Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių mityba

Nezinau ne ka daryti su ta mityba, apart kokiu vaisiu pirma nieko negalejau pavalgyti, kad po to sleikstu nesidarytu ar netasytu... Bet po to jauciuos kaip gerai pabadavus, bet vis tiek nieko negaliu valgyt, del to paties sleikstumo... Zinau, kad pirmam trimestre tokia busena tikrai normali, bet gal zinote kaip isvengti to tasymo, kuris tesiasi nonstop nuo paryciu iki isnaktu...? schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shirshe1010 @ 2007 09 11, 23:21)
Nezinau ne ka daryti su ta mityba, apart kokiu vaisiu pirma nieko negalejau pavalgyti, kad po to sleikstu nesidarytu ar netasytu... Bet po to jauciuos kaip gerai pabadavus, bet vis tiek nieko negaliu valgyt, del to paties sleikstumo... Zinau, kad pirmam trimestre tokia busena tikrai normali, bet gal zinote kaip isvengti to tasymo, kuris tesiasi nonstop nuo paryciu iki isnaktu...?  schmoll.gif  unsure.gif

Suprantu kaip jautiesi, nes ir pati su tuo gyvenu blink.gif Tik tiek, kad anksčiau tik ryte pykindavo, o nuo vakar visą dieną. Pastebėjau, kad šiek tiek padeda dažnas kramsnojimas to, ko norisi 4u.gif
Atsakyti
na po kiekvieno kramsnojimo seka slykstus ziaubciojimas... Vyras tai isvis i nevilti puoles del maisto, kad ir koki kulinarini sedevra pagamins, nuo to tik dar blogiau darosi...
Atsakyti
QUOTE(shirshe1010 @ 2007 09 12, 09:49)
na po kiekvieno kramsnojimo seka slykstus ziaubciojimas... Vyras tai isvis i nevilti puoles del maisto, kad ir koki kulinarini sedevra pagamins, nuo to tik dar blogiau darosi...

Skaičiau, kad jei nevalgai, skrandis tuščias, neturi darbo, todėl dar labiau pykina. Aš kas 15 min graužiu sūrius krekerius, atsigeriu gurkšnelį vandens, nors ir nenoriu, bet šiek tiek numalšina pykinimą.
Atsakyti
O man dabar iskilo toks klausimukas-o galima valgyti lasisa g.gif , zinau, kad tuno geriau vengti, bet kaip del lasisos?
Atsakyti
man sake, kad reikia vengti zuvu is uzterstu vandenu, t.y. baltijos j., tunas lyg ir surenka visas sunkiasias medziagas, o del lasisos, tai turetu buti kaip tik sveika smile.gif
Papildyta:
QUOTE(klein @ 2007 09 12, 11:29)
Skaičiau, kad jei nevalgai, skrandis tuščias, neturi darbo, todėl dar labiau pykina. Aš kas 15 min graužiu sūrius krekerius, atsigeriu gurkšnelį vandens, nors ir nenoriu, bet šiek tiek numalšina pykinimą.

Gerai kai tau eina tie krekeriukai, bet man paciai ju nepriima organizmas, nors gaudau kiekviena momenta, kai galiu ka nors uzkasti, bet tai ne tiek jau daznai buna... tiesiog varo i nevilti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(deine @ 2007 09 12, 16:42)
O man dabar iskilo toks klausimukas-o galima valgyti lasisa g.gif , zinau, kad tuno geriau vengti, bet kaip del lasisos?

Reikėtų vengti sūditos lašišos. Išvirk arba kepk, geriausias omega 3 vitaminų šaltinis, ypaš 3 trimestre reikalingas, kad mažylio smegenys gerai augtų ir vystytūsi. smile.gif
Atsakyti
O kodel vengti sudytos lasisos?? kad zalia zuvis?? na, galiu pasakyt, as nestumo metu buvau gyva tik sudyta lasisa ir svieziu batonu smile.gif apskritai negalejau nieko daugiau valgyt. manes nepykino, bet mazdaug nuo antro trimestro kaip sustreikavo skrandis, tai ir iki galo taip buvo. nuo visko sustodavo, skaudedavo, atrode kad akmenu buciau pririjus. nuo maziausio maisto kiekio. net nuo paprasciausiu kosiu, kurias dietininkams-skrandininkams valgyt rekomenduojama!! o valgyt tai norisi....... vat sudyta lasisa mane ir gelbejo.....
Atsakyti
Taip, sūdyta lašiša ir mane labai traukia tongue.gif Manau, kad nedidelis kiekis nepakenks.
Atsakyti
Apie kokią mitybą mes kalbame, kai negali net pažiūrėti į tą pusę doh.gif Jau valgyčiau beleką, nuo ko tik nevemčiau...Nežinau ar ir kitoms taip, bet ar normalu valgyti du šaukštus košės ir jų nepabaigus viską išvemti? O tunas yra sveikiausia žuvis, nes tai vienintelė žuvis, kuri neauginama dirbtiniu būdu. Neveltui Japonijoje tunas brangiausiai kainuojanti žuvis. Visas kitas žuvis augina, šerdami visokiomis nesamonėmis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fui @ 2007 09 12, 14:50)
Apie kokią mitybą mes kalbame, kai negali net pažiūrėti į tą pusę doh.gif  Jau valgyčiau beleką, nuo ko tik nevemčiau...Nežinau ar ir kitoms taip, bet ar normalu valgyti du šaukštus košės ir jų nepabaigus viską išvemti? O tunas yra sveikiausia žuvis, nes tai vienintelė žuvis, kuri neauginama dirbtiniu būdu. Neveltui Japonijoje tunas brangiausiai kainuojanti žuvis. Visas kitas žuvis augina, šerdami visokiomis nesamonėmis verysad.gif

Aha, buna taip,man siandien tai ziaurus skrandzio skausmai prasidejo nuo viso to blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shirshe1010 @ 2007 09 12, 14:56)
Aha, buna taip,man  siandien tai ziaurus skrandzio skausmai prasidejo  nuo viso to blink.gif  doh.gif

Vargšiukės unsure.gif Išgerk ramunėlių arbatos, gal kiek padės wub.gif, aš irgi ką tik pasidariau. Šiaip visą dieną turiu kažką burnoj turėti kad tik nepykintų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klein: 12 rugsėjo 2007 - 14:45