Žaviuosi tomis mamomis kurios viską spėja.....o man atrodo kad aš nieko nespėju.....nors kita vertus...taip pagalvojsu tai daug ką spėju tik pati mažai ką matau.....
Auginu lelių 1metukų ir 1mėnesio , didelis namas,buitis,vyras, vyro vaikas paauglys dvyliktokas ir dar mokausi - dabar paskutinsi kursas....bet pernai atsidėjau mokslus- nes nespėjau su leliuku..gal būčiau ir spėjusi bet prieš gimdymą per pačią sesiją mėnesį laiko ligoninėje gulėjau...rimtos problemos buvo...tai taip viskas ir nuvažiavo.....
aaa- dar - savo UAB turiu....nors auginu leliuką ir yra kitas direktorius, bet...vis vien be mano žinios niekas nevyksta....:-)
Ir jau svajoju apie darbą.....nors ir labai labai myliu savo leliuką,bet....matau kad ne tik jau man nusibodo tos keturios sienos,bet pastebėjau kad ir aš jam nusibodau,jau rodo savo kapriziukus tik su manimi,nors myli mane apsikabina bet.....jei tik diena kur išvažiuoju, būna tetis su juo ar močiutės visai vaikas kitoks ir vakare ir netgi kitą dieną būną....
Kita vertus...jei eičiau į darbą, tą patį reikėtų padaryti ką ir dabar padarau + dar dirbti
Žodžiu mielos mamos- mūsų gyvenimas užburtas ratas