QUOTE(EgluteN @ 2008 02 04, 19:27)
Sveikutes,
norejau paklausti ar gerai valgyti po 3-4metinius saldainius("mentos")per diena?tiesiog mums jau 6savaites o lengvai pykina visa diena

Neatpilu,bet be tu saldainiuku butu ne kas.Ryte arbata su citrina padeda,bet darbe neturiu galimybes pasidaryti su citrina
Kai mane pykino, man irgi labai padėjo šitie "Mentos" saldainiai...
Klausiau gydytojos, ar nieko tokio, kad jų nemažai suvalgau, tai ji sakė, kad keletas per dieną TIKRAI nepakenks, tik nereikėtų po keletą pakelių per dieną sudoroti...
O šiaip, nuo pykinimo jie - SUPER...
Papildyta:
QUOTE(mialina @ 2008 02 11, 14:45)
Gal kas zino ar nekenkia gazuota duonos gira?
Visi gydytojai, su kuriais teko konsultuotis dėl gėrimų, patarė visiškai atsisakyti gazuotų gėrimų...
Jau nepamenu, kaip jie man tai argumentavo, bet teko priprasti ir prie negazuoto vandens, ir susitaikyti su mintimi apie visus limonadus...
Nors, tiesą sakant, karts nuo karto leidžiu sau išgerti stiklinę "Sprite'o", nes labai mėgstu, bet tik kartais....
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2008 02 12, 09:32)
Girdėjau kad nėščiom negalima valgyti kepenų pašteto? Ar tiesa?
Negalima valgyti NE kepenų pašteto, o reikia riboti vitamino A vartojimą, nes vitaminas A sukelia lėliukų apsigimimus...
Dėl kepenų pašteto irgi tariausi su gydytoja, nes labai mėgstu. Tai ji sakė, kad kenktų tada, kai suvalgytum po du pakelius (tas bombas) per dieną, o jei valgai saikingai, tuomet nieko tokio...
Taip pat ir su morkų sultim - sulčių gerti nepatariama, bet 1-2 morkos per dieną nieko baisaus (nes stiklinei sulčių išspaudi gerokai daugiau, todėl A vitamino jau per daug)...