Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių mityba

QUOTE(renaciute @ 2008 02 02, 15:08)
Sveikos, mamytes smile.gif O man smalsu - kaip del kinietisko maisto, labai megstu ir norisi... Nieko ekstremalaus, bet saldziarugste vistiena ar kas nors panasiai - idomu, tai gali pakenkti?
Aciu

Aš manau, kad kiniečių virtuvė tinka nestuke.gif , o vat japonų virtuvės reiktų vengti, nes ten žalia žuvis domiuoja sušyje.
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 02 02, 20:49)
Aš manau, kad kiniečių virtuvė tinka  nestuke.gif , o vat japonų virtuvės reiktų vengti, nes ten žalia žuvis domiuoja sušyje.

Reik maktelt "žalių devynerių", maišytų su sultimis ar valgant sušį užsikąst tais ružavais "kvepalais", kur atneša ant tos pačios lentelės g.gif mirksiukas.gif

nu man tai lašišiukė ant sumuštinuko su citrina pusryčiams labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovė @ 2008 02 03, 20:31)
Reik maktelt "žalių devynerių", maišytų su sultimis ar valgant sušį užsikąst tais ružavais "kvepalais", kur atneša ant tos pačios lentelės g.gif  mirksiukas.gif

nu man tai lašišiukė ant sumuštinuko su citrina pusryčiams labai thumbup.gif

as pati labai megstu lasisa,bet gydytoja kategoriskai pasake,kad jokios zalios zuvies.Na i ta sarasa ieina ir silke,ir sudyta lasisa g.gif
tai ir kenciu dabar,nevalgau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oleja: 04 vasario 2008 - 14:30
Sveikutes,
norejau paklausti ar gerai valgyti po 3-4metinius saldainius("mentos")per diena?tiesiog mums jau 6savaites o lengvai pykina visa diena doh.gif Neatpilu,bet be tu saldainiuku butu ne kas.Ryte arbata su citrina padeda,bet darbe neturiu galimybes pasidaryti su citrina verysad.gif
Atsakyti
Siuo metu negaleciau gyveni be lasisos,kreveciu ir pomidoru,bet beskaitant forumiuka,pagalvojau,kad lasisa ir krevetes nelabai gerai,juk tai zalias maistas ir jau pora dienu keistus skausmus ir spaudima pilvelyje jauciu verysad.gif Tikiuosi viskas bus ok
Atsakyti
man atrodo gerausia valgyti tai ka jauti, kad gali valgyti. As taip ir maitinausi, aiksu zaliu dalyku geriau jau vengti smile.gif
Atsakyti
Gal kas zino ar nekenkia gazuota duonos gira?
Atsakyti
QUOTE(renaciute @ 2008 02 02, 15:08)
Sveikos, mamytes smile.gif O man smalsu - kaip del kinietisko maisto, labai megstu ir norisi... Nieko ekstremalaus, bet saldziarugste vistiena ar kas nors panasiai - idomu, tai gali pakenkti?
Aciu

o kiek jau laiko maziukui? pamenu, kai laukiausi pirmojo, mazdaug 7 men. pabaigoje uzvalgiau saldziarugstes vistienos su troskintom darzovem. buvo labai skanu, bet po to visa nakti pravemiau. zinoma, gabut tuo metu buvo sudirgintas skrandis, arba kiek persivalgiau, nes tikrai labai skanu buvo rolleyes.gif manau, kad saikingai smaguriaujant, galima visko paragauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikroduke @ 2006 09 03, 14:33)
gal kas zino, kaip yra su medum ir nestumu? Ar patartina apskritai ji vartoti?

Rekomenduojama sauksta medaus i diena,jis palengvina issitustinima,kuri sukelia gelezies vartojimas thumbup.gif taip pat ir truputi aliejaus,vaisiu..kiwi,slyvu
Atsakyti
Girdėjau kad nėščiom negalima valgyti kepenų pašteto? Ar tiesa?
Atsakyti
O as aplamai mesos nenoriu,apart desreliu pienisku ir daktariskos desros biggrin.gif apie vista vien pagalvojus bloga,turbut ne kasnelio nesugebeciau praryti karsta.gif Labi visokie bulviniai patiekalai traukia,blyneliai essen.gif Idomu kiek tai susije su leliuko lytimi g.gif Sako su mergaitemis labai saldumynu norisi,bet man tai tik ledu kartais noras uzeina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 02 04, 19:27)
Sveikutes,
norejau paklausti ar gerai valgyti po 3-4metinius saldainius("mentos")per diena?tiesiog mums jau 6savaites o lengvai pykina visa diena doh.gif Neatpilu,bet be tu saldainiuku butu ne kas.Ryte arbata su citrina padeda,bet darbe neturiu galimybes pasidaryti su citrina verysad.gif

Kai mane pykino, man irgi labai padėjo šitie "Mentos" saldainiai... thumbup.gif
Klausiau gydytojos, ar nieko tokio, kad jų nemažai suvalgau, tai ji sakė, kad keletas per dieną TIKRAI nepakenks, tik nereikėtų po keletą pakelių per dieną sudoroti... biggrin.gif
O šiaip, nuo pykinimo jie - SUPER...
Papildyta:
QUOTE(mialina @ 2008 02 11, 14:45)
Gal kas zino ar nekenkia gazuota duonos gira?

Visi gydytojai, su kuriais teko konsultuotis dėl gėrimų, patarė visiškai atsisakyti gazuotų gėrimų... g.gif
Jau nepamenu, kaip jie man tai argumentavo, bet teko priprasti ir prie negazuoto vandens, ir susitaikyti su mintimi apie visus limonadus...
Nors, tiesą sakant, karts nuo karto leidžiu sau išgerti stiklinę "Sprite'o", nes labai mėgstu, bet tik kartais.... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2008 02 12, 09:32)
Girdėjau kad nėščiom negalima valgyti kepenų pašteto? Ar tiesa?

Negalima valgyti NE kepenų pašteto, o reikia riboti vitamino A vartojimą, nes vitaminas A sukelia lėliukų apsigimimus...
Dėl kepenų pašteto irgi tariausi su gydytoja, nes labai mėgstu. Tai ji sakė, kad kenktų tada, kai suvalgytum po du pakelius (tas bombas) per dieną, o jei valgai saikingai, tuomet nieko tokio...

Taip pat ir su morkų sultim - sulčių gerti nepatariama, bet 1-2 morkos per dieną nieko baisaus (nes stiklinei sulčių išspaudi gerokai daugiau, todėl A vitamino jau per daug)...
Atsakyti