Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį dezodorantą išsirinkti, kad neteptų drabužių?

nusipirkau hidrofugal purskiama. kuria vieta papurksti pabandymui, kad paziureti, ar nealergizuoja?
Atsakyti
QUOTE(geneva @ 2006 10 16, 19:49)
nusipirkau hidrofugal purskiama. kuria vieta papurksti pabandymui, kad paziureti, ar nealergizuoja?

Berods reikia bandymus daryti ant alkūnės linkio g.gif
Atsakyti
As naudoju Herbina rutulini, tai man thumbup.gif , dar turejau avon rutulini Little black dress irgi patiko rolleyes.gif , ko negaleciau pasakuti apie Lady speed stick piestukini.
Atsakyti
Bionsen piestukinis - TIKRAI netepa darbuziu thumbup.gif
Atsakyti
Nepirkit Oriflame rutulinio jautriai odai,nes kazkokia nesamone,palieka baltas pazastis kaip kokia pleve padengtas,zodziu sh..
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2006 09 06, 22:57)
Certain Dri  pats geriausias  thumbup.gif jokio prakaitavimo ir jokiu demiu  thumbup.gif
O is kur tu ji pirkai?kiek zinau jo LT nera g.gif 4u.gif
Atsakyti
Man kolkas geriausias LUMENE rutulinis dezodorantas cool.gif
Atsakyti
Isbandziau ivairiausiu, bet kol kas pats paciausias man - Amway rutulinis wub.gif Gal kas galetu issamiau apie Driclor papasakot?
Atsakyti
O gal bandet Malizia? buna eurokose, kaina apie 5 lt, yv. kvapu - vaniles dar kazkokiu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 10 27, 14:12)
O gal bandet Malizia? buna eurokose, kaina apie 5 lt, yv. kvapu - vaniles dar kazkokiu....  ax.gif

Taigi. Sėdžiu va darbe, vanile kvepiu. Geras kvapas.
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2006 10 27, 13:18)
Taigi. Sėdžiu va darbe, vanile kvepiu. Geras kvapas.

o neprakaituoji? blush2.gif niu tada leksiu pirkt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 10 27, 14:24)
o neprakaituoji?  blush2.gif  niu tada leksiu pirkt  bigsmile.gif

Žinai, kad ne. Man jis tikrai neblogas. Ir per karščius gan neblogai atsilaikydavo. Pabandyk, gal ir tau tiks smile.gif
Atsakyti