Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį dezodorantą išsirinkti, kad neteptų drabužių?

QUOTE(Night_ @ 2010 06 10, 20:45)
Kiek kainuoja?

Pirkau su nuolaida uz 14LT, paprastai kastuoja kazkur 19LT, bet labai vertas mirksiukas.gif Patikrintas prie + 30 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Night_ @ 2010 06 10, 21:45)
Todėl ir pirkau purškiamą, man rutuliniai išvis nepatinka ax.gif
Kiek kainuoja?

cia jo tokio ir parduotuvej yra? to apropro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulka1: 14 birželio 2010 - 15:58
Man labai patiko Valentino Veri Valentino kreminis dezodorantas! Per dabartinius karscius- visiskai sausos pazastis biggrin.gif Kvapas malonus, taciau neikirus. 10 balu is 10ties thumbup.gif Siunciausi per fragrancedirect, kaina visai normali- 20lt.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 10 liepos 2010 - 21:52
QUOTE(Malena @ 2010 06 10, 14:56)
Esu labai patenkinta rutuliniu Apropro smile.gif Puikiai apsaugo, netepa rubu, nedirgina odos, labai skaniai kvepia. Turiu zaliosios arbatos aromato, dar maciau yra baltos arbatos kvapo.
user posted image
Paveikslelyje pavaizduotas gulscias.

Kur jo galima įsigyti? rolleyes.gif
Atsakyti
Kolkas mano tureti teeeeepa nors tu ka doh.gif
Atsakyti
ar jums irgi kaip ir man purskiami dezodorantai uzpurskus palieka balta plema ant pazasties,toki kaip talka,kuris negana to dar byret pradeda g.gif nu kosmaras,ar as cia per daug purskiu,ar kame reikalas,bet sunaudojau du garnier,tas pats,dabar pabandziau rexona sexy,jau nuo pirmo karto baltos demes,nu kaip sunervino negaliu.bet kiek atsimenu,lyg su nivea purskiamais tokiu dalyku nebudavo.ar as cia kazka blogai darau,ar tiesiog tie dezodorantai didizausias s.....,ar jums taip netepa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2010 07 10, 22:48)
Man labai patiko Valentino Veri Valentino kreminis dezodorantas! Per dabartinius karscius- visiskai sausos pazastis  biggrin.gif  Kvapas malonus, taciau neikirus. 10 balu is 10ties  thumbup.gif Siunciausi per fragrancedirect, kaina visai normali- 20lt.
user posted image

wub.gif atrodo labai maloniai...kreminis... wub.gif norėčiau išbandyti...bet siųstis kiek nedrąsu doh.gif gal ir parduotuvėse jo būtų g.gif
Atsakyti
The Body Shop - DeoDry netepa drabužių, bet laiko trumpai.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Norėčiau paklausti, ar žinote, ar kur yra pirkti Sanex pieštukinį dezodorantą? Labai jo ieškau, tačiau niekur nerandu smile.gif
Atsakyti
sveikos. As vietoj visu septiku naudoju kvepalus pazastim wink.gif. Jokio prakaito kvapo ir naturaliau( aisku jei nenaudoji parfumuoto vandens).. ir siai ar taip kvepinies kasdien, be kvepini ne kakla o pazastis bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Visi kiek turėjau purškiamų- tepė drabužius. Turėjau "forever living" - labai patiko, naudojau gal kokius 6 m. Bet po to, gal pripratau ir jau neapsaugo taip nuo prakaito kvapo... Nesenei pakeičiau jį į "avon" - galėjau ir nepirkt, nes nieko nedaro, terlioja siaubingai, tik gerai, kad kvepia. biggrin.gif Dabar turiu "Fa aloe vera" gelinį, bet tuoj mesiu į šiukšliadėžę, nes labai tepa baltai... schmoll.gif Bandysiu ką nors kito. doh.gif
Atsakyti
sveikos visos as naudoju is aloe piestukini deodozoranta jis tikrai netepa rubu ir maloniai kvepia. Naikina prakaito ląsteles;
• Efektyvi apsauga nuo nemalonaus prakaito kvapo;
• Nedirgina naudojant iš karto po depiliacijos;
• Sudėtyje nėra aliuminio druskų, kurių perteklius neigiamai veikia mūsų organizmą;
• Netepa drabužių;
• Be cheminių kvapiųjų medžiagų;
• Universalus – tinka visai šeimai. 4u.gif
Atsakyti