Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį dezodorantą išsirinkti, kad neteptų drabužių?

O man Dove invisible dry demes palieka. Jei su tamsia bliuskute bunu ir pries tai pasitepu, tai nusirengus pasimato kiek buvau pasitepus, nes viskas lieka butent ant bliuskutes g.gif Secret bandziau ta zele kazkada tai isgrauze vienos bliuskutes spalva ties pazastimis... nuo tada ir nebenaudoju schmoll.gif
Atsakyti
Naudoju Oriflame Giordani Gold rutulini ir jis palieka balta plevele ant mano pazastu odos..karta MB pamate ir issitebejo,man teko pasiaiskint blush2.gif
Atsakyti
is visu bandysiu geriausias man tbs baltojo muskuso dezikas
pakankamai gerai saugo ir jokiu baltu zymiu
Atsakyti
Sveiki,
as tai kuri laika naudojau TBS antiprespiranta - dezodoranta ALOE VERA ir buvau labai patenkinta.. tik zinoma kaina tai nemaza jo buvo bet ilgai uzteko:)
taciau dabar pasibaige:((( nueiu i TBS sako cia sena serija neturim ir greiciausia negausim jos.. pasiule naujesni.. bet kad tas naujesnis 30 Litu!!
nu sakau gal ne.. teiva reikia bandyt ieskot kazko kito .. tai mastau apie YR dezodoranta ir Adidas... ir Herbena smile.gif turiu minerala jau senai bet jo nenaudoju.. nu kazkaip man jis nemielas.. ka mergaites patartumet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nea: 09 vasario 2008 - 10:09
Man labai patinka TBS rutulinis dezodorantas Oceanus thumbup.gif Labai gerai sulaiko prakaita ir kvapa. Visa diena neprakaituoji ir kvepia skaniai bigsmile.gif jau antra karta perku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2008 02 09, 11:12)
Man labai patinka TBS rutulinis dezodorantas Oceanus thumbup.gif  Labai gerai sulaiko prakaita ir kvapa. Visa diena neprakaituoji ir kvepia skaniai  bigsmile.gif jau antra karta perku ax.gif

o kokia jo kaina?
Atsakyti
Tiksliai neprisimenu 4u.gif Bet zinau kad brangokai doh.gif 30 lt tikrai kainuoja, gal net daugiau:)
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2008 02 09, 11:22)
Tiksliai neprisimenu 4u.gif  Bet zinau kad brangokai doh.gif  30 lt tikrai kainuoja, gal net daugiau:)

jau spejau paziuret 34 litukai.. doh.gif bet jau nusipirkau Adidas rutulini deza ... ziuresim pirmas ispudis geras;)
Atsakyti
Šiuo metu turiu net tris rutulinius: Adidas (jau baiginėjasi), YR su žaliąja arbata ir Avene. Labiausiai patinka YR ir Adidas, tik tiek, kad adidas kartais per sunkus būna ir padirgina odą (pas mane ji labai jautri).
O Avene nuvylė, nes kaina nemaža, bet nelabai sulaiko prakaito kvapą schmoll.gif , vienintelis pliusas, kad nedirgina odos ax.gif
Iš visų bandytų labiausiai patiko Hortus Fratris kremukas thumbup.gif gerai sulaiko prakaito kvapą, nedirgina odos, labai švelnus kvapas, tik nelabai patogu teptis, nes įpakavimas kaip kremo tiubelė, ir kaina palyginus didesnė nei paprastų dezodorantų ax.gif
Atsakyti
Jau antrus metus naudoju ta pati dezodoranta ir ne karto nenuvyve, ir laiko ilgai , kaip raso iki 24h ir netepa:) tikras lobis thumbup.gif oriflame jautriai odai
Atsakyti
Gal galite iššifruoti man TBS nelabai supratau. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ANŽELINA @ 2008 02 14, 15:30)
Gal galite iššifruoti man TBS nelabai supratau. Ačiū 4u.gif

TBS tai The Body Shop
As turiu TBS white musk, Adidas ir Avon kazkoki rutulinius visus. Man jie visi patinka, Adidas ir TBS geresnis gal siek teik nei Avon, nei vienas nepalieka jokiu pleveliu, visu kvapai labai malonus good.gif
Atsakyti