Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suderinat mokslą,vyrą ir vaikus?

newyear.gif newyear.gif newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(pradingau @ 2010 12 07, 02:21)
O man labiausiai gaila vaiko ir saves.
As pamirstu save.
Uzgozia buitis.mokslai. darbas. bandziau dirbt.bet dar palauksiu. labai jau daznai serga vaikis.
bet siaip viskas imanoma. juk po ziemos ateina vasara.

4u.gif Pamatysit, viskas bus geriau. Aš Jus suprantu.
Atsakyti
Buvo toks laikas, kai ir dirbau, ir mokiausi, ir vaikas mazytis. Labai daug padejo tevai. Jei ne jie, kazko butu teke atsisakyti... gal mokslu?
Bet viskas praejo gerai, baigiau bakalaura, magistra, dirbu megstama darba ir vaikas jau gerokai paugejes 4u.gif

Linkiu visoms stiprybes ir kantrybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2011 01 08, 13:58)
Buvo toks laikas, kai ir dirbau, ir mokiausi, ir vaikas mazytis. Labai daug padejo tevai. Jei ne jie, kazko butu teke atsisakyti... gal mokslu?
Bet viskas praejo gerai, baigiau bakalaura, magistra, dirbu megstama darba ir vaikas jau gerokai paugejes  4u.gif

Linkiu visoms stiprybes ir kantrybes  smile.gif

Pas mus nėra nieko, kas galėtų pažiūrėti. Bakalaurą jau baigiau, bet su magistru... darbo atsisakiau. Nes jaunystėje labai daug esu metusi mokslų ( dirbti reikėjo).
Aišku, nesu visiškai nedirbanti, yra tų darbelių, bet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Transcendens: 08 sausio 2011 - 15:44
QUOTE(pradingau @ 2010 12 07, 02:21)
O man labiausiai gaila vaiko ir saves.
As pamirstu save.
Uzgozia buitis.mokslai. darbas. bandziau dirbt.bet dar palauksiu. labai jau daznai serga vaikis.
bet siaip viskas imanoma. juk po ziemos ateina vasara.

Suprantu. Man irgi daug darbu, planu, dar sio to ismokti uzsimaniau, bet tai dukra, tai sunus serga, kaip jie persala, ar cia tie virusai darzelyje-mokykloje,nieko nespeju, taip pat aukoju save ir savo norus,dar ta buitis... tikuosi, kad po ziemos ateis bent jau sioks toks pavasaris. 4u.gif
Sekmes ir kantrybes visoms suspejancioms ir nesuspejancioms 4u.gif
Atsakyti
Aš studijuoju magistrantūroje (nuolatinės studijos) ir auginu dukryte (3 m.)... Dienos skirtos vaikui, pietų miegas ir naktys - mokslams, laiko likučiai vyrui ir namams. Sau laiko beveik nebelieka. O kaip dar su darbu spėt reiktų - neįmanoma, nebent vaiko, šeimos ir mokslo kokybės sąskaita... Ne gyvenimas, o košmaras doh.gif . Kokia super moteris bebūtų, para turi tik 24 valandas. Nėra prasmės apsikrauti tokia galybe darbų, jei jų visų tinkamai atlikti negalėsi...
Aišku, kai reikia, viską įmanoma spėti, varnelės prie darbų sąrašo būna sudėtos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA#1: 05 vasario 2011 - 15:28
Žaviuosi tomis mamomis kurios viską spėja.....o man atrodo kad aš nieko nespėju.....nors kita vertus...taip pagalvojsu tai daug ką spėju tik pati mažai ką matau.....
Auginu lelių 1metukų ir 1mėnesio , didelis namas,buitis,vyras, vyro vaikas paauglys dvyliktokas ir dar mokausi - dabar paskutinsi kursas....bet pernai atsidėjau mokslus- nes nespėjau su leliuku..gal būčiau ir spėjusi bet prieš gimdymą per pačią sesiją mėnesį laiko ligoninėje gulėjau...rimtos problemos buvo...tai taip viskas ir nuvažiavo.....
aaa- dar - savo UAB turiu....nors auginu leliuką ir yra kitas direktorius, bet...vis vien be mano žinios niekas nevyksta....:-)
Ir jau svajoju apie darbą.....nors ir labai labai myliu savo leliuką,bet....matau kad ne tik jau man nusibodo tos keturios sienos,bet pastebėjau kad ir aš jam nusibodau,jau rodo savo kapriziukus tik su manimi,nors myli mane apsikabina bet.....jei tik diena kur išvažiuoju, būna tetis su juo ar močiutės visai vaikas kitoks ir vakare ir netgi kitą dieną būną....
Kita vertus...jei eičiau į darbą, tą patį reikėtų padaryti ką ir dabar padarau + dar dirbti
Žodžiu mielos mamos- mūsų gyvenimas užburtas ratas ax.gif
Atsakyti
Man yra didelis kaifas būti žiauriai užsiėmusiai- dienomis dirbu, vakarais tūsinuosi su vaikais, naktimis ir šeštadieniais mokausi... niekas niekam nekliūna 4u.gif . Jei kas atsitinka, galiu suderinti viską- jei mažėlis serga, galiu dirbti naktį, galiu mokytis ligoninėje prie koridoriaus lemputės, galiu daug... nes noriu daug daugiau 4u.gif . Gal mano vaikai ir negauna namie pietų iš trijų patiekalų, gal jų rūbai ne visada ir išlyginti, gal žaislai nesterilizuojami kas mėnesį, gal vyrui marškiniai teisingai neiškrakmolinti, ale niu ką jau su manim padarysi, vistiek mes tokie į krūvą esame likimo suvesti ne šiaip sau 4u.gif .
Atsakyti
Tik istojau i universiteta, dienines studijas, is karto ir susiradau darba, nors tik puse eteto, paskui 75% etato, o 3kurse ir ant pilno. Ziuriu i savo grupiokes ir nesuvokiu, kaip kai kurios dar gali gyventi su tevais ir tik mokytis, nu man stogas pavaziuotu. Tada ir buna tokios, tik mokslus zubrina ir jokio asmeninio gyvenimo. Mane kazkaip veza tas uzimtumas, kai gyveni jau su vyru nuo 18 metu, leki i darba, i mokslus, namis tvarkai ir t.t. O dabar paskutiniai metai, pavasari ginsiuosi diploma, o dar ir laukiuosi, balandzio menesi pasigimdau ir vel i mokslus (aisku, duok Dieve, kad viskas gerai butu). Tad tikrai nematau problemos ir dirbti ir mokytis, o as dar ir seima spejau sukurti ir net neisivaizduoju kaip gyvenciau vien tik paskaitas lankydama.
Bet kiekvienam savo. Kai kam reikia kiauro desimtuko vidurkyje, o tai su darbu jau sunkoka... Pas mane visu 4 metu vidurkis be sios pavasario sesijos lygiai 8, nepasakyciau, kad ir labai blogai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(LaToja @ 2011 03 02, 21:09)
Tik istojau i universiteta, dienines studijas, is karto ir susiradau darba, nors tik puse eteto, paskui 75% etato, o 3kurse ir ant pilno. Ziuriu i savo grupiokes ir nesuvokiu, kaip kai kurios dar gali gyventi su tevais ir tik mokytis, nu man stogas pavaziuotu. Tada ir buna tokios, tik mokslus zubrina ir jokio asmeninio gyvenimo. Mane kazkaip veza tas uzimtumas, kai gyveni jau su vyru nuo 18 metu, leki i darba, i mokslus, namis tvarkai ir t.t. O dabar paskutiniai metai, pavasari ginsiuosi diploma, o dar ir laukiuosi, balandzio menesi pasigimdau ir vel i mokslus (aisku, duok Dieve, kad viskas gerai butu). Tad tikrai nematau problemos ir dirbti ir mokytis, o as dar ir seima spejau sukurti ir net neisivaizduoju kaip gyvenciau vien tik paskaitas lankydama.
Bet kiekvienam savo. Kai kam reikia kiauro desimtuko vidurkyje, o tai su darbu jau sunkoka... Pas mane visu 4 metu vidurkis be sios pavasario sesijos lygiai 8, nepasakyciau, kad ir labai blogai  tongue.gif

na...su vaiku viskas kitaip - šiek tiek keičiasi - prioritetai pasikeičia.....vaikas 1-oje vietoje...jei verkia- nepasakysi aš turiu pasimokyti,jei naktį mokaisi (o taip tik ir įmanoma su vaikučiu) dieną kai nori miego nepasakysi jam - aš pavargusi noriu miego - nes tada jis nori žaisti ir t.t.
bet...viskas įmanoma...sunku..bet niekas ir nesako kad turi būti lengva..svarbu msų pačių noras supratingas žmogus šalia
sveikatėlės Jums,kantrybės ir sekmės
Atsakyti
QUOTE(Adomama @ 2011 03 03, 08:17)
na...su vaiku viskas kitaip - šiek tiek keičiasi - prioritetai pasikeičia.....vaikas 1-oje vietoje...jei verkia- nepasakysi aš turiu pasimokyti,jei naktį mokaisi (o taip tik ir įmanoma su vaikučiu) dieną kai nori miego nepasakysi jam - aš pavargusi noriu miego - nes tada jis nori žaisti ir t.t.
bet...viskas įmanoma...sunku..bet niekas ir nesako kad turi būti lengva..svarbu  msų pačių noras supratingas žmogus šalia
sveikatėlės Jums,kantrybės ir sekmės

Suprantu, na bet ne daug ir teliko visai keletas menesiuku smile.gif
Aciu labai uz palinkejimus 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, ar yra mamyciu, kurios mokosi doktoranturoje? 4u.gifo gal jau yra baigusiu ir apgynusiu disertacijas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 24 kovo 2011 - 18:42