Na kaip čia pasakius, tas kainos ir kokybės santykis labai slidus reikaliukas

. Na aš pati visada stengiuosi pirkti kuo kokybiškesnius (bent jau tariamai )

iš parduotuvių rūbus, batus, kosmetiką ir kt., parduotuves taip pat renkuosi tikrai nepačias pigiausias. Bet tikrai yra visko buvę, pvz nisipirkus batus beje odinius iš Danijos jie prairo (nešiau pakeisti), gerai kad dabar privalo pakeisti, bet tai buvo praitą sezoną. Na o, va vakar nusipirkau rankinę, kaina gal ir nedidžiausią bet ir nepigiausia tikrai (mokėjau 100 Lt) pirkau parduotuvje, buvau labai patenkinta savo purkiniu, tai tuoj pat iš senosios rankinės viską perkroviau į naująją ir toliau į trasą, ir pamanykit kol vaikščiojau ir važinėjau nuo tos rankinės (ji buvo tamsiai rudos spalvos) nusidažė visos mano šviesios (naujos) iš Monton pirktos kelnės

, tai tuoj pat vežiau ją gražinti, taip pat gerai, kad čekutį pasiėmiau, tai priėmė, nors pradžioje sakė, gal ne nuo rankinės, bet kai su balta nosinaite perbraukiau per rankinę ir parodžiau, iškart priėmė. Dabar plaunu kelnes ,lyg ir išsiplauna

. Tai štai, kaip su tuo kainos ir kokybės santykiu gaunasi

Tik dar kartelį pasikartosiu, jog perkant brangiau iš parduotuvės (jei papuola nekokybiškas gaminys) visuomet galima gražinti ar pakeisti ir tai jau labai didelis pliusas, mano manymu