Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį dezodorantą išsirinkti, kad neteptų drabužių?

QUOTE(Raduga @ 2006 10 27, 13:27)
Žinai, kad ne. Man jis tikrai neblogas. Ir per karščius gan neblogai atsilaikydavo. Pabandyk, gal ir tau tiks  smile.gif

bandysiu mirksiukas.gif gal net ne viena kvapa pirksiu bigsmile.gif
Atsakyti
man nei rexona. nei secret nieks nepadeda, nu kvapo nera, bet slapia visvien buna, tai dabar suradau toki lacoste firmos kremuka nuo prakaito, pasitepi ir tikrai jokio kvapo ir neprakaituoji, jo kaina nemaza bet jo uztenka ilgam. mirksiukas.gif ( beje lietuvoj dar nemaciau, bet gal paieskojus kur ir pavyktu rasti)
Atsakyti
LEDI kas cia per naujove bigsmile.gif kokia kainyte?o tu is tu labiau ar maziau prakaituojanciu?is kur uzsisakai?prasom placiau pasipasakot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aislanda: 31 spalio 2006 - 13:48
As naudoju ta isgirtaji Thais dezodoranta - netepa jis drabuziu, bet kad labai veksmingas, nepasakyciau. Ji pries tai reikia suslapinti, tai gaunasi, kad tepiesi vos ne su vienu vandeniu. blink.gif
Atsakyti
as turiu Sanex - nu geresniu neesu turejus - nei tepa rubus, nei koks kvapas, nieko - geresnis uz visus kitus thumbup.gif bet perku ta balta kremuka toki, o ne rutulini - patogiau kazkaip
Atsakyti
sweikos, va man tai drabuziu netepa NIVEA Parl beauty thumbup.gif
Atsakyti
Rexona piestukinis - tikrai ir prakaita, ir jo kvapa gerai naikina, bet tepa drabuzius zveriskai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Aš tai naudoju Hidrofugal, kur vaistinėse būna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 11 12, 17:37)
Rexona piestukinis - tikrai ir prakaita, ir jo kvapa gerai naikina, bet tepa drabuzius zveriskai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O rutulinis visiškai netepa, bet kad būtų labai efektyvus, nepasakyčiau schmoll.gif
Atsakyti
O ar bandėt kuri "DEO KONTROL"(atrodo,rusiškai parašyta,dėžutėje,kaip kremas,tinka kojom ir pažastims,efektyvus apie 5 dienas,o ir kaina tik apie 7lt.vaistinėse(bet esu mačiusi "Sarmoj") thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DaRiSa @ 2006 11 13, 17:37)
O ar bandėt kuri "DEO KONTROL"(atrodo,rusiškai parašyta,dėžutėje,kaip kremas,tinka kojom ir pažastims,efektyvus apie 5 dienas,o ir kaina tik apie 7lt.vaistinėse(bet esu mačiusi "Sarmoj") thumbup.gif

turiu toki, melynoje dezuteje jis. bet pirma karta girdziu, kad juo galima pazastis tepti. ant pakuotes aiskiai parasyta rusiskai 'dezodorantas pedoms'.
Atsakyti
QUOTE(geneva @ 2006 11 13, 18:00)
turiu toki, melynoje dezuteje jis. bet pirma karta girdziu, kad juo galima pazastis tepti. ant pakuotes aiskiai parasyta rusiskai 'dezodorantas pedoms'.

O VIDUJ BUKLETĖLYJE? g.gif ax.gif
Atsakyti