Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį dezodorantą išsirinkti, kad neteptų drabužių?

QUOTE(Freshi @ 2007 08 15, 13:47)
As irgi uz sita. Tik man atrodo jis truputi sausina oda  g.gif  na bet as karta i savaite su kuno losjonu patepu pazastukes ir vel viskas ciki  thumbup.gif

bet Nivea dezodorantuose yra aliuminio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2007 08 15, 10:53)
bet Nivea dezodorantuose yra aliuminio unsure.gif

O ka jis daro blogo? g.gif sorry labai tingiu visa tema skaityt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 05 04, 20:00)
turiu sportui nusipirkus Fa  kazkoki melsva piestukini dezika bet jis toooks sausas, gal sakau sudziuves  g.gif  toks kietas ir nieko netepa nesibraukia  doh.gif

Issiaiskinau del logotipo lotuliukas.gif brolis buvo i interneta fotke ikeles lotuliukas.gif sakau kad musu koridoriaus plyteles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krissstina @ 2007 07 07, 21:32)
Hugo Boss dezodorantas superinis- netepa drabužių, kvapas nerealus. Tik bėda, kad vyriškas biggrin.gif

bet vistiek naudoji? lotuliukas.gif as tai moteriska turiu, labai fainas thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju Tom's firmos.Nezinau ar yra Lietuvoj.Jis naturalus,be aliuminio,yra ivairiu kvapu,ir visai be kvapo.Siuo metu turiu persikini:)
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 08 17, 01:27)
Naudoju Tom's firmos.Nezinau ar yra Lietuvoj.Jis naturalus,be aliuminio,yra ivairiu kvapu,ir visai be kvapo.Siuo metu turiu persikini:)

gal gali i lietuvele atsiusti 4u.gif
Atsakyti
Naudoju Thai minerala kai ramesnes dienos. T.Y. be stresu, o kai reik tai NIVEA skaidru rutulini. Pabandziau pries keleta metu ir nebedristu ieskot nieko kito nes patenkinta esu sitais variantais. Minerala nusipirkau kai nuo antiperspirantu (kiek pamenu tada naudojau SYKRET) voti isitaisiau pazastyje schmoll.gif
Atsakyti
Dabar naudoju Fa pieštukinį,visai nieko 4u.gif
Atsakyti
Man pats geriausias dezodorantas yra Generos
Atsakyti
user posted image
Gal yra atsiliepimų apie šį dezodorantą? rolleyes.gif
Atsakyti
thai neblogas smile.gif
o kazkada turejau irgi panasu i thai tik purskiamas.
tik neatsimenu bionsen ar biotherm buvo... g.gif
man tas patogiau naudojosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2007 10 12, 15:26)

Gal yra atsiliepimų apie šį dezodorantą? rolleyes.gif

...whatever..., o galima pavadinimą sužinoti? Nelabai matau... blush2.gif
Atsakyti