Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių mityba

sveikos mamytes, tai va as irgi gyvenu tame mitybos susirupinimo laikotarpy schmoll.gif , kadangi nestuke.gif del maisto produktu tai kur tik skaitau visur kone skirtingos nuomones, tai darau isvada kad galima viska valgyt bigsmile.gif . bet seip tai tokioj protingui knygutei radau siokiu tokiu minciu thumbup.gif. manau laukiame i si pasauli ateinanciu stebukliuku, todel nors truputi galetume del ju pasistengti
* kasdien valkgyti rupiu miltu produktu (juodos duonos, makaronu, dribsniu) ir naturaliu ryziu.
*kvieciu gemaluose yra daug folio.
*daznai valgyti ankstines darzoves.
*kasdien vartoti pieno produktus (geriausia liesus)
*maziausiai 2k per savaite valgyti juros zuvies, nes vaisiaus vystimuisi reikia labai daug jodo. taip pat vartoti juodota druska.
*darzoves troskinkite mazame kiekyje vandens, o is nuoviro virkite padazus. aip isliks daugiau naudingu medziagu. clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2008 04 10, 16:41)
Ir kas gimė?  rolleyes.gif

Aš saldumynų nebenoriu, nors anksčiau buvau smaližė kaip reikiant  ax.gif

Gimė šokoladinis zuikutis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2008 04 01, 16:16)
Merginos kaip jus prisiverčiat išgerti 2,5l vandens, nu man niekaip tiek nesulenda, aš per para išlaku 1-1,5l skysčio ir vikas o jei viena diena truputi daugiau išgeriu, tai kita diena maziau  doh.gif  protu suprantu kad negerai, bet kaip italpinti tokia cisterna?

As tai kazkaip visiskai neprisiverciu vandens dar papildomai isgerti apart to ka su sriuba, arbata ir kava gerdama gaunu blush2.gif
Atsakyti
Aš visą nėštumą negaliu gyventi be saldumynų... tikrai negalėčiau jų atsisakyti...
bet bijau, ar tai kenkia vaikui?
Atsakyti
na as tai geriau vitaminus smile.gif dar aisku sveika mityba, labai valgiau daug vaisiu.ir mano tyrimai buvo visi idealus, niekada nebuvo nieko blogo nei su krauju nei su slapimu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilioke_: 21 balandžio 2008 - 07:29
QUOTE(wilioke_ @ 2008 04 21, 08:28)
na as tai geriau vitaminus smile.gif  dar aisku sveika mityba, labai valgiau daug vaisiu.ir mano tyrimai buvo visi idealus, niekada nebuvo nieko blogo nei su krauju nei su slapimu biggrin.gif

Pasidalink patirtimi, kokius vaisius geriausiai reikia valgyti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightwish19 @ 2008 04 21, 14:19)
Pasidalink patirtimi, kokius vaisius geriausiai reikia valgyti?  rolleyes.gif

Tik ne citrusinius, nes nuo jų vaikučiams vystosi alergija.
Atsakyti
Pastaruoju metu labai pamegau duonos gira... bet maciau parasyta kad gazuot gerimu negalima? o ji kaip ir gazuota ania? et ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightwish19 @ 2008 04 20, 16:42)
Aš visą nėštumą negaliu gyventi be saldumynų... tikrai negalėčiau jų atsisakyti...
bet bijau, ar tai kenkia vaikui?

Sveikute 4u.gif

Kenkti tai saldumynai TIKRAI nekenkia... ir jei Tau nuo saldumynų stipriai neauga svoris, tai valgyk sau ramiai...

Tik yra tokia teorija, kad vaikiukas labai greitai randa ryšį tarp to, kad nestuke.gif , suvalgiusi saldumyną, jaučia euforiją, t.y. ji tampa laiminga. O dėl to, atseit, gimęs vaikiukas jau būna gimęs smaližiukas, nes jam taip užsiprogramuoja, kad saldumynai - tai geros emocijos...

Bet, žinai, kaip su tom teorijom... ax.gif Daug jų visokių yra, o ar tikėti, tai jau kiekvienos nestuke.gif asmeninis reikalas...
Bet TIESIOGINĖS žalos saldumynai tikrai tikrai nedaro, būk rami... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mo_nika: 24 balandžio 2008 - 13:24
Sveikos būsimos ir esamos mamytės 4u.gif
Aš ką tik iškepta būsimoji mamytė, nors mums jau pakankamai laiko, tačiau apie džiugią naujieną sužinojau tik prieš tris dienas, nes pas mane ciklai labai ilgi buvo, tai dabar pilnos baimės akys ar nepakenkiau savo stebuklėliui cry.gif , nes iki sužinojimo gyvenau įprastą gyvenimą, ir per tą laikotarpį tikrai buvo visko ir alkoholio ir nesveiko maisto ir daug fizinio sunkaus darbo verysad.gif verysad.gif , nors kas keisčiausia, kad pati kažkaip intuityviai pries pora mėnesių sugalvojau gerti folio rūgštį, bent šį tą gero padariau,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T_I_O_X: 24 balandžio 2008 - 15:35
QUOTE(T_I_O_X @ 2008 04 24, 14:34)
Sveikos būsimos ir esamos mamytės  4u.gif
Aš ką tik iškepta būsimoji mamytė, nors mums jau pakankamai laiko, tačiau apie džiugią naujieną sužinojau tik prieš tris dienas, nes pas mane ciklai labai ilgi buvo, tai dabar pilnos baimės akys ar nepakenkiau savo stebuklėliui  cry.gif , nes iki sužinojimo gyvenau įprastą gyvenimą, ir per tą laikotarpį tikrai buvo visko ir alkoholio ir nesveiko maisto ir daug fizinio sunkaus darbo verysad.gif  verysad.gif , nors kas keisčiausia, kad pati kažkaip intuityviai pries pora mėnesių sugalvojau gerti folio rūgštį, bent šį tą gero padariau,

Sveika, TIOX 4u.gif

Tikrai dėl nieko nesibaimink - 70-80 proc. nėščiųjų taip nutinka, tad nebūsi nei pirma, nei paskutinė... biggrin.gif

Kaip mano gydytoja labai gerai pasakė, kai pabūkštavau jai dėl tokių dalykų: "Kas gerai įdėta, to jau neišimsi..."

Tad džiaukis savo nėštumu ir nesuk galvos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(T_I_O_X @ 2008 04 24, 16:34)
Sveikos būsimos ir esamos mamytės  4u.gif
Aš ką tik iškepta būsimoji mamytė, nors mums jau pakankamai laiko, tačiau apie džiugią naujieną sužinojau tik prieš tris dienas, nes pas mane ciklai labai ilgi buvo, tai dabar pilnos baimės akys ar nepakenkiau savo stebuklėliui  cry.gif , nes iki sužinojimo gyvenau įprastą gyvenimą, ir per tą laikotarpį tikrai buvo visko ir alkoholio ir nesveiko maisto ir daug fizinio sunkaus darbo verysad.gif  verysad.gif , nors kas keisčiausia, kad pati kažkaip intuityviai pries pora mėnesių sugalvojau gerti folio rūgštį, bent šį tą gero padariau,

Aš iki 5 sav. nežinojau, kad laukiuosi, irgi gyvenau įprastą gyvenimą: kažkodėl tuo laiku prasidėjo visokių švenčių, tai nemažai vartojau alkoholio, rūkiau irdar dažiausi plaukus... kai sužinojau, kad nėščia, tai irgi šokas buvo, bet nieko nepadarysi. O dabar nėštumas lengvas, tyrimai visi geri, tad tikiu, kad mano vaikelis gims sveikas sveikutėlis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti