyru keliauji, kur problemos?  blink.gif  O pazistu zmoniu, kurie ir su leliukais moka pasilinksminti, aisku ne po klubus tasytis (kam tada santuoka), juk svarbiausia- seima ir su ja buti taip silta ir gera  wub.gif  o linksminasi jie visi kartu, nuo tada kai  leliui suejo kokie 1,5 metuku smile.gif kartu keliauja, vaziuoja, su draugais juokasi  wub.gif  gyvenimas ties vaikais neisbaigia, merginos, jis igauna kitu spalvu. Ar kada nors buvote prie juros suaugusios? ji jums eiline. smelis, bangos, visa tai jau matyta, atsigdziaugta vaikystej. o kai nuvaziuoji su vaiku, jis tau rodo - mamyt, koks grazus smeliukas...o kriauklytes, ziurek...ir tu pamatai vel ta gyvenima, koki matei vaiko akimis...atsiveria visai kitu spalvu pasaulis. Daug nuostabesnis, tik reikia ji pamatyti kartu su vaiku  wub.gif

Puikus poziuris, pritariu,kad i ta pacia jura pradedi zvelgti kitomis akimis kai salia mazylis "nesugadintomis" akimis zavisi gamta ir viskuo aplinkui mirksiukas.gif
Atsakyti
I mokslus ziuriu kaip i atgaiva sielai bigsmile.gif Visgi savo noru studijuoju ir tik pati sau, niekas kitas del to nera suinteresuotas.. Ir aukociau mokslus del seimos, nes butent brangusiuju vaidmuo gyvenime yra svarbesnis, negu taip vadinamojo "issilavinimo" schmoll.gif
Atsakyti
as tuos metus (aciu dievui tik vienus, nes buvau 4 kurse) prisimenu kaip kosmara, kadangi studijavau dieniniam anglu kalba, taigi i paskaitas butinai reikejo eit, tuo metu su vaikuciu budavo auklyte, nes vyras dirbo... po paskaitu iskart skubi namo, reik ruost namu darbus nes pastoviai uzduota kas nors (visgi anglu kalba), kur dar ivairus atsiskaitymai,referatai, egzaminai, pagaliau ir bakalaurinis darbas... zodziu visur begte, bakalaurinis rasomas tik kai vaikas uzmiega, o jau ir paciai nakti rasyt nelabai iseina doh.gif todel ir bakalaurini parasiau iki galo nesupratusi apie ka rasau lotuliukas.gif
zodziu- miego trukumas, organizmo nusilpimas ir siaip irzlumas pastovus doh.gif
bet svarbiausia kad baigiau siaip ne taip thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Gutjera @ 2009 09 21, 11:04)
Nera nieko patogiau mokytis ir gymdyti vaikus arba gimdyti vaikus ir mokytis. Istojau i kolegija laukiausi savo pirmagimio, po keliu metu vel pastojau, toliau mokiausi, taip praejo kolegijiniai metai jauniausiai buvo 2 metukai. Veliau istojau i bakalauro studijas - baigiau. Dabar vel sulaukem vaikelio (ir ka veikti namie  g.gif ), neeee.... reikia vel mokytis, istojau i magistratura.  thumbup.gif  Dar karteli pasikartosiu: - Nera nieko patogiau mokytis ir gymdyti vaikus arba gimdyti vaikus ir mokytis.  thumbup.gif

Paprasta mokytis jei vaikai ramus mirksiukas.gif jei vienas isdykauja kitas pastoviai verkia, nelabai lengva ir kai dar vyras studijuoja doh.gif o dirba iki 23 val doh.gif
nesakau kad katastrofa bet man sunku unsure.gif kai buvo vienas kleckas kazkaip viska suspedavau dabar truputi reikia rankoves raitotis, nes dar ir SB darbus rasyt reikia doh.gif Bet aciu D abiems paskutiniai metai thumbup.gif
Atsakyti
Dukryte gime,kai studijavau dieniniam skyriuje. Vyras ejo i vaiko prieziuros atostogas. Taip baigiau bakalaura. Dabar tesiu studijas neakyvaizdziai,tai tik sestadieniais su suneliu,kuris gime rugseji,ir dukryte pabuna vyras. Sunu maitinu savo pienuku,tai jau nuo penktadienio pradedu po truputi nutraukti,kad sestadieni turetu ka valgyt smile.gif
Atsakyti
Kai labai nori galima viska suderinti ir viskam skirti laiko... smile.gif tad mielosios darykite isvadas, jeigu kazko nespejate smile.gif
Atsakyti
O as manau, kad visai nebutina plesytis ir viska speti vienu metu. Tiesiog reikia susidelioti prioritetus, kas tuo metu svarbiausia. Pas mus buvo mokslai, tada akademines atostogos, paaugo vaikiukas, dabar dar vienas pakeliui, gryztam baigt disertacijos. Zodziu, planuojam spet, o jei nespesim, bandysim su teciu derint, kad mamyte spetu pabaigt mokslus.
Atsakyti
4u.gif thumbup.gif
Labai puiki pramoga- dovana pasiplaukiojimas jachta Trakuose http://www.jachta.ten.lt/ jei užsisakysite iki gegužės 15, 20 procentų nuolaida visiems užsakymams sezono metu. lotuliukas.gif tel. 868244771 mirksiukas.gif ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Poa @ 2009 08 16, 21:50)
Sveikos,

tikrai viskas yra imanoma. Reikia tik noro ir daugiau pastangu  smile.gif . Kai pastojau  nestuke.gif mokiausi dviejose magistraturose ir dar dirbau. Viena mag mokiausi neakivaizdziai pirmus metus, antra jau antrus metus. O dirbau ne Vilniuje, o Telsiu raj., todel kikeviena ketvirtadieni vazinejau i vilniu atsiskaityti ir i paskaitas  doh.gif . Kartais budavo labai sunku, kartais visai linksma. Taciau db visai nesigailiu, kad neisejau akademiniu atostogu. Viskas yra baigta  biggrin.gif .

Pirmaji mag giniau kai mazajai buvo 5 dienos. Pries mag gynima labiausiai buvo baisu laukti, kad tik mazoji nesumastytu islysti mag gynimosi diena. Aciu dievui isvysti pasauli panoro anksciau. Antraji mag giniausi kai mazajai buvo 6 men.
Ir viska suspejau, o netgi viena mag baigiau su pagyrimu  drinks_cheers.gif  thumbup.gif .

Todel VISOM galiu patarti ir padrasinti, jeigu tik bus noras tai viska ir suspesit  biggrin.gif

Visoms sekmes  drinks_cheers.gif, juk yra sakoma, kad aktyviu mamyciu  nestuke.gif  ir vaikuciai buna idomesni, protingesni  g.gif

aš taip negalėčiau blink.gif matyt nesu tokia stipri ar kaip čia pavadinti 4u.gif
Atsakyti
sveikos,... nezinau ar kas mokesi is jusu menus ar mokosi bet as savo mokslu su vaiku ir vyru ir namais niekaip nesusitvarkau. mokausi dieniniam skyriuje vyras dirba dar turim paskola. cia susirgo sunus savaite ligoninei po to namuose gydymes, mano paskaitos plauke plauke,sia savaite parvarau jau i paskaitas tai kai nauja diena ir zinia nauja ta atsiskaitom is to rasom cia atsiskaitymas fortepijono cia fuga reik priduot,namie grot negaliu paskaitos velai baigias kaip tai reik suderint akd galeciau pasimokyt pasigrot... doh.gif mokausi dieniniam skyriuje....
Atsakyti
labas mergaites, man reikia Jusu patarimo...
Atsakyti
Sveiki, esu naujokė, pagaliau risijungusi prie supermamos, auginu sūnelį 6mėn wub.gif wub.gif Esu ne tik mama, bet ir studentė. Rašau bakalauro darbą ir reikia atlikti tyrimą. Tema:"šeimos ir darbo suderinamumo problemos mamų auginamčių vaikus iki mokyklio amžiaus".Prašau pagalbos gal kas galite padėti.Man reikalinga padaryti intervių. Gyvenu Kaune.Galinčios padėti rašykite man į elektroninį pašta susitarsime jurgitamuse@yahoo.co.uk
Ačiū. Laukiu jūsų help.gif help.gif help.gif
Atsakyti