Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį dezodorantą išsirinkti, kad neteptų drabužių?

man tai DATE su ruzavu dangteliu rutulinis thumbup.gif nedirgina odos, galima drasiai tepti po skutimosi, netepa drabuziu, nealkoholinis, ir labai skaniai kvepia wub.gif ir kainuoja nedaug 6 su centais, as tai visada renkuosi tik ji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DaRiSa @ 2006 11 13, 19:09)
O VIDUJ BUKLETĖLYJE? g.gif  ax.gif

bukletėlis jau seniausiai supuvo savartyne. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fajna:) @ 2006 11 14, 22:38)
man tai DATE su ruzavu dangteliu rutulinis thumbup.gif nedirgina odos, galima drasiai tepti po skutimosi, netepa drabuziu, nealkoholinis, ir labai skaniai kvepia wub.gif ir kainuoja nedaug 6 su centais, as tai visada renkuosi tik ji 4u.gif

o kur jį galima rasti pirkti ??? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2006 11 15, 12:14)
o kur jį galima rasti pirkti ???  mirksiukas.gif

as tai maciau droge ir maximkoj berods g.gif dabar naudoju adidas fresh, priekaistu kolkas neturiu, per diena puikiai laiko, o kad savaite laikytu nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
ar tik man vienai nuo ADIDAS rutulinio su zaliu kamsteliu niezti pazastis? unsure.gif nu siaip as juo nesiskundziu, atrodo gana neblogai sutvarko prakaito problema, bet tas sausumas ir niezulys...
Atsakyti
as naudoju Hydro fugal,netepa ir siaip gerai apsaugo nuo prakaito.buvau nusipirkus smilgos rutulini,va ten tai tepliojo..
Atsakyti

QUOTE(geneva @ 2006 11 18, 21:52)
ar tik man vienai nuo ADIDAS rutulinio su zaliu kamsteliu niezti pazastis?  unsure.gif nu siaip as juo nesiskundziu, atrodo gana neblogai sutvarko prakaito problema, bet tas sausumas ir niezulys...

As tai turiu nivea rutulini, ta kur raso, kad netepa. Siaip tai nepasakyciau, kad labai teptu, ir po skutimosi uztepus negrauzia, bet ilgiau panaudojus toks niezulys ir sausumas uzpuole, kad ojojoi doh.gif Tiesiog negaliu teptis.
Galvojau, gal adidas dabar pabandyt, bet jei irgi sausina, tai nezinau ka pirkt g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(geneva @ 2006 11 18, 22:52)
ar tik man vienai nuo ADIDAS rutulinio su zaliu kamsteliu niezti pazastis?  unsure.gif nu siaip as juo nesiskundziu, atrodo gana neblogai sutvarko prakaito problema, bet tas sausumas ir niezulys...

as naudoju su oranziniu kamsteliu, tai viskas Ok ax.gif
Atsakyti
Neseniai issigyjau Rexona,tai viskas tvarkoj ir neprakaituoju ir neteplioja rubeliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sporty @ 2006 10 19, 12:52)
Bionsen piestukinis - TIKRAI netepa darbuziu thumbup.gif

as irgi sita nusipirkai thumbup.gif tikrai netepa thumbup.gif bet del efektyvumo dar pasakyt negaliu nieko.. neteko dar paskui autobusa begt laugh.gif ax.gif

QUOTE(Malena @ 2006 11 29, 15:41)
Neseniai issigyjau Rexona,tai viskas tvarkoj ir neprakaituoju ir neteplioja rubeliu thumbup.gif

piestukinis tepa klaikiai.. tekdavo du kartus plaut kol normaliai issiplaudavo doh.gif as apie piestukini cia.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 11 29, 19:56)
as irgi sita nusipirkai  thumbup.gif tikrai netepa  thumbup.gif bet del efektyvumo dar pasakyt negaliu nieko.. neteko dar paskui autobusa begt laugh.gif  ax.gif
piestukinis tepa klaikiai.. tekdavo du kartus plaut kol normaliai issiplaudavo  doh.gif as apie piestukini cia..  ax.gif

mano rutulinis tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
Seniai naudoju Vichy atradimą - kremą, kuris "apsaugo 7 dienas" (reikia pasitept 2 d. iš eilės, o paskui dar 5 - nebe. Tik pradedant naudot truputį kitaip, instrukcijoj aprašyta). Visas 7 tai gal neatlaiko, bet kokias 4-5 - garantuotai (tikriausiai priklauso ir nuo prakatavimo gausumo). Nepigus (berods, 43 lt), bet užtenka ilgam. Anksčiau kvepėjo labai maloniai, dabar (jau kokie metai) pasikeitė kvapas, nebe toks geras, bet jis greit išgaruoja ir aplamai jokio nelieka. Be to, teptis reikia vakarais, nusiprausus. Drabužių netepa absoliučiai.
Atsakyti