QUOTE(mylimuke @ 2010 07 04, 00:10)
Kai tik buvo pati pradžia motinystės, šeimos ir mokslų derinimo, atrodė ir išties buvo lengva. Dabar vis dažniau susimąstau, kad to laiko vis mažiau, dažnai tenka galvoti, ar skirti dėmesio tam, ar anam... Kartais liūdna, kai matau, kad prieš sesijas, per atsiskaitymus (dieninis skyrius ir dideli krūviai) skiriu tikrai per mažai dėmesio dukrai, tuo pačiu mokytis noras ir motyvacija kasmet vis didėja, tad nors persiplėšk kartais

O ir ateity norisi tiek visko apžiot, tęst mokslus, bet ir darbą reiks susirast, kiek galima sėdėt artimiesiems ant sprando

Gerai, kad vyras pabūna su dukra, seneliai padeda labai.
kažin kaip jums sekasi?Tarp kitko, kai mano sūnui buvo 3,5 metukų, aš irgi išvažiavau mokytis į Vilnių ir palikau vyrą su vaiku pas uošvius. Irgi buvom pripratę vienas prie kito nuo gimimo. Matydavau juos tik savaitgaliais. Buvau atsivežus sūnų į Vilnių, vedžiau į darželį, bet jis kažkaip nepritapo, tai nuvežiau atgal.Taigi, ne tik su seneliais buvo, bet ir su tėveliu. Po metų visi išvažiavom į Vilnių. Šiuo atveju motyvacija buvo tokia: sūnus užaugs, o aš liksiu be savo svajonės - nebaigusi mokslų. Beje, mokiausi 6 metus tik dieniniam. Tai va, ir sūnus užaugo, ir mokslus baigiau...Ir jums to paties linkiu.