Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį dezodorantą išsirinkti, kad neteptų drabužių?

QUOTE(Liukute @ 2007 12 30, 02:16)
as uz THAI, be jokiu kenksmingu medziagu

Bepigu būt už natūralumą, jei tas THAI gelbsti, o jei ne, tenka chemijos griebtis...
Atsakyti
O ar zinote, kad ir tie iprastiniai dezikai ar rutuliniai irgi yra kenksmingi.Juk nuo ju irgi uzsikemsa poros.Taip kad viskam reikalinga higiena ir saikas.Net ir maistas , kuri mes kiekviena diena valgome neaisku kaip ir kur , ir ant ko uzaugintas.Bet gi norisi ir valgom , reikia ir naudojam.Kazin ar siais laikais galima lengvai surasti naturaliu dalyku.Gal uz daug didesne kaina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliaake76: 03 sausio 2008 - 15:00
taip, tikrai kenksmingi..bet kaip sakyta, ka daryti, jei negelbsti, o nori nejausti diskomforto ir vaikscioti ne su suprakaitavusiom pazastim?
siaip isigijau dar ir bionsen uzpilamus kristalus, ale naturalius, kai zinau, kad niekur per daug nekeliausiu, geriau naudoju juos...reikia pagaileti kartais savo sveikatos biggrin.gif ka cia gali zinoti...
Atsakyti
Na dezodorantų džiunglėsi pasiklysti galima blink.gif
Esu įsigujusi Lady Speed Stick , bet tai daugiau nenoriu . Kaip čia jau minėjo - tepa tepa ir dar kartą tepa schmoll.gif Na apsauga ir itin nepasižymi.
Taip pat lentynoje guli THAI . Natūralus,bekvapis, sveikas, net gydytoja gyrė. thumbup.gif Tačiau netyčiukais suskaldžiau ir reiks kulniuoti kito pirkti. Gerai neutralizuoją prakaito kvapą, tačiau jo nė kiek nesulaiko verysad.gif
Artimiausiu metu planuoju įsigyti taip jūsų išgirtą adidas . Gal tiks ir patiks bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Platina_ @ 2008 01 04, 13:09)
Na dezodorantų džiunglėsi pasiklysti galima  blink.gif
Esu įsigujusi Lady Speed Stick , bet tai daugiau nenoriu . Kaip čia jau minėjo - tepa tepa ir dar kartą tepa  schmoll.gif  Na apsauga ir itin nepasižymi.
Taip pat lentynoje guli THAI . Natūralus,bekvapis, sveikas, net gydytoja gyrė.  thumbup.gif  Tačiau netyčiukais suskaldžiau ir reiks kulniuoti kito pirkti. Gerai neutralizuoją prakaito kvapą, tačiau jo nė kiek nesulaiko  verysad.gif
Artimiausiu metu planuoju įsigyti taip jūsų išgirtą adidas . Gal tiks ir  patiks  bigsmile.gif  wub.gif

o kur ta THAI galima nusipirkti? ir kiek jis kainuoja? blush2.gif

einu paskaitysiu dar temuk3 gal rasiu atsakym1, bet d4l vis1 ko paklausiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženita @ 2008 01 07, 12:25)
o kur ta THAI galima nusipirkti? ir kiek jis kainuoja?  blush2.gif 

einu paskaitysiu dar temuk3 gal rasiu atsakym1, bet d4l vis1 ko paklausiau  biggrin.gif

Thai vaistinese parduodami. smile.gif Kainytes tikslios nepasakysiu, bet kazkur +-20Lt
Atsakyti
Man tai labai patinka DOVE Invisible Dry. Nepalieka baltu demiu. Man Labai patinka.
Atsakyti
As labai dziaugiuosi, kad isbandziau Hidro fugal, jausmas super!
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 01 03, 23:25)
siaip isigijau dar ir bionsen uzpilamus kristalus, ale naturalius, kai zinau, kad niekur per daug nekeliausiu, geriau naudoju juos...reikia pagaileti kartais savo sveikatos biggrin.gif ka cia gali zinoti...

Turiu ir aš juos - visai neblogi, nelabai patogu naudot tiktai, pasipurški tuo vandenuku, tai ir nubėga per šonus. Bet kvapo - tikrai jokio. Retkarčiais dar Certain Dri pasitepu, tas tai superinis, tik stengiuosi nepiktnaudžiauti, jau tuoj dveji metai bus, kaip to vieno nebaigiu. Tai šitų dviejų dezų derinys man idealus.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 01 21, 11:09)
Turiu ir aš juos - visai neblogi, nelabai patogu naudot tiktai, pasipurški tuo vandenuku, tai ir nubėga per šonus. Bet kvapo - tikrai jokio. Retkarčiais dar Certain Dri pasitepu, tas tai superinis, tik stengiuosi nepiktnaudžiauti, jau tuoj dveji metai bus, kaip to vieno nebaigiu. Tai šitų dviejų dezų derinys man idealus.

vat tiksliai, minusiukas, kad jei tk daugiau papurski, nubega... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 01 21, 12:21)
vat tiksliai, minusiukas, kad jei tk daugiau papurski, nubega... unsure.gif

O man situ purkstukas pagedo verysad.gif , perpyliau i kita butelaiti ir to purkstukas uzsikimso, o pradziai negalejau atsidziaugti jais rolleyes.gif
Pries tai turejau Bionsen piestukini dezodoranta, but labai patikes, nes ir kvapas super ir rubu netepe, bet labai trumpai zaraza veikdavo, net pati nezinojau, kad tiek galiu prakaituot doh.gif
Tai, kad ir kiek gundyciaus Bionsen produkcija, tenka nusivilti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ragane @ 2008 01 24, 21:33)
O man situ purkstukas pagedo  verysad.gif , perpyliau i kita butelaiti ir to purkstukas uzsikimso, o pradziai negalejau atsidziaugti jais  rolleyes.gif
Pries tai turejau Bionsen piestukini dezodoranta, but labai patikes, nes ir kvapas super ir rubu netepe, bet labai trumpai zaraza veikdavo, net pati nezinojau, kad tiek galiu prakaituot  doh.gif
Tai, kad ir kiek gundyciaus Bionsen produkcija, tenka nusivilti  verysad.gif

zinau, kad kazkas siule nuimti purkstuka ir praplauti ji gerai, man suveike ax.gif
Atsakyti