Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip prisiversti sportuoti?

Jei sportas tampa gyvenimo dalimi,jei sportuodama,gali jausti malonuma,tai nera jokia kancia ir nereikia galvoti apie joki prisivertima.Be to, kuo dazniau lankai sporto kluba, tuo daugiau atrandi nauju bendraminciu, su kuriais smagu pries treniruote paplepeti ir net aptarti trenerius ir treniruotes thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(faustulia @ 2009 03 05, 16:15)
Jei sportas tampa gyvenimo dalimi,jei sportuodama,gali jausti malonuma,tai nera jokia kancia ir nereikia galvoti apie joki prisivertima.Be to, kuo dazniau lankai sporto kluba, tuo daugiau atrandi nauju bendraminciu, su kuriais smagu pries treniruote paplepeti ir net aptarti trenerius ir treniruotes  thumbup.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
skaičiau, kad reguliariai sportuojant organizme gaminasi laimės hormonai-endorfina bigsmile.gif šventa teisybė thumbup.gif
Atsakyti
As sportuoju jau trecius metus su tam tikrom vasarinem arba nenumatytom pertraukelem, tai galiu pasakyti, kad buna etapais...Kartais buna, kad viskas atsibosta, tada padarai savaiteles pertrauka ir vel leki...Siaip tai man sportas hobi, jei jau ilgiau kaip savaite nenueinu, tai kojos pacios i sale veda...Plius sportas man geras virskinimas ( su kuo man problemos), gera savijauta, nulis persalimu, gripu ziema, stangresnis kunas...Tokie stimulai ir skatina sportuoti 4u.gif
Atsakyti
sportuoju jau devynis metus. budavo darydavau pertraukas, nes atsibosdavo, darbo turedavau, sveikatos problemos ir t.t dabar paskutinius 2 metus sportuoju intensyviai, istojau mokytis i fitness instriuktorius, lankau sale, skirtingus aerobikos uzsiemimus ( apie 4-5 rusys,priklauso nuo nuotaikos) , minu dvirati, vaikstau i baseina kartas nuo karto, vasara po kalnus. sportas tapo neatsiejama gyvenimo dalimi,kitaip nebegaliu.
jei labai tingisi eiti sportuoti, neverciu saves, nes zinau ,kad nuo sirdies nieko nepadarysiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 06 kovo 2009 - 20:16
sveikos jei ka domina galiu parduoti vibro tone uz 100lt. naudotas vos keleta kartu,parduodu nes neturiu kantrybes kasdiena ji naudoti doh.gif rasykite i az
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2009 03 06, 21:15)
istojau mokytis i fitness instriuktorius

Ir čia kur taip?
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2009 03 13, 12:02)
Ir čia kur taip?

UK,o ka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2009 03 13, 14:36)

Nieko blush2.gif Bijau, kad ir aš taip galiu prisižaisti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2009 03 13, 14:52)
Nieko  blush2.gif Bijau, kad ir aš taip galiu prisižaisti  blush2.gif  biggrin.gif

kaip suprast prisizaisti bigsmile.gif bigsmile.gif
mane visa gyvenima trauke dvi sritys, viena is ju sportas. todel pagalvojau,jei turiu galimybe,kodel nepabandyti, juolab kad galima dirbti tik vakarais, savaitgaliais ar siaip kelias val per diena. bigsmile.gif derinti malonuma su darbu taip sakant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2009 03 13, 15:06)
kaip suprast prisizaisti bigsmile.gif  bigsmile.gif
mane visa gyvenima trauke dvi sritys, viena is ju sportas. todel pagalvojau,jei turiu galimybe,kodel nepabandyti, juolab kad galima dirbti tik vakarais, savaitgaliais ar siaip kelias val per diena.  bigsmile.gif derinti malonuma su darbu taip sakant biggrin.gif

Man sportas buvo malonus hobis, po to - mokslai, darbai..., sportą pamiršau, liko tik aktyvus gyvenimo būdas. Gal prieš 6 metus kolegėms prisireikė kompanijos pasportuoti dėl skaičiaus, tai ir nusitempė, netyčia vėl "užsikalbiavau" - pastovios treniruotės, sporto klubai, seminarai, kursai, sertifikatai, mėgėjiškos a la varžybos... Kažkaip reikėtų atsikratyti šitos priklausomybės arba iš jos gauti naudos g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2009 03 13, 16:16)
Man sportas buvo malonus hobis, po to - mokslai, darbai..., sportą pamiršau, liko tik aktyvus gyvenimo būdas. Gal prieš 6 metus kolegėms prisireikė kompanijos pasportuoti dėl skaičiaus, tai ir nusitempė, netyčia vėl "užsikalbiavau" - pastovios treniruotės, sporto klubai, seminarai, kursai, sertifikatai, mėgėjiškos a la varžybos... Kažkaip reikėtų atsikratyti šitos priklausomybės arba iš jos gauti naudos  g.gif  bigsmile.gif

neatsikratyk schmoll.gif schmoll.gif biggrin.gif
o kokie konkursai? bigsmile.gif
Atsakyti
bandziau prisiversti sportuoti pries metus,na,menesi istveriau blush2.gif shiais metais vel sugalvojau susiimti,tai isigijusi naujas kelnes ir kedus nuo kitos savaites vel pradesiu sportuoti thumbup.gif bandysiu tai paversti hobiu ir iprociu rolleyes.gif
Atsakyti