QUOTE(Jaklina @ 2006 09 04, 10:42)
Pastebejau kad visaip buna,nors dazniausiai brangi preke tokia kaip-buitine technika,avalyne,baldai,automobiliai buna kokybiski.Nepasiteisino tai su brangiais vaikiskais rubeliais is cipolino kurie po skalbimo i skudura panasus.Skudurino drabuzeliai labai kokybiski
Aha, as irgi turiu patirties kad "skupus moka du kartus"...maniau kad sutaupysu pirkdama tusa zymios firmos is moteriskes, atnesusios i darba...o toks sh...buvo!
prisiekiau sau, is tokiu niekad nebepirkt kosmetikos. O siaip buna isimciu, kad posakis nepasiteisina...
QUOTE(Kira @ 2006 09 05, 14:12)
Dar, aš mieliau perku dėvėtus rūbus (jie pigūs), nes jų kokybė žymiai geresnė už mūsų drabužių parduotuvėse siūlomas prekes.
akivaizdziausiai pamatai devetu rubu privalumus, kai perki vaikiska rubeli. as pirkau maximoje nauja kudikiska ruba, kuris jau po pirmo skalbimo tapo tinkamas tik namuose deveti, tuo tarpu sesers atiduoti "Poniu laimese" sumedzioti rubeliai NEXT ir pan. firmu tarnauja jau 3vaikuciui ir atrodo tokie pat mieli ir grazus
Papildyta:
QUOTE(ingridukas @ 2006 09 07, 17:44)
Pastebejau kad visaip buna,nors dazniausiai brangi preke tokia kaip-buitine technika,avalyne,baldai,automobiliai buna kokybiski.Nepasiteisino tai su brangiais vaikiskais rubeliais is cipolino kurie po skalbimo i skudura panasus.Skudurino drabuzeliai labai kokybiski
taip pat nepasiteisino su sampunais,kosmetika,skalbimo milteliais...Pvz juk niekas nereklamuoja geru kvepalu ar brangios kosmetikos kaip-estee lauder,clinicue,darphin...O ji isties labai kokybiska,pati ja naudoju atsidziaugt negaliu.Aisku brangu uz lubdazi 110lt atiduot,ar uz nagu laka ar seselius 70lt,bet oztat kokybe kokia
ir ilgam uztenka.
Beveik sutinku kad geresnė prekė - brangesnė , aišku ir išimčių yra , bet manau tiesa arčiau šios pusės
QUOTE({GlOsSy} @ 2006 09 12, 18:57)
Beveik sutinku kad geresnė prekė - brangesnė , aišku ir išimčių yra , bet manau tiesa arčiau šios pusės 
ir as taip pat manau
Klausimelis i tema: gat zinot Chicco produkcijos platintoju kokybes telefona? Zinau, kad nekokybiska Aven daikta pakeicia i nauja, kazin kaip su Chicco? Geras vardas, bet pasitaiko ir isimciu kartais.
Dazniausiai tai tiesa.Kuo daugiau taupai,tuo didesni s.... nusiperki
Na kaip čia pasakius, tas kainos ir kokybės santykis labai slidus reikaliukas
. Na aš pati visada stengiuosi pirkti kuo kokybiškesnius (bent jau tariamai )
iš parduotuvių rūbus, batus, kosmetiką ir kt., parduotuves taip pat renkuosi tikrai nepačias pigiausias. Bet tikrai yra visko buvę, pvz nisipirkus batus beje odinius iš Danijos jie prairo (nešiau pakeisti), gerai kad dabar privalo pakeisti, bet tai buvo praitą sezoną. Na o, va vakar nusipirkau rankinę, kaina gal ir nedidžiausią bet ir nepigiausia tikrai (mokėjau 100 Lt) pirkau parduotuvje, buvau labai patenkinta savo purkiniu, tai tuoj pat iš senosios rankinės viską perkroviau į naująją ir toliau į trasą, ir pamanykit kol vaikščiojau ir važinėjau nuo tos rankinės (ji buvo tamsiai rudos spalvos) nusidažė visos mano šviesios (naujos) iš Monton pirktos kelnės
, tai tuoj pat vežiau ją gražinti, taip pat gerai, kad čekutį pasiėmiau, tai priėmė, nors pradžioje sakė, gal ne nuo rankinės, bet kai su balta nosinaite perbraukiau per rankinę ir parodžiau, iškart priėmė. Dabar plaunu kelnes ,lyg ir išsiplauna
. Tai štai, kaip su tuo kainos ir kokybės santykiu gaunasi
Tik dar kartelį pasikartosiu, jog perkant brangiau iš parduotuvės (jei papuola nekokybiškas gaminys) visuomet galima gražinti ar pakeisti ir tai jau labai didelis pliusas, mano manymu
QUOTE(Ququ @ 2006 09 18, 12:30)
Teko pirkti tiek pigiai gerus daiktus, tiek brangiai prastos kokybes. Taisykles nera.