QUOTE(Limcamca @ 2006 10 05, 17:19)
Sutinku su tuo, kad nėra vienareikšmiško atsakymo: pvz. kad ir vaikiški šliaužtinukai. Pirkti parduotuvėje susidėvi daug greičiau, nei pirkti baltarusiški pigūs.
Ir dar, gal čia specialiai tik man, bet kiek yra tekę nusipirkti pigių batų Gariūnuose, visus sėkmingai nešiojau porą sezonų.
Ir dar, gal čia specialiai tik man, bet kiek yra tekę nusipirkti pigių batų Gariūnuose, visus sėkmingai nešiojau porą sezonų.

visiškai sutinku: gavau pinigėlius už dekretines ir galvoju padarysiu gerą darbą, nupirksiu būsimam leliukui drabužėlius iš parduotuvės. gerai, kad ne daug nupirkau - susitaršė po skalbimo, spalvos pasikeitė. o kitąkart galvoju pabandom Gariūnų firmą - ir nieko, nešiojam, skalbiam. patalynės visada ieškom tik baltarusiškos, rankšluosčių taip pat.
batus ir rūbus dažniausiai perkam irgi Gariūnuose, nes mes esam nestandartinių dydžių žmonės - vyrui reikia 47 dydžio batų, aš irgi po gimdymo patapau moteriškė ohoho.
batus perku iki 80 lt. sau, o sunešioti negaliu, nežinau ar dėl kokybės, ar dėl to kad saugau savo daiktus. turiu kelias poras pirktas po 30 - 40 lt.,keli metai jau tampau. o vyrui kad ir kokius pirktum, po 2 - 3 mėn. reikia arba taisyti arba naujus pirkti.
vaikams dabar irgi gariūnuose perkam, nes gali rasti pigiau, pasiderėti, o jie juk taip greit išauga...
džinsus vyras buvo pirkęs sau firminėje pardėje tai keikėsi paskui, sakė geriau būtų trejus Garuose nusipirkęs, nors negaila išmest taip greit.
mums nesvarbu, kokia etiketė pritaisyta, kokioj parduotuvėj pirkta - svarbu, kad nešiotum nors vieną sezoną ir išmest nebūtų gaila