Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip prisiversti sportuoti?

QUOTE(amesteja @ 2009 01 13, 18:57)
Labai tau pritariu, mane labiausiai stabdė tai, kad galvojau, kaip aš ten atrodysiu, su stambesnėm kojom ir užpakaliuku tarp jau senai sportuojančių. Tačiau nuėjus pamačiau, kad ten labai daug tokių taisančių figūras, dar kas mane labai skatina ten eiti, tai labai puiki aerobikos trenerė, kuri visada su šypsena, visada moka užvesti kad geriau atliktume pratimus thumbup.gif

Tai va va, mes, Lietuvos moterys, labai pergyvenam dėl to, "ką gražesnės pagalvos" apie mus. Ir kol neišmoksim save mylėt tokias, kokios esam, tol neišeis pasikeist, nes vis bijosim save parodyt. Reikia ir man pagaliau išdrįst... Kaip nors blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amesteja @ 2009 01 13, 14:48)
Noras yra labai didelis, nereikia iškraipyti mano žodžių, noras pats didžiausias, bet tinginukas ir neprisiruošimas buvo, o dabar kai jau pradėjau tai artimiausioj ateitį nežadu sustoti, sieksim geresnės savijautos ir gražesnio kūno mirksiukas.gif

Aš neiškraipiau, o tik pasitikslinau, ar gerai supratau.
Atsakyti
atsakysiu ka manau apie temos klausima
ogi ,reikia susirasti sporta,kuris patinka ir i kuri eisi neverciamas thumbup.gif as senai radus aerobika 4u.gif nesinori ne dienos praleist jei rimtai ax.gif aisku ,jei nemegciau sporto,tai ziureciau i veidrodi daznai,kad parodytu,jog reik eit sportuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokė-- @ 2009 01 13, 17:14)
Tai pagal jus toms moteriškėms, kurios vos bepaeina nuo antsvorio irgi nereikia susirūpint savo sveikata, nes jos to nenori, taip? Tiesiog ne visos turi valios, bet noro turi tikrai dauguma moterų.

Man tikrai visiškai vienodai, kaip elgiasi tos vos bepaeinančios moterys, ne aš gyvenu jų gyvenimą mirksiukas.gif Kalbu apie tai, kad viskas, kas daroma per prievartą, neduoda rezultatų. Mums trenerė net nerekomenduodavo eiti sportuot, kai tam neturi nuotaikos. Tai ir sakau nebūtina eiti į klubą, jei baisiai nesinori dėl visokių priežasčių, o galima rasti įvairių judėjimo rūšių, šokti smile.gif
Atsakyti
Kaip ten sakoma.. jei labai kažko nori - ieškai galimybių, jei nenori - priežasčių.

Šiuo atveju aiškiai ieškoma priežasčių (galvą, pilvą skauda, tingiu, gėda ir pan..) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lūšis @ 2009 01 13, 23:39)
Kaip ten sakoma.. jei labai kažko nori - ieškai galimybių, jei nenori - priežasčių.

Šiuo atveju aiškiai ieškoma priežasčių (galvą, pilvą skauda, tingiu, gėda ir pan..)  smile.gif

Būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lūšis @ 2009 01 13, 23:39)

Šiuo atveju aiškiai ieškoma priežasčių (galvą, pilvą skauda, tingiu, gėda ir pan..)  smile.gif

kazkaip sportuojant buna visishkai atvirksciai, kitiems dalykams nera laiko biggrin.gif
Atsakyti
Neklausot jūs manęs.. Sportuojant neatsiranda laiko kitiems dalykams. Sutinku. Bet aš nesportuoju. Būtent tai ir sakau, kad nebuvo to pirmo karto, nuo kurio galėčiau užsikabint. Čia aš nekalbu apie atidėliojimus, nenuėjimus ir panašiai. Kalbu apie tai, kad neprisiruošiu PAGALIAU žengti žingsnį į sporto salę frusty.gif
Atsakyti
Pati tinkamiausia diena tam, ŠIANDIENA 4u.gif
Atsakyti
Klausimas iš esmės lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai paprasta-prisiverst ir sportuot mirksiukas.gif mant tai kaip hobi- labai patinka. o jeigu jokio malonumo sportuodamas nejauti-per prievartą mielas nebūsi schmoll.gif
Atsakyti
Aš galiu patvirtint, reikia pamilti sportą ir juo mėgautis, nes jei tai nebus malonumas, tada tikrai neprisiversi
Atsakyti