Merginos kaip jus prisiverčiat išgerti 2,5l vandens, nu man niekaip tiek nesulenda, aš per para išlaku 1-1,5l skysčio ir vikas o jei viena diena truputi daugiau išgeriu, tai kita diena maziau
protu suprantu kad negerai, bet kaip italpinti tokia cisterna?

Su pirmu vaiku kai buvau
valgiau viska ka ir valgiau tik daugiau vaisiu valgiau ir gime ir uzaugo sveikas ir ne alergiskas dabar esu
ir del to neatsisakiau nieko ka valgiau ta valgau be abejo NERUKYTI IR NEVARTOTI ALKAHOLIO.Buti geresnes nuotaikos o ne prie kiekvieno maisto galvoti galima ar ne?tiesa labai megstu krevetes tai ju nestumo metu atsisakiau.

QUOTE(Okei @ 2008 04 01, 16:16)
Merginos kaip jus prisiverčiat išgerti 2,5l vandens, nu man niekaip tiek nesulenda, aš per para išlaku 1-1,5l skysčio ir vikas o jei viena diena truputi daugiau išgeriu, tai kita diena maziau
protu suprantu kad negerai, bet kaip italpinti tokia cisterna?

As irgi neisgeriu 2,5 litro. Na, kol kas del to nera bedu. Tai labai per prievrta ir nekisu.Isgeriu panasiai apie 1,5 litro, stengiuosi valgyti vaisiu, darzoviu, sriubos
QUOTE(dalilyte @ 2008 04 01, 11:39)
sveikos as laukiuosi jau 7 savaites, ir mano apetitas yra visai dinges, ar cia nera blogai?
Man 8 savaites. Iki treciadienio irgi neturejau apetito (visas 7 savaites). Net vyras jau buvo susirupines. Visa savaite norejosi valgyti maisto gaminius is bulviu.Tad treciadieni prisikirtau kugelio, nes labai labai norejau (keistas noras buvo:) ir atsirado apietitas:) Dabar jau vyras juokiasi, kai kas paklausia ar as valgau:) O valgau kaip uz du

maisto nėštumo metu neriboju, bet alkocholio nė lašo, tiesiog negaliu net pauostyti ir supykina jo kvapas. Na o labai pamėgau obuolius ir bandeles su šokoladu

QUOTE(dalilyte @ 2008 04 01, 09:39)
sveikos as laukiuosi jau 7 savaites, ir mano apetitas yra visai dinges, ar cia nera blogai?
Kad apetitas dingo tai siūlau tik džiaugtis, nes tai - laikina būsena... Ateis ir toks periodas, kai jausiesi nuolat alkana, va tada tai tikrai baisu pasidaro....

Aš apetito visai neturėjau pirmus 3,5 mėnesius, nuolat pykindavo, mėsos net kvapo negalėjau pakęsti, svoris krito ir krito... tada irgi pergyvenau, kad tik lėliukui kokių medžiagų nepritrūktų

O dabar, kai kilogramai staigiai augti pradėjo, tai jau stabdyti save kai kada reikia, kaip nesinori priaugti belekiek...
Tad nepergyvenk dėl apetito stokos, tik sek sveikatą - kraujo ir visi kiti tyrimai geriausiai parodys, kokia Tavo organizmo būklė ir jei jau bus kažko trūkumas, Tave prižiūrinti gydytoja iškart Tau pasakys, kad reikia kažko daugiau ar mažiau valgyti.... O dabar džiaukis mažu

Dėl vandens aš irgi buvau susirūpinus, kad neišgeriu literatūroje rašomų 2-2,5l.
Ir gydytoja nuramino, kad jei išgeriu 1,5l - tai jau gerai. Tik jei prakaituot pradėsiu atėjus šiltam sezonui, tuomet jau būtinai turėsiu išgerti 2 ir daugiau l.
Tad gal nesikankinkim...
Ir gydytoja nuramino, kad jei išgeriu 1,5l - tai jau gerai. Tik jei prakaituot pradėsiu atėjus šiltam sezonui, tuomet jau būtinai turėsiu išgerti 2 ir daugiau l.
Tad gal nesikankinkim...

QUOTE(irmaliet @ 2008 04 07, 23:18)
Dėl vandens aš irgi buvau susirūpinus, kad neišgeriu literatūroje rašomų 2-2,5l.
Tad gal nesikankinkim...
Tad gal nesikankinkim...

Na tu čia mane nuraminai

QUOTE(megee @ 2008 04 05, 17:35)
maisto nėštumo metu neriboju, bet alkocholio nė lašo, tiesiog negaliu net pauostyti ir supykina jo kvapas. Na o labai pamėgau obuolius ir bandeles su šokoladu 

Yra posakis, kad jei traukia prie saldumynu, reiskiasi pilvuke mergyte gyvena

As irgi nelabai daug mastau apie tai, ko galima, ko ne. Man gydytoja yra pasakiusi, kad galima visko, ko organizmas reikalauja. Tik jokiu budu tai nereiskia, kad istiesu reikia valgyti uz du!!!!

QUOTE(mastere @ 2008 04 10, 12:28)
Aš su pirmu vaikiuku į šokoladą negalėjau pažiūrėti
o dabar tai kaip sakant užšokau ant žaliosios bangos
net užsirašiau į ekologijos seminarą, ir man naudinga ir vaikiukas paklausys

Ir kas gimė?

Aš saldumynų nebenoriu, nors anksčiau buvau smaližė kaip reikiant