Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį dezodorantą išsirinkti, kad neteptų drabužių?

QUOTE(katuliuxa @ 2009 12 31, 16:37)
Sveikos merginos, smile.gif VIsu pirma linkiu visoms geru nauju metu! Sveikatos jums ir jusu seimoms! Atsitiktinai uzsukau i sita tema ir visoms nuosirdziai rekomenduoju pabandyti alijosiaus pagrindu pagaminta dezodoranta be aliuminio druskos (kuri sukelia vezi) ir be alkoholio. Dezodorantas ne tik, kad netepa drabuziu bet ir veikia kaip gydomoji priemone isipjovus ar iskilus kokiam spuogeliui.. Na vis gi alijosius smile.gif As perku ji is savo drauges kainuoja 24Lt.  galite pasiziureti cia  https://distrib.fore...as_2009LT_1.pdf  Jei ka rasykit el. pastu: audre.grybauskaite@gmail.com Sitie produktai pardavinejami per platintojus tai vaistinej neiseis isigyti.

labukas as irgi jau puse metu kaip naudojuos foreverliving .jis ir netepa rubu ir malonaus svelnaus kvapo ,ir dar pliusas kad naudotis vienu gali visa seima nes kvapas niautralus smile.gif
Atsakyti
As naudoju Dr. Nona dezodoranta ir negaliu atsidziaugti! Labiausiai patinka tai, kad ne tik jis netepa drabuziu ir naikina nemalonu kvapeli, bet gydo mano veideli nuo spuogeliu ir nebeturiu problemu po depiliacijos bikini zonoje su alergija!!! ax.gif Vo cia tai mano atradimas thumbup.gif Pazistu nemazai zmoniu, kurie naudoja ta dezodoranta ir nenori i joki kita mainyti rolleyes.gif Placiau apie ta produkta galima paskaityti www.drnona.ten.lt
Atsakyti
Naudoju siuo metu stai sita,kvapas neikirus,o drabuziu netepa tikrai smile.gif
user posted image
Atsakyti
http://www.beautyhea.../20991/im_1.jpg

rexona crystal clear pure, ne tik netepa, bet ir puikiai apsaugo, patenkinta as juo smile.gif
Atsakyti
Man tai pat laaabai patinka Rexona purskiami dez. thumbup.gif Apsauga 100 procentine,kvepia...ir netepa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2010 01 11, 00:27)
http://www.biok.lt/content/326

naudoju šitą, nepastebėjau, kad teptų ax.gif

O man šitas visai neapsaugo nuo nemalonaus kvapo doh.gif doh.gif po pusės dienos smirdėt pati sau pradėjau doh.gif doh.gif
------------
Dabar turiu nusipirkusi tokį, irgi be aliuminio druskų, su alūno druska.. Tai neblogas lyg, apsaugo smile.gif
Prieš tao naudojau Margaritos, irgi priekaištų neturiu ax.gif
Atsakyti
o man labiausiai padejo tas "Diclor" ar koks jis ten (kur apsoliuciai nuo prakaitavimo apsaugo)? panaudojau keleta kartu su pertraukom - tai megavausi apsoliuciu sausumu visa vasara; dabar kol nestukas - tai naudot negaliu, vel prakaituoju, palauksiu kol baigsiu maitinti ir vel i pagalba kviesiuos "ji";
Atsakyti
Vis dėlto rexona purškiami iš tos aromatų kolekcijos, su gera nuolaida prigriebiau visų "skonių" tai patenkinta žiauriai, ir kvepia skaniai, ir nuo prakaito apsaugo ir tikrai netepa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2010 01 11, 00:27)
http://www.biok.lt/content/326

naudoju šitą, nepastebėjau, kad teptų ax.gif

Tept gal ir netepa. bet kad neapsaugo tai tikrai nuo kvapo... Kažkaip nusipirkau sužavėta Rasa kūno serijos (patiko man kūno losijonas ir šveitiklis) galvoju ir dezikas gal naujas bus geras. Tai kur tau... Vidury dienos prakaito kvapas atsiranda. Nors bėdų su prakaitavimu neturiu. Tikriausia grįšiu prie Nivea arba Yves Rocher. Nors... Nivea Pure tikrai geriau.

QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 28, 13:27)
Dabar turiu nusipirkusi tokį, irgi be aliuminio druskų, su alūno druska.. Tai neblogas lyg, apsaugo  smile.gif
Prieš tao naudojau Margaritos, irgi priekaištų neturiu  ax.gif

O kur perki?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 03 06, 10:37)
Tept gal ir netepa. bet kad neapsaugo tai tikrai nuo kvapo... Kažkaip nusipirkau sužavėta Rasa kūno serijos (patiko man kūno losijonas ir šveitiklis) galvoju ir dezikas gal naujas bus geras. Tai kur tau... Vidury dienos prakaito kvapas atsiranda. Nors bėdų su prakaitavimu neturiu. Tikriausia grįšiu prie Nivea arba Yves Rocher. Nors... Nivea Pure tikrai geriau.
O kur perki?

Nuo Rasos ir aš pradėjau sua smirdėti visury dienos nieko neveikdama rimto doh.gif
Daviau mamai pabandyti, ji išvis neturiu problemų su prakaitavimu, bet sakė irgi nieko gero..
Šitą naująjį pirkau eurokos, mokėjau apie 9 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Pasidalinsiu ir aš savo šiokiu tokiu "atradimu". Pagal idėją visi Rexona Crystal serijos dezodorantai turėtų netepti, tačiau... Nusipirkau "Clear diamond" pieštukinį - tepa. Nors rašo "increadible white mark protection" doh.gif Poto atsitiktinai maximoj pratestavau patepdama riešą rutuliniu "clear pure" ir patrindama sau į juodą palaidinę, tai geras thumbup.gif nė žymės. Dėl purškiamų nebandžiau, tai komentuot negaliu biggrin.gif
Atsakyti
As tiktai uz mineralini akmenuka. Nepakartojamas daikciukas.
Atsakyti