Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių mityba

QUOTE(Amica @ 2007 05 23, 23:24)
Man cia uzkliuvo vienos besilaukiancios mamytes parasytas sakinukas, kuriame teigiama, jog nesciajai negalima valgyti ridikeliu  blink.gif . Tik nepaaiskinta kodel  g.gif. O as kaip tik vos ne kasdien taisausi salotas su ridikeliais, nes baisiai ju noriu  rolleyes.gif

absurdas visiškas, pvz man gydytoja kaip tik ridikėlius liepė valgyt pilna burna šviežius, tik ka daš prisiverst negaliu, labai nemėgstu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgiukste @ 2007 05 27, 18:50)
baikit jus galima negalima, viska galima su saiku, reikia tik gerai maista iskepti ar isvirti ir pan. ir visko reikia  nestuke.gif zodziu sveika mityba  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Labai gerai pasakyta. thumbup.gif thumbup.gif As ir manu kose kertu, ir ridikelius be galo megstu, ir braskes ispaniskas valgiau, viskam reikia jausti saika, darzoves gerai nuplauti, maista gaminti sveikai, nepersudyti, neriebiai ir viskas. As klausiau gydytojos, ar ko nors reiketu nevalgyti, atsisakyti - ji sake nieko nereikia, valgyti viska ka nori,bet jausti saika, ne kilogramais valgyti, o po biski ir kuo daugiau zaliu darzoviu ir vaisiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2007 06 08, 22:26)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Labai gerai pasakyta.  thumbup.gif  thumbup.gif As ir manu kose kertu, ir ridikelius be galo megstu, ir braskes ispaniskas valgiau, viskam reikia jausti saika, darzoves gerai nuplauti, maista gaminti sveikai, nepersudyti, neriebiai ir viskas. As klausiau gydytojos, ar ko nors reiketu nevalgyti, atsisakyti - ji sake nieko nereikia, valgyti viska ka nori,bet jausti saika, ne kilogramais valgyti, o po biski ir kuo daugiau zaliu darzoviu ir vaisiu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Manau galima viskas, tik su saiku wub.gif
Atsakyti
Visos būsimos mamytės, išduokit ką valgote per karščius, man tai visai nesinorisi? gal ką įdomaus, subtilaus patartumėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jola24 @ 2007 06 17, 19:40)
Visos būsimos mamytės, išduokit ką valgote per karščius, man tai visai nesinorisi? gal ką įdomaus, subtilaus patartumėt  mirksiukas.gif

As valgau sausus pusrycius su pienuku, dar isipjaustau braskiu 4u.gif Man labai skanu, galeciau toky maista valgyti tris kartus per diena, tik vis kitokios rusies sausus pusrycius lotuliukas.gif thumbup.gif
Man dar labai patinka rauginti agurkai (1-2 d. parauginti) sutaisyti su grietine ir tiesiog vieni patys arba tik su bulvem be mesos. Skanu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jola24 @ 2007 06 17, 18:40)
Visos būsimos mamytės, išduokit ką valgote per karščius, man tai visai nesinorisi? gal ką įdomaus, subtilaus patartumėt  mirksiukas.gif

O tu valgyk tai, ko tau norisi mirksiukas.gif . As kai nezinodavau ko pati noriu, tai nulekdavau i kavinuke ir meniu perziuredavau - jei akis uzkliudavo uz ko nors, tai ta patiekala ir uzsisakydavau. O siaip, kai buna labai karsta, tai man asmeniskai tuo metu norisi kuo daugiau svieziu sulciu ir ivairiu vaisiu. Neverciu saves valgyti to, ko nenoriu.
Atsakyti
SVEIKOS MAMYTES,nezinau kaip jums bet man daktare liepe atsisakyti tuno ir kepenu pasteto.O siaip sake viska galima tik su saiku. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuole20 @ 2007 05 17, 13:41)
o as gines klausiau ar galima braskiu tai ji man atsake, kad galima tik ne kilogramais o jei sako keles braskes per diena suvalgysi tikrai nikeo blogo, ir siaip man gine sake kad viska galima tik ne kilogramais valgyti. Na aisku negalima vytintos desros, surio su pelesiu.
Bet cia viena mergyte rase kad negalima manu koses idomu kodel  g.gif , nes pirma karta girdziu toki dalyka. Siaip tai as valgau viska tik su saiku, besilaukianti moteris tikrai ne ligone, na as taip manau

as ir galiu papasakoti, kaip zmones augina darzoves pardavimui. Mano vieni pazustami pasodina bulves pardavimui ir sau, tai tu kur pardavimui patys ir i burna neima biggrin.gif nes isivaizduokit, kokios bulves jei taip isbeicuotos, kad net kolorado vabaliukai nepuola, idomu kaip svaika lotuliukas.gif
geriausia kai mano viena kaimyne, senuciuke, nu nukvakus maoteryte, visas savo darzoves salietruoja, pvz. svog8nus, net ir braskes apibarsto ir po to patys valgo, keistuoliai lotuliukas.gif
o mes savo kaime tai kuo naturaliau, nekaip gal atrodo kai kurios darzoves, ne pacios didziausios, bet uz tai zinai ka valgai, tai as dziaugiuosi, kad galiu valgyti normalu maista...
Kai kepu namine mesa ir is parduotuves tai nera ko ir lyginti, toj pirktinej nesuprantu is kur tiek to vandens ir putu atsiranda doh.gif
Atsakyti
Besilaukiancios mamytes nestuke.gif , mums yra patariama nevalgyti zuvies ir zalios ar rukytos mesos g.gif
Atsakyti
Ar kuriai is nestukiu gydytoja buvo patarusi apriboti pieno vartojima? Kalbu konkreciai apie piena, ne apie pieno produktus. Nes man patare gerti kuo maziau pieno, kad vaikui alergija nesigautu. O man taip to pieno norisi. Na ir geriu, tik nezinau kaip bus g.gif . Mano pirmasis vaikas buvo baisiai alergiskas maistui, bet su alergologes pagalba ir dietomis issikapstem ir jau senokai valgo viska, ka tik nori.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2007 06 28, 01:33)
Ar kuriai is nestukiu gydytoja buvo patarusi apriboti pieno vartojima? Kalbu konkreciai apie piena, ne apie pieno produktus. Nes man patare gerti kuo maziau pieno, kad vaikui alergija nesigautu. O man taip to pieno norisi. Na ir geriu, tik nezinau kaip bus  g.gif . Mano pirmasis vaikas buvo baisiai alergiskas maistui, bet su alergologes pagalba ir dietomis issikapstem ir jau senokai valgo viska, ka tik nori.

Kai lukiuosi atsirado noras pieno gerti, siaip niekada jo negerdavau, o dabar man jo reikia kasdiena. Darau pieniskus kokteilius su vaisiais ir daugiau nieko gali man nebuti. Bet kodel nescioms negalima tuno?
Atsakyti
as irgi taip manau kad rekia visko po truputi ir su saiku.bet man pirma karta nepavyko visko norejau ir dauk,todel priaugau 30kg.todel dabar laukdama antro ziuriu kiekviena kasni ,nors dar tik 5 savaites mazai valgau nes nelebai noriu bet kazkodel po truputi rinkes vistiek dedasi. rolleyes.gif
Atsakyti