Nu cia jau kaip kam daktarai pasako
Na del pieno tai negirdejau , kad negalima
, manyciau, kad kaip tik sveika
QUOTE(Dile @ 2007 06 28, 12:25)
Kai lukiuosi atsirado noras pieno gerti, siaip niekada jo negerdavau, o dabar man jo reikia kasdiena. Darau pieniskus kokteilius su vaisiais ir daugiau nieko gali man nebuti. Bet kodel nescioms negalima tuno?
Todėl, kad tunas jūrinė žuvis, o jūrinėse žuvyse yra gyvsidabrio ar kažkas panašaus. Bet aš nekreipiau dėmesio į tą "negalima" ir kartais pasilepindavau
aš tai braškes iš sodo valgau dažnai, bet kai namie jų nebuvo, nusipirkau ispaniškų ir jau po poros valandų buvau visa išberta
tai nežinau kaip čia gaunasi... ar nuo braškių, ar juose esančių chemikalų kokių...
QUOTE(jola24 @ 2007 06 29, 20:40)
aš tai braškes iš sodo valgau dažnai, bet kai namie jų nebuvo, nusipirkau ispaniškų ir jau po poros valandų buvau visa išberta
tai nežinau kaip čia gaunasi... ar nuo braškių, ar juose esančių chemikalų kokių... 
Sunku pasakyti nuo ko. Gal tiesiog aplamai daug braskiu valgei ir gavosi tokia reakcija
Sveikos
as po 3 men badavimo del pykinimo taip pradejau valgyti, kad net sustot nebegaliu.
as po 3 men badavimo del pykinimo taip pradejau valgyti, kad net sustot nebegaliu.
QUOTE(gitapita @ 2007 07 04, 13:15)
Sveikos
ir man mintys visą dieną sukasi apie maistą
Jei ka nors vartojant
dideliais kiekiais po to vaikelis buna alergiskas tam produktui, tai mano spokiukas bus alergiskas saltibarsciams
O mesa ir zuvis kaip slykstu pasidare, vaje, vaje...
Pradzia: 52 kg, 91-60-90
8 sav: 53,5 kg, 95-63-90
Pradzia: 52 kg, 91-60-90
8 sav: 53,5 kg, 95-63-90
Sveikos,
Zinai, man tas pats - valgau apsisukdama. Tik stengiuosi, kad tai butu vaisiai, darzoves ar pieno produktai (pamegau stipriai grudeta varske su vaisiais)
[quote=rutuliukas j,2007 07 06, 02:37]
O i mesa negaliu nei akie krasteliu paziuret..
Pykina net pagalvojus. Tik man visi sako, kad kazkiek mesos turiu vartoti. O jei as jos NENORIU? As vis dar geriu vitaminus nesciosioms, tai manau organizmas pasisavina medziagu kuriu truksta is ju
QUOTE(gitapita @ 2007 07 03, 22:15)
Sveikos
Zinai, man tas pats - valgau apsisukdama. Tik stengiuosi, kad tai butu vaisiai, darzoves ar pieno produktai (pamegau stipriai grudeta varske su vaisiais)
[quote=rutuliukas j,2007 07 06, 02:37]
O i mesa negaliu nei akie krasteliu paziuret..
QUOTE(Rasutėlė @ 2007 07 10, 09:01)
labutis , aš girdėjau , kad nėštumo metu reiktų vengti citrusinių vaisių , ar tiesa ?
Vengti kaip ir nereikėtų. Nereikia jų padauginti, kad paskui vaikutis alergiškas nebūtų.
Taigi, jei kaposi apelsinus kilogramais, gerai nebus, bet nuo vieno tikrai nieko neatsitiks
o ar galima kevetes valgyt?
kaip matau cia vienoms vieno negalima kitoms kito
ir dauguma tu negalima tikriausiai mitai
ar galit kas nors kokia nuoroda ar sarasiuka ko tikrai negalima
nes kai pasiskaiciau sia temele tai pasimeciau visai
gal is tikruju kazko tikrai negalima
nes as tai valgau tik tai ko tuo momentu laabai uzsinoriu ir kolkas tokio galima-negalima sau netaikiau
pvz vakar labai uzsinorejau rukytos skumbres
svajojau puse dienos paskui po darbo nusipirkau, jau maniau visa surysiu
bet uzvalgiau as jos truputi ir kazkaip nebeskanu pasidare
taip ir likau normaliai nepavalgius ir visa vakara ta zuvis gerklej stovejo
nebesuprantu as saves visai
ar galit kas nors kokia nuoroda ar sarasiuka ko tikrai negalima
nes kai pasiskaiciau sia temele tai pasimeciau visai
gal is tikruju kazko tikrai negalima
pvz vakar labai uzsinorejau rukytos skumbres