QUOTE(aistuole20 @ 2007 05 17, 13:41)
o as gines klausiau ar galima braskiu tai ji man atsake, kad galima tik ne kilogramais o jei sako keles braskes per diena suvalgysi tikrai nikeo blogo, ir siaip man gine sake kad viska galima tik ne kilogramais valgyti. Na aisku negalima vytintos desros, surio su pelesiu.
Bet cia viena mergyte rase kad negalima manu koses idomu kodel

, nes pirma karta girdziu toki dalyka. Siaip tai as valgau viska tik su saiku, besilaukianti moteris tikrai ne ligone, na as taip manau
as ir galiu papasakoti, kaip zmones augina darzoves pardavimui. Mano vieni pazustami pasodina bulves pardavimui ir sau, tai tu kur pardavimui patys ir i burna neima

nes isivaizduokit, kokios bulves jei taip isbeicuotos, kad net kolorado vabaliukai nepuola, idomu kaip svaika
geriausia kai mano viena kaimyne, senuciuke, nu nukvakus maoteryte, visas savo darzoves salietruoja, pvz. svog8nus, net ir braskes apibarsto ir po to patys valgo, keistuoliai
o mes savo kaime tai kuo naturaliau, nekaip gal atrodo kai kurios darzoves, ne pacios didziausios, bet uz tai zinai ka valgai, tai as dziaugiuosi, kad galiu valgyti normalu maista...
Kai kepu namine mesa ir is parduotuves tai nera ko ir lyginti, toj pirktinej nesuprantu is kur tiek to vandens ir putu atsiranda