Na ką galiu pasakyti. Parašiusi šioje temoje, perėjau savo drauges-pažįstamas FB su klusimu "kas nori į sporto klubą"

tada atlikau tiriamąjį darbą apie sporto klubų atsiliepimus, pravažiavome keletą ir jau po 2 dienų pradėjom lankytis su viena draugute
lankomės treniruoklių salėje, kartais einame į giliųjų raumenų grupines treniruotes. Turiu pasakyti kad tik pradėjus lankytis suvokiau kokia aš silpna ir paliegusi

rankos labai silpnos. Na visas kūnas, iš ties... Su svoriu didelių bėdų neturiu, visad apylieknė buvau, bet niekada nemėgau sporto... Tai dabar ėjimas su draugute man yra labai gera motyvacija. Kasdien susirašome, pasideriname laiką ir net minties nekyla neiti - kaip ji eis, o aš ne? Labai patinka. Aš savaitę su temperatūra pragulėjau ir draugutė viena irgi nelabai prisivertė eiti, rado visokių reikalų ir pretekstų

tad ir jai aš turbūt esu kažkokia motyvacija
Dabar gi skaitinėju temas apie mitybą, panašu, kad teks kai ką gyvenime pakeisti. Klaikiai mėgstu kepti ir aišku valgyti keksus, pyragus, bandeles, blynelius.......... siaubas
Dabar mėginu dėliotis meniu, ką neštis į darbą, nes vistik reik valgyti dažniau nei vieną kart per pietus, tai čia jau papildomas rūpestėlis