Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip prisiversti sportuoti?

QUOTE(naujokė-- @ 2009 01 12, 15:00)
Va tame ir bėda, kad aš kažkoks unikumas. Seniau ir po pusę metų namie sąžiningai mankštą darydavau. Bet va, netgi šiandien "va, jau sportuosiu, tikrai". Bet pilvą skaudą, nes MM artėja ir jau nebėra to noro. Yra, noriu sportuot, bet nekyla koja iš lovos pradėt tą pirmą pratimą. Aš padėt neprisiruošiu, o paskui man nepabosta, viskas ok būna, tik pradėt tingiu. Grynai tingiu  schmoll.gif

Tingėjimas joks ne unikumas. Daugybė neprisiverčia žengti pirmo žingsnio. Yra toks posakis dėl maisto "Arba valgai kiek nori arba atrodai kaip nori". Tai galima perfrazuot ir pritaikyt sportui. Jei tingi, vadinas, nepakankamai nori mirksiukas.gif

Aš pati pamišus dėl aerobikos, deja, tam dabar iš tikrųjų nėra galimybių. Ir kai tikrai norėjau, ėjau. Ir nebegalėjau sustot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 12 sausio 2009 - 15:21
QUOTE(naujokė-- @ 2009 01 12, 16:00)
Va tame ir bėda, kad aš kažkoks unikumas. Seniau ir po pusę metų namie sąžiningai mankštą darydavau. Bet va, netgi šiandien "va, jau sportuosiu, tikrai". Bet pilvą skaudą, nes MM artėja ir jau nebėra to noro. Yra, noriu sportuot, bet nekyla koja iš lovos pradėt tą pirmą pratimą. Aš padėt neprisiruošiu, o paskui man nepabosta, viskas ok būna, tik pradėt tingiu. Grynai tingiu  schmoll.gif

Kai nori, tai ir gali - kam čia save apgaudinėti g.gif
Atsakyti
Sutinku, kad gal tikrai per mažai noriu, bet nesikratau sporto, tik reikia stimulo smile.gif Va dabar vis skaitau apie tą aerobiką. Bet ir vėl... O jei nesugebėsiu? Nepajėgsiu? Ar labai sunku? Kokios kainos maždaug? Ar sunku įsijungt į bendrą ritmą ir suspėt su visom? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokė-- @ 2009 01 12, 15:24)
Sutinku, kad gal tikrai per mažai noriu, bet nesikratau sporto, tik reikia stimulo  smile.gif  Va dabar vis skaitau apie tą aerobiką. Bet ir vėl... O jei nesugebėsiu? Nepajėgsiu? Ar labai sunku? Kokios kainos maždaug? Ar sunku įsijungt į bendrą ritmą ir suspėt su visom?  blush2.gif

O esi anksčiau klube sportavus? dėl stimulo... neįsivaizduoju, kokio tau jo reikia. dažniausiai jis atsiranda kai nebegali žiūrėt į veidrodį. O dėl sugebėjimų/nesugebėjimų tai... nueisi į klubą vieną kitą kartą ir suprasi, ar tinka, ar patinka.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 01 12, 20:19)
O esi anksčiau klube sportavus? dėl stimulo... neįsivaizduoju, kokio tau jo reikia. dažniausiai jis atsiranda kai nebegali žiūrėt į veidrodį. O dėl sugebėjimų/nesugebėjimų tai... nueisi į klubą vieną kitą kartą ir suprasi, ar tinka, ar patinka.

čia tikriausiai tame ir bėda, kad veidrodis blogai rodo tik kaip kada... antsvorio neturiu, tiesiog sustangrint norėčiau kūną... treniruoklius išbandžiau, bet vis neatsiranda progos vėl nuvažiuot. na, reikia vieną dieną pasiryžt ir susiimt blush2.gif
Atsakyti
Man į sporto salę irgi sunku prisiverst nueit, bet galiu pasiūlyt kelis variantus kaip prisiverst:

1. Būtinai pasiimk draugę kartu, dviese daug smagiau
2. Aš kadangi lankau aerobiką, tai yra tikslus laikas, žinai kad tom ir tom valandom turi ten būti
3. Nusipirk abonementą, jei sumokėsi nemažus pinigėlius, tai tikrai eisi

Mane šie 3 punktai jau antrą mėnesį veja į sporto klubą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amesteja: 13 sausio 2009 - 10:29
pradzoje kai sporto klube ne karto nesi buvus, tai su drauge tikrai smagiau, ne taip baisu viskas, bet veliau mnau kai isivaziuoji tai geriausia vienam sportuoti. cia kalba apie treniruokliu sale. smile.gif
Atsakyti
Aš į treniruoklių salę tai niekaip neprisiverščiau, man tai taip nuobodu, o va aerobika kitas reikalas, ma tai super, ypac kai musu trenere thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amesteja @ 2009 01 13, 10:28)
Mane šie 3 punktai jau antrą mėnesį veja į sporto klubą mirksiukas.gif

Kaip galima kažką daryti kai nenori? unsure.gif Ar aš blogai supratau, ar iš tiesų jei ne tos 3 priežastys, neitumėt ten?

Aerobika gali patikti, bet gali ir "nesigauti" (per savo ilgą sportavimo laikotarpį prisižiūrėjau ir ritmo nejaučiančių ir nesuprantančių, ką toj aerobikoj apskritai veikia), o treniruokliai gali būt nebėda. Bet šiais laikais ir tai jau nebe bėda. Pasirinkimas milžinškas, sporto rūšių - tik rinkis biggrin.gif Aišku, jei apatija yra apskritai bet kokiam judėjimui, sunkesnis atvejis.
Atsakyti
Noras yra labai didelis, nereikia iškraipyti mano žodžių, noras pats didžiausias, bet tinginukas ir neprisiruošimas buvo, o dabar kai jau pradėjau tai artimiausioj ateitį nežadu sustoti, sieksim geresnės savijautos ir gražesnio kūno mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 01 13, 14:23)
Kaip galima kažką daryti kai nenori?

Tai pagal jus toms moteriškėms, kurios vos bepaeina nuo antsvorio irgi nereikia susirūpint savo sveikata, nes jos to nenori, taip? Tiesiog ne visos turi valios, bet noro turi tikrai dauguma moterų. Bent jau aš tikrai noro turiu daug, bet bėda yra valioje, ryžto nulis. Tai skauda, tai tingisi, tai gėda, tai vėl kas. Tiesiog reikia "užvesti" save ant teisingo kelio. Bet tikrai nesutinku, kad jei neišeina, tai ir nereikia. Kartais gyvenime reikia save paprievartauti, kad galėtum tapt laimingesne vėliau tongue.gif
Atsakyti
Labai tau pritariu, mane labiausiai stabdė tai, kad galvojau, kaip aš ten atrodysiu, su stambesnėm kojom ir užpakaliuku tarp jau senai sportuojančių. Tačiau nuėjus pamačiau, kad ten labai daug tokių taisančių figūras, dar kas mane labai skatina ten eiti, tai labai puiki aerobikos trenerė, kuri visada su šypsena, visada moka užvesti kad geriau atliktume pratimus thumbup.gif
Atsakyti