Dedu pliusa Rexona purskiamam

QUOTE(Blue_rose @ 2006 09 04, 10:50)
AS DEDU DIDELI PLIUSA naturaliai priemonei nuo nemalonaus prakaito kvapo - Thai dezodoruojama minerala.
NETEPA DRABUZIU, be jokio kvapo, sudetyje nera kvepalu, emulsikliu ar alkoholio!!!

NETEPA DRABUZIU, be jokio kvapo, sudetyje nera kvepalu, emulsikliu ar alkoholio!!!

Pritariu.

Nivea Pure Invisible rutulinis netepa drabužių, bet man dažnokai niežėdavo odą nuo jo, tai šiuo metu naudoju Thai, taip pat planuoju įsigyt ekologišką ECO dezodorantą, nes skaičiau neblogų atsiliepimų apie jį temoje "Natūralios kosmetikos gamintojai".
Papildyta:
QUOTE(astulka1 @ 2009 06 04, 10:12)
ant jo parasyta: sudrekinti ir tepti, keik drekinti kaip, kiek tepti, kol sudrekintas pasidaro sausas
nieko nesuprantu;
o kaip tu naudoji?

o kaip tu naudoji?
Sudrėkint ir pasitept keletą kartu šlapiu, galima tol, kol pasidarys sausas, bet čia priklauso nuo to, ar daug buvo sudrėkintas, nes jei daug, tai pasitepi keletą kartų ir tiek.
QUOTE(perpetuum mobile @ 2009 07 22, 14:54)
aš staiga pradėjau bijot tų visų dezodorantų. dabar pasitepu tik ryte einant į darbą, ir vos grįžusi iškart nusiprausiu. mačiau akropoly atsidarė nauja ekologiškų produktų parduotuvė ir akį patraukė nebrangus apie 24Lt kainuojantis ekologiškas antiperspirantas pažastims. bandysiu šitą

Man regis šneki apie tą patį ECO, nes akropoly atsidarė šio gamintojo priemonėmis prekiaujantis ekobutikas

Papildyta:
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 03 20, 16:11)
Pries pora savaiciu eurokose nusipirkau 'ale naturalu' rutulini dezodoranta Green tea. Vakare po duso pasitepiau ir nuejau miegoti, ir ka jus manot - atsikelusi ryte negalejau is skausmo ranku pakelti, is pradziu nesupratau nuo ko. Bet pasirodo tikrai nuo dezodoranto, nes vos nusiprausiau ir nebetepiau jo iskart skausmas praejo 
siuo metu turiu adidas fresh rutulini. Prakaita sulaiko, bet drabuzius siek tiek tepa. O bionsen purskiamas su mineralais puikiai nuima prakaito kvapa taciau jo visiskai nesulaiko, antra karta nepirkciau.

siuo metu turiu adidas fresh rutulini. Prakaita sulaiko, bet drabuzius siek tiek tepa. O bionsen purskiamas su mineralais puikiai nuima prakaito kvapa taciau jo visiskai nesulaiko, antra karta nepirkciau.
Tai gal dar prieš pasitepdama nusidepiliavai pažastis ir todėl taip sudirgino? Jei nori gaut tikrai natūralų, tai reikia visų pirma į pilną sudėtį žiūrėt, o ne tiesiog į užrašą "natūralus"

Aišku nepatogu, ypač vasarą, kad nestabdo prakaitavimo, bet kai pagalvoji, tai juk nesveika tas stabdymas, juk kūnas turi prakaituot (nekalbu čia prakaitavimą, rodantį tam tikras galimas ligas)

as naudoju ALOE jau nuo rudens ir galo nesimato
patinka jis man, tik nuo tokio ilgo laiko tarpo kvapas pabosta, tai nuo vasaros pradzios pradejau kaitalioti su adidas. ALOE rubu man tikrai netepa.
O Adidas irgi labai superiniai
neseniai sunaudojau ruzava, dabar pradejau melyna, abu labai labai faini, rubu netepa, nors as visada leidziu nudziuti.
Naudosiu juos dar ilgai, nes uzsipirkau per akcijas

Nusipirkau Eucerin rutulinį dezodorantą. Be kvapo, be dažų, drabužių netepa. Bet nuo prakaito tai visai neapsaugo, tas pats kas nieko
dedu minusą.

QUOTE(moliugele @ 2009 08 08, 22:02)
as naudoju ALOE jau nuo rudens ir galo nesimato
patinka jis man, tik nuo tokio ilgo laiko tarpo kvapas pabosta, tai nuo vasaros pradzios pradejau kaitalioti su adidas. ALOE rubu man tikrai netepa.
neseniai sunaudojau ruzava, dabar pradejau melyna, abu labai labai faini, rubu netepa, nors as visada leidziu nudziuti.
Naudosiu juos dar ilgai, nes uzsipirkau per akcijas

Kur pirkot ta ALOE ir kiek kainavo?

per nestuma padidejo prakaitavimas, tad ieskojau veiksmingos apsaugos. ismeginau ALOE VERA DEODORANT is the body shop ir likau labai patenkinta
jis ne tik apsaugo nuo prakaitavimo, bet ir yra be kvapo bei netepa rubu

Net nebežinau, kokį rutulinį dezodorantą išsirinkti, kad būtų gaivaus kvapo ir neteptų rūbų. Dabar naudoju Fa rutulinį dezodorantą aloe vera yogurt, kvapas patinka, bet tepa rūbus, prieš tai naudojau iš oriflame, tai irgi tamsesnių rūbų visos pažastys pabalusios. Labai liūdna, kad kiek aš nusiperku dezodorantų visi tepa rūbus...

QUOTE(uppity @ 2009 09 23, 16:46)
per nestuma padidejo prakaitavimas, tad ieskojau veiksmingos apsaugos. ismeginau ALOE VERA DEODORANT is the body shop ir likau labai patenkinta
jis ne tik apsaugo nuo prakaitavimo, bet ir yra be kvapo bei netepa rubu

Kokia kaina? visai neturi kvapo ir gerai apsaugo?
Sveikos merginos,
VIsu pirma linkiu visoms geru nauju metu! Sveikatos jums ir jusu seimoms! Atsitiktinai uzsukau i sita tema ir visoms nuosirdziai rekomenduoju pabandyti alijosiaus pagrindu pagaminta dezodoranta be aliuminio druskos (kuri sukelia vezi) ir be alkoholio. Dezodorantas ne tik, kad netepa drabuziu bet ir veikia kaip gydomoji priemone isipjovus ar iskilus kokiam spuogeliui.. Na vis gi alijosius
As perku ji is savo drauges kainuoja 24Lt. galite pasiziureti cia https://distrib.fore...as_2009LT_1.pdf Jei ka rasykit el. pastu: audre.grybauskaite@gmail.com Sitie produktai pardavinejami per platintojus tai vaistinej neiseis isigyti.