Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį dezodorantą išsirinkti, kad neteptų drabužių?

Man žymių nepalieka lady speed stick, tik žinau, kad ten visokių negerų sudėtinių dalių pilna, bet svarbu padeda
Atsakyti
Dedu pliusa FA RUTULINIUI ir NIVEA RUTULINIUI, o minusa LADY SPEED STICK GELIUI.
Atsakyti
net nzn, net rexona kur raso kad netepa, tepa kaip reikalas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Man pats geriausias yra Nivea rutulinis Double Efect, naudoju jį jau kelis metus ir baisiai džiaugiuosi. Visiškai netepa drabužių, na, gal labai minimaliai, jei labai braukytum smile.gif Ir kvapas labai malonus, nėra tokio deodoranto kvapo biggrin.gif Žodžiu, labai man jis tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brown Eyed @ 2010 01 02, 18:47)
Man pats geriausias yra Nivea rutulinis Double Efect, naudoju jį jau kelis metus ir baisiai džiaugiuosi. Visiškai netepa drabužių, na, gal labai minimaliai, jei labai braukytum smile.gif Ir kvapas labai malonus, nėra tokio deodoranto kvapo  biggrin.gif  Žodžiu, labai man jis tinka  thumbup.gif

aš taip pat juos kokius 4 iš eilės pirkau. Bet perėjau prie purškiamų, ir favoritas yra ŠIS ir būtent aloe, jo kvapas labai malonus, toks švelnus labai, buvau nusipirkusi, tokioj pat bonkutėj kažkokį 24/7 invisible, bet kvapas nepatiko, aštrokas, nors tepi tai netepė. Paskui dar vienu reklmauojamu susigundžiau, kur ale kvepalus atstoja, tai toks šlykštukas, smirda kaip reikalas, iškart išmečiau.
Atsakyti
Na paveikta sios temutes isigyjau TBS white musk dezika. nu liuks thumbup.gif dar tokio efektyvaus tikrai neturejau. kvapas is pradziu nelabai, o dabar taip patinka, jauciu dabar tik sita ir naudosiu, tik va kol kas neatseku ar rubu netepa, nes visos juodos maitutes pabalusiom pazastim nuo senu deziku. Bijau tik to, kad mano kunas gali priprasti prie sito deziko ir po kokio menesio reikes vel naujo ieskoti doh.gif Nes su visais man taip buvo, net su Vichy 48h ir vichy 7 days, Elizabeth Arden greet tea ir t.t. na sitas kol kas pirmasis mano gyvenime dezikas taip liuksiskai apsaugantis thumbup.gif jokiu nemaloniu kvapu, nu zodziu ziuresiu kas bus toliau. blink.gif
O jei sitas nepades po kiek laiko, tai esu sioje temuteje dar viena nusiziurejusi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bittee: 06 sausio 2010 - 16:33
Labukas mirksiukas.gif 4u.gif dezodorantą tai patarčiau rinktis FA Natural & Soft, Rose & Almond Milk ax.gif o tepamas būtų Secret Key Delicate ax.gif pats, pats, pats pačiausias thumbup.gif cool.gif ir nelb tepa ir skaniai kvepia ir svarbiausia nepraleidžia prakaito ax.gif
Atsakyti
Mano sūnus sako ,kad jam labiausiai patinka ir netepa rūbų Forever tepamas pieštukas biggrin.gif
Atsakyti
Aš naudoju iš Yves Rocher man patys pačiausi, nelabai tepa, po depiliacijos iškart galima pasitepti, jokių bėrimų ar perštėjimų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
http://www.yves-roch...4_1001_5658.jpg
Atsakyti
Kadangi man netinka ir pažastų oda per jautriai reaguoja į Lady Speed Stic, rexonas, lumenne ir t.t, tai mano didžiausias atradimas VICHY. Aišku, jeigu jame nebūtų aliuminio druskų būtų idealus.
Dabar jūsų posmų prisiskaičius, bandysiu per kažkur įsigyt iš Forever living alijošinį deziką. Nes jame matau nėr ir šių druskų ir kaina labai normali bigsmile.gif
Atsakyti
o kaip tas Thai piestukas is Rasos? tepa?
Atsakyti
http://www.biok.lt/content/326

naudoju šitą, nepastebėjau, kad teptų ax.gif
Atsakyti