Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi prekė-prasta kokybė, brangi prekė-gera kokybė

QUOTE(Limcamca @ 2006 10 05, 17:19)
Sutinku su tuo, kad nėra vienareikšmiško atsakymo: pvz. kad ir vaikiški šliaužtinukai. Pirkti parduotuvėje susidėvi daug greičiau, nei pirkti baltarusiški pigūs.
Ir dar, gal čia specialiai tik man, bet kiek yra tekę nusipirkti pigių batų Gariūnuose, visus sėkmingai nešiojau porą sezonų. 4u.gif

visiškai sutinku: gavau pinigėlius už dekretines ir galvoju padarysiu gerą darbą, nupirksiu būsimam leliukui drabužėlius iš parduotuvės. gerai, kad ne daug nupirkau - susitaršė po skalbimo, spalvos pasikeitė. o kitąkart galvoju pabandom Gariūnų firmą - ir nieko, nešiojam, skalbiam. patalynės visada ieškom tik baltarusiškos, rankšluosčių taip pat.
batus ir rūbus dažniausiai perkam irgi Gariūnuose, nes mes esam nestandartinių dydžių žmonės - vyrui reikia 47 dydžio batų, aš irgi po gimdymo patapau moteriškė ohoho.
batus perku iki 80 lt. sau, o sunešioti negaliu, nežinau ar dėl kokybės, ar dėl to kad saugau savo daiktus. turiu kelias poras pirktas po 30 - 40 lt.,keli metai jau tampau. o vyrui kad ir kokius pirktum, po 2 - 3 mėn. reikia arba taisyti arba naujus pirkti.
vaikams dabar irgi gariūnuose perkam, nes gali rasti pigiau, pasiderėti, o jie juk taip greit išauga...
džinsus vyras buvo pirkęs sau firminėje pardėje tai keikėsi paskui, sakė geriau būtų trejus Garuose nusipirkęs, nors negaila išmest taip greit.
mums nesvarbu, kokia etiketė pritaisyta, kokioj parduotuvėj pirkta - svarbu, kad nešiotum nors vieną sezoną ir išmest nebūtų gaila
Atsakyti
QUOTE(mamukas2 @ 2006 10 07, 13:14)
turiu kelias poras pirktas po 30 - 40 lt.,keli metai jau tampau.

Tik prašau neįsižeisti, bet niekiap neįsivaizduoju, kokie batai gali būti už 30 Lt?
Atsakyti
Lenkiski ir pakankamai stiprus. Tik as nepataikau, nes jei grazus tai siaurai kojai, o mano lapces suspaustos buti nemegsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ququ @ 2006 09 18, 13:30)
Teko pirkti tiek pigiai gerus daiktus, tiek brangiai prastos kokybes. Taisykles nera.

drinks_cheers.gif bet labai pigiai tikrai kokybiško daikto nenusipirksi, net ir per išpardavimus kur tikrai verti dėmesio daiktai, nuolaidos daug mažesnės.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2006 10 04, 17:36)
Pigi prekė - prasta kokybė. Sutinku. Jei lyginam dvi tos pačios paskirties prekes. Pav, du puodus, dvi lėkštes..
Brangi prekė - nebūtinai geros kokybės. Gal "geresnės".

pavasari pirkau turguje kuprinyte. Rankinuku pakesti negaliu. Parduotuveje pirkti odine, tai sakyciau kaina nenormali ( 200-300Lt). O cia uz 25 lt tampau jau daugiau nei pusmeti kasdien ir ivairiose situacijose. O jei ir suplys artimiausiu metu - ismesti nebus gaila. Va tau pigi ir prastos kokybes preke.
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2006 10 07, 19:25)
Lenkiski ir pakankamai stiprus. Tik as nepataikau, nes jei grazus tai siaurai kojai, o mano lapces suspaustos buti nemegsta  biggrin.gif

Nu bet batai už 30 Lt, tai nė iš tolo oda nekvepia. O aš nemėgstu dermantininių batų.Nu bet jei kam nors jie geri, tai aš nieko prieš 4u.gif
Atsakyti
Yra toks posakis: "Nesu toks turtingas, kad pirkčiau pigią prekę".

Bet kiekviena taisyklė turi išimčių.
Vyras pirko batus iš Danijos prieš gerus 4 metus, už 250, tuo metu mums tai buvo OHO kokie pinigai. Ir ką po gero mėnesio jie patapo nebenešiojami, oi kaip pykom ir sakėm daugiau už tokią sumą jokių batų nepirksim. Prisišnekėjom lotuliukas.gif dar po dviejų metų, Žygio batuose nusipirko žieminius batus už 350 ir po šiai dienai jie stovi dėžėje naujutėliai ir nė karto neapsiauti, nes parduotuvėje jie buvo geri, o kai reikėjo dėtis namuose, jau kojos nebeįkiša lotuliukas.gif
Teko nupirkti po 180, ir thumbup.gif dar ir šią žiemą nešios.

Ir atvirkštinių situacijų pilna, kai nori nusipirkti pigiau, bet išeina brangiau, nes reikia pirkti antrą kartą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas2 @ 2006 10 07, 13:14)
džinsus vyras buvo pirkęs sau firminėje pardėje tai keikėsi paskui, sakė geriau būtų trejus Garuose nusipirkęs, nors negaila išmest taip greit.

Idomu, kokie cia firminiai dzinsai ir is kurios parduotuves, kad prastesnes kokybes uz Gariuninius.... doh.gif doh.gif
QUOTE(Silvute @ 2006 10 08, 18:56)
pavasari pirkau turguje kuprinyte. Rankinuku pakesti negaliu. Parduotuveje pirkti odine, tai sakyciau kaina nenormali ( 200-300Lt). O cia uz 25 lt tampau jau daugiau nei pusmeti kasdien ir ivairiose situacijose. O jei ir suplys artimiausiu metu - ismesti nebus gaila. Va tau pigi ir prastos kokybes preke.

Kazkaip abejoju, kad ta turgine kuprinyte yra naturalios odos....
O 200-300 Lt. uz odine kurpinyte, manau, yra normali kaina....
QUOTE(Nome @ 2006 10 08, 20:30)
Nu bet batai už 30 Lt, tai nė iš tolo oda nekvepia. O aš nemėgstu dermantininių batų.Nu bet jei kam nors jie geri, tai aš nieko prieš  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Bet tik nereikia pasakoti, kad tiebatai uz 30 Lt yra gerenses kokbyes uz normalius odinius batus is parduotuviu.
QUOTE(G A M M A @ 2006 10 08, 22:50)
Yra toks posakis: "Nesu toks turtingas, kad pirkčiau pigią prekę".

Bet kiekviena taisyklė turi išimčių.
Vyras pirko batus iš Danijos prieš gerus 4 metus, už 250, tuo metu mums tai buvo OHO kokie pinigai. Ir ką po gero mėnesio jie patapo nebenešiojami, oi kaip pykom ir sakėm daugiau už tokią sumą jokių batų nepirksim. Prisišnekėjom  lotuliukas.gif dar po dviejų metų, Žygio batuose nusipirko žieminius batus už 350 ir po šiai dienai jie stovi dėžėje naujutėliai ir nė karto neapsiauti, nes parduotuvėje jie buvo geri, o kai reikėjo dėtis namuose, jau kojos nebeįkiša  lotuliukas.gif Teko nupirkti po 180, ir  thumbup.gif dar ir šią žiemą nešios.

Ir atvirkštinių situacijų pilna, kai nori nusipirkti pigiau, bet išeina brangiau, nes reikia pirkti antrą kartą  blush2.gif

Na, bet cia jau be batai nekokybiski, o pirkejas nemokejo issirinkti sau tinkamu bigsmile.gif tongue.gif ... Tai viena..
O antra, batus su cekiu galima grazinti i parduotuve be jokiu problemu.... mirksiukas.gif

Irgi teisybe, todel pigiu ir turginiu daiktu apskritai vengiu.....
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2006 10 08, 19:30)
Nu bet batai už 30 Lt, tai nė iš tolo oda nekvepia. O aš nemėgstu dermantininių batų.Nu bet jei kam nors jie geri, tai aš nieko prieš  4u.gif

QUOTE(Sapokliaka @ 2006 10 09, 08:48)
Bet tik nereikia pasakoti, kad tiebatai uz 30 Lt yra gerenses kokbyes uz normalius odinius batus is parduotuviu.

Nu as pirkau uz 70LT, tai buvo odiniai ir tikrai geresni uz normalius odinius batus doh.gif ,kuriuos bent praeita ziema pasilikau tik trecius (pirmas dvi poras grazinau), nors ir tuos nesiau siuti. Bet nebeturejau kantrybes vel is naujo rinktis. Tai sia savaite vel busiu Lenkijoj ir pabandysiu rasti zieminius batus, pritaikytus musu orui biggrin.gif
Atsakyti
Mia, o kur Lenkijoj apsipirkineji? 4u.gif
Atsakyti
Ne visada tai koks daiktas turi auksta kaina atitinka ir auksta kokybe...pagalvokit,siaip jau geresni batai kainuoja 200-300lt....ziurek ateina ispardavimo laikas o jie jau kainuoja 49-69lt., tai vadinasi dazniausiai pacios ir issirenkam tuos pacius uz 70lt.batus tik kad mokam daugiau nei trigubai blush2.gif
..del keptuviu"tefal"firmos as jau seniai irgi nusivylusi,gaila kad sunku siuo metu turgeliuos rasti tokias paciais tik kad mociuciu laiku patvirtintas-taip vadinamas spizines...va tai laiko keliom kartom i prieki bigsmile.gif ..o su drabuziais reikia atsargiai rinktis, kaip ir drabuzeliais vaikuciams...ne vieni is zydru pes mus beliko tik panasus i zydrus , ar zali i zalia spalva.. blush2.gif..tuos pacius fiminiu parduotuviu dzinsus esu beveik puse kainos aptikus gariunuose..o sesuo pernai uz 150lt isigijusi kaune bazese batus isigijusi ir tikrai dar sia ziema jai jie atlaikys..
Atsakyti
Sakyciau, kad pas mus pilna slamsto uz nemaza kaina, tai nebutinai "brangi preke-gera kokybe" bus teisinga.... unsure.gif Siaip as linkus rinktis brangesnes ir zinomos firmos prekes-bent stambesniu pirkiniu...Drabuziai, batai, tai brangu= kokybiska, visai nepasitvirtina... Pernai Dolitoj batus per ispardavima nusipirkau, beveik 300 litu...sudas , atsiprasant - kojas dazo, padas sala wacko.gif geriau jau buciau uz tiek pat ecco ar cester ieskojus.... unsure.gif
Atsakyti