man nei rexona. nei secret nieks nepadeda, nu kvapo nera, bet slapia visvien buna, tai dabar suradau toki lacoste firmos kremuka nuo prakaito, pasitepi ir tikrai jokio kvapo ir neprakaituoji, jo kaina nemaza bet jo uztenka ilgam. ( beje lietuvoj dar nemaciau, bet gal paieskojus kur ir pavyktu rasti)
As naudoju ta isgirtaji Thais dezodoranta - netepa jis drabuziu, bet kad labai veksmingas, nepasakyciau. Ji pries tai reikia suslapinti, tai gaunasi, kad tepiesi vos ne su vienu vandeniu.
as turiu Sanex - nu geresniu neesu turejus - nei tepa rubus, nei koks kvapas, nieko - geresnis uz visus kitus bet perku ta balta kremuka toki, o ne rutulini - patogiau kazkaip
O ar bandėt kuri "DEO KONTROL"(atrodo,rusiškai parašyta,dėžutėje,kaip kremas,tinka kojom ir pažastims,efektyvus apie 5 dienas,o ir kaina tik apie 7lt.vaistinėse(bet esu mačiusi "Sarmoj")
O ar bandėt kuri "DEO KONTROL"(atrodo,rusiškai parašyta,dėžutėje,kaip kremas,tinka kojom ir pažastims,efektyvus apie 5 dienas,o ir kaina tik apie 7lt.vaistinėse(bet esu mačiusi "Sarmoj")
turiu toki, melynoje dezuteje jis. bet pirma karta girdziu, kad juo galima pazastis tepti. ant pakuotes aiskiai parasyta rusiskai 'dezodorantas pedoms'.
turiu toki, melynoje dezuteje jis. bet pirma karta girdziu, kad juo galima pazastis tepti. ant pakuotes aiskiai parasyta rusiskai 'dezodorantas pedoms'.