Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį dezodorantą išsirinkti, kad neteptų drabužių?

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 10 13, 22:00)
...whatever..., o galima pavadinimą sužinoti? Nelabai matau... blush2.gif

Hortus Fratris firma, yra purškiamas ir tepamas dezodorantas 4u.gif
Atsakyti

prie baltu rubu naudoju nivea rutulini, bet prie spalvotu marskineliu nepatingiu thai minerala padrekint vandeniu 4u.gif
Atsakyti
Visai neseniai nusipirkau Nivea fresh energy rutulinį dezodoranta. Tikrai jokių baltų dėmelių ant mano juodu palaidinukių ir megztukų jis nepalieka mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
man geriausias šiuo metu kreminisorfilame. negalvojau kad kreminis gali netepti-įsitikinau, o ir kaina reali
http://www.oriflame....Frontpage.jhtml
Atsakyti
QUOTE(Free2fly @ 2007 11 02, 23:38)
Visai neseniai nusipirkau Nivea fresh energy rutulinį dezodoranta. Tikrai jokių baltų dėmelių ant mano juodu palaidinukių ir megztukų jis nepalieka mirksiukas.gif 
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
anksciau sanex naudojau, pabodo...db adidas rutulini - oranzini nusipirkau, kvapas thumbup.gif tikiuosi nenuvils ax.gif
Atsakyti
Aš tai visą 100 procentų už naturalią produkciją,kaip žinia beveik visuose dezodorantuose yra aliuminio druskų (o mes stebimės,iš kur paskutiniu metu moterims taip dažnai konstatuojamas krutų vėžys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)Kaip kitaip,jei šie dezodorantai užkemša poras ir oda visai nekvėpuoja.Reikia naudotis tik natūraliais produktais ,vienas iš jų-Forever kompanijos dezodorantas su alavijais-tai naujos kartos priemonė,kuri netepa rūbų-tai skaidri kietos konsistencijos priemonė,pakankamai didelis kiekis 92 g-užtenka mano 4 asmenų šeimai penkiems men.ršykit,patarsiu iš kur jo gauti.Tikrai nuostabus produktas,tiesa nepaminėjau,kad jį galima naudoti iškart po depiliacijos.
Atsakyti
kuo naturaliau- tuo geriau.Bet sveikas vistiek....na zinot tongue.gif .Gal geriau viska naudoti su saiku ir nebus problemu.
As naudoju Odorex nuo prakaitavimo, labai labai veiksmingas.Galiu padeti gauti.Tiesiai is Uzsienio mirksiukas.gif
Rasykit i az arba alma10@mail.ru
Atsakyti
ka vadini naudojima su saiku?...viena karta per savaite ar per menesi?... as uz THAI, be jokiu kenksmingu medziagu
Atsakyti
pliusas rutuliniam nivea
Atsakyti
pliusas rexona purskiamam, bet planuoju isbandyti ir adidas rutulini...
Atsakyti
na as uz nivea purskiama... tokam baltam flakonelyje.. pavadinimas uzstrigo doh.gif ... kvapas neutralus..patinka man
Atsakyti