Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suderinat mokslą,vyrą ir vaikus?

Sveikos mamytes! Siais metai gynsiu diplomini darba, labai reikia Jussu pagalbos. Uzpildykite anketa http://www.manoapkla...ausa/218323719/. Man reikia apklausti kuo daugiau zmoniu, o kai auginu vaikeli tai neturiu galimybes apklausti respodentus asmeniskai. Apklausos rezultatus panauduosiu diplominiam darbui. Aciu

http://www.manoapkla...ausa/218323719/
Atsakyti
QUOTE(bonzia @ 2010 04 29, 17:28)
Sveikos mamytes! Siais metai gynsiu diplomini darba, labai reikia Jussu pagalbos. Uzpildykite anketa http://www.manoapkla...ausa/218323719/. Man reikia apklausti kuo daugiau zmoniu, o kai auginu vaikeli tai neturiu galimybes apklausti respodentus asmeniskai. Apklausos rezultatus panauduosiu diplominiam darbui.  Aciu

http://www.manoapkla...ausa/218323719/

užpildžiau,bet anketa kaip sudaryta nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonija145 @ 2010 03 16, 19:42)
sveikos,... nezinau ar kas mokesi is jusu menus ar mokosi bet as savo  mokslu su vaiku ir  vyru ir namais niekaip nesusitvarkau. mokausi dieniniam skyriuje  vyras dirba dar turim paskola. cia susirgo  sunus savaite ligoninei po to namuose gydymes, mano paskaitos plauke  plauke,sia savaite parvarau jau i paskaitas tai kai nauja diena ir  zinia nauja ta atsiskaitom is to rasom  cia  atsiskaitymas fortepijono cia fuga reik priduot,namie  grot negaliu paskaitos  velai baigias kaip tai reik suderint  akd galeciau pasimokyt pasigrot...  doh.gif mokausi dieniniam skyriuje....

Laikykis, greit ir man kazkas panasaus prasides smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vildži @ 2006 08 31, 23:58)
4u.gif Įdomu sužinoti,kaip pavyksta jums suderinti mokslą ir šeimą?O jeigu vaikučiai du ir dar vyras trečias?Ar nesunku?Į ką atsiremti,kai atrodo nespėji niekur ir kai viskas krenta iš rankų,o žemė slysta iš po kojų?Ar nepraryja jūsų rutina kasdieniuose darbų verpetuose?Kur rasti atgaivą sielai,kai atbunka žvilgsnis ir visos svajonės "išverda" puode ir "išsiskalbia" skalbyklėj?Manau, priprantam prie visko, bet kaip neprarasti gyvenimo skonio? 4u.gif

Mokslai tik savaitgaliais, nebent sesija, tada tenka ir darbo dieną lekti į egzaminą. O aukoti nieko netenka. Su vaiku vyras pabūna. Na, gal tik uošvis padejuoja, kad per retai juos aplankau, kai pradėjau studijuoti. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonija145 @ 2010 03 16, 21:42)
kaip tai reik suderint  akd galeciau pasimokyt pasigrot...  doh.gif mokausi dieniniam skyriuje....

Dieniniame iš tiesų sunku, jei dar vaikiukas mažas. Bet stiprybės. Viskas įmanoma. 4u.gif
Atsakyti
Dieninis skyrius informatika univere,siaip viska speju,vyras dirba nuo ryto iki 7-8vakaro padarau valgyt kiekviena diena,su vaiku i lauka einam,parduotuve itt.kai manes nera vaika priziuri arba mano mama arba senele ax.gif miegu tik mazai apie 5valandas doh.gif ,nu bet ko nepadarysi del seimos wub.gif ,tenka aukotis toks gyvenimas,negaliu buti viskas rozem klota biggrin.gif
Atsakyti
Kai tik buvo pati pradžia motinystės, šeimos ir mokslų derinimo, atrodė ir išties buvo lengva. Dabar vis dažniau susimąstau, kad to laiko vis mažiau, dažnai tenka galvoti, ar skirti dėmesio tam, ar anam... Kartais liūdna, kai matau, kad prieš sesijas, per atsiskaitymus (dieninis skyrius ir dideli krūviai) skiriu tikrai per mažai dėmesio dukrai, tuo pačiu mokytis noras ir motyvacija kasmet vis didėja, tad nors persiplėšk kartais doh.gif O ir ateity norisi tiek visko apžiot, tęst mokslus, bet ir darbą reiks susirast, kiek galima sėdėt artimiesiems ant sprando blush2.gif Gerai, kad vyras pabūna su dukra, seneliai padeda labai.
Atsakyti
Sveikos mamytes,esu naujoke ir noriu prisijungti prie jusu rato;)nes jau senai paskaitineju jusu patarimus, diskusijas ir tt. Man labai aktualus siuo metu klausimas-ar yra auginanciu kudikelius ir spejanciu studijuoti dieniniame? kadangi istojau i magistrantura, yra tik dieninis. svajoju viska suderinti, bet zinau kad bus sunku.gal galite pasidalinti patirtimi?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladyyy @ 2010 07 20, 11:48)
Sveikos mamytes,esu naujoke ir noriu prisijungti prie jusu rato;)nes jau senai paskaitineju jusu patarimus, diskusijas ir tt. Man labai aktualus siuo metu klausimas-ar yra auginanciu kudikelius ir spejanciu studijuoti dieniniame? kadangi istojau i magistrantura, yra tik dieninis. svajoju viska suderinti, bet zinau kad bus sunku.gal galite pasidalinti patirtimi?? smile.gif

Sveika,
pati irgi studijuosiu dieniniam, tik va nesu dar mamytė, tačiau dirbu mirksiukas.gif Bet tavo atveju manau, kad viskas įmanoma, jei yra noro ir pasiryžimo - viskas bus gerai, visur spėsi ir viską padarysi.
Atsakyti
Malonu gauti toki palaikymo zodi ;)pati bakalaura studijuodama spejau1 momentu ir per 2 darbus ir dienines studijas. db magistras, auginti maza stebukla daugiau atsakomybes,i viska kitaip ziuriu-bet noro daug,tad kaip nors derinsiuosi..seneliaitik nevisada gales paziuret,o bet kam palikt nesinori...
Atsakyti
Pagimdžiau po pirmo semestro, mokausi dieniniam ir dar važinėju iš kito miesto į paskaitas ax.gif Labiausiai nervina turbūt laiko trūkumas dėl važinėjimo, nes mokslą ir vaiką suderint nėra labai sunku. Magistrantūroj bandysiu dar ir darbą derint, jeigu rasiu kokį lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš va irgi nuo rugsėjo studijuosiu magistrantūroje ir dirbsiu doh.gif Nežinau kaip pavyks viską suderinti, bet tikėkimės, kad pavyks ir man ir Jums 4u.gif Manau, kas nori - tas gali. Galų gale, supermamoj trumpiau pasėdėsime, jei truks laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2010 08 01, 21:13)
Aš va irgi nuo rugsėjo studijuosiu magistrantūroje ir dirbsiu  doh.gif Nežinau kaip pavyks viską suderinti, bet tikėkimės, kad pavyks ir man ir Jums  4u.gif Manau, kas nori - tas gali. Galų gale, supermamoj trumpiau pasėdėsime, jei truks laiko biggrin.gif

Čia jau, žinok, sunku bus tą padaryt biggrin.gif Šiaip kiek girdėjau, tai magistrantūroj nesunku ir dirbti, ne kaip bakalaure g.gif Nors turbūt priklauso nuo studijų ir darbdavio geranoriškumo. Jei dirbi viena, o mokaisi ką kita visai, tada jam jokios naudos iš tavo studijų biggrin.gif
Atsakyti