Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip prisiversti sportuoti?

Aš taip pat nejaučiu, bet man paaiškino, kad tai ne kiek ūpo pakėlimas, kiek smegenų programavimas, tarsi pasąmonės dresiravimas. Prisivertei, padarei, gavai kažką malonaus. Smegenys tai įsidėmės ir kitą kartą visą kūną parengs treniruotei, bus nebe taip sunku, geriau seksis.

Paaiškinčiau gal ir moksliškiau, bet šiuo metu mano smegenys jau miega.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukineja: 17 vasario 2011 - 00:04
Manau reikia tik kaip nors prisiversti pradet sportuoti, bent kasdiena ryte po 15 min padaryt mankstele visom kuno raumenu grupem. Po kokios savaites prabudus, kunas atrodo toks sustinges kad tiesiog jau norisi to sporto - pats organizmas to reikalauja. Ir geriau sportuoti i diena po 15 min, negu karta per savaite po viena valanda wink.gif o be to grozis reikalauja kantrybes ir pasiryzymo, o rezultatai pasiekti sporto metu visada dziugina 4u.gif
Atsakyti

Man tai apskritai buvo sunku prisiversti ne tik namuose sportuoti bet ir nueiti i koki kluba...Kol neatradau Kalanetikos smile.gif Dabar varau i treniruotes su tokiu noru, negaliu ne vienos praleisti! Tai manau kad kiekviena turi atrasti savo buda kaip sportuoti, nes judeti tikrai reikia smile.gif
Atsakyti
As manau kad reikia tinkama sporto saka susirast, kuri teiktu malonuma. Man tai labai nepatinka kardio treniruotes, nu ziauriai ziauriai sunku, siaip esu nualpus net pora kartu nuo kardio, kai buvau ilga laika nesportavus, tai turbut del to ir nemegstu cardio, kad kunui nelabai patinka. bet nors sportuot megstu ir jauciuosi labai gerai po sporto, bet pradet taip pat labai sunku ir kas kart metus vis sunkiau, ypac uzknisa jei jau ryztiesi, pradedi ir kokia liga uzklumpa. Mane tai pastoviai perpucia, kai pradedu sportuot doh.gif Patart kaip prisiverst soportuot turbut negaliu, nes pati tempiau guma pora metu, tai pavargus, tai laiko ner, tai savijauta bloga, bet va kai pradedu, tai galiu ir po pora kart i diena sportuot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukineja @ 2011 02 16, 10:59)

4. Užsiklijuok ant sienos moters, kurios figūros trokšti, nuotrauką. Užsidėk ant kompiuterio darbalaukio. Kai dažnai matysi tai, ką nori pasiekti, neleisi sau pamiršti galutinio tikslo.

Ir dar: sunkiausia yra tik pradžia. Jei sąžiningai (t.y. nepraleidi nė vienos dienos, kuriomis nusprendei sportuoti.. gerai, ne daugiau 1 dienos iš eilės) sportuosi, netrukus tai taps tavo gyvenimo dalimi ir nebeįsivaizduosi gyvenimo be sporto.

Stiprybės! smile.gif Tikiuosi ką nors įkvėpiau pradėti ir nemesti wink.gif

Saunus patarimai bigsmile.gif , as visada kai labai tingisi internete susirandu graziu moteru foto, pav Victoria Secret manikeniu ir iskart apima noras sportuot biggrin.gif. gal biski lezbietiskai atrodo, bet tikrai veikia biggrin.gif

Dar man labai patiko kad atradau JM forumo deka. Nes anksciau sportuodavau susirasius programa ant lapo, tai budavo labai sunku prisiverst padaryt maximalu skaiciu pakartojimu, o cia kai yra video, tai privalai padaryt kiek liepia smile.gif, dar fainai kad ji tokia griezta, pasijunti kaip su tikra trenere, nes dauguma video mane erzina, kur barbes staiposi
Atsakyti
QUOTE(Laukineja @ 2011 02 16, 10:59)

2. Paverskit sportą malonumu: sportuok žiūrėdama mėgstamą laidą (ir paversk tai įpročiu: ne šiaip sėdėti priešais TV, o prie TV sau leisti tik tuo atveju, jei ketini sportuoti), bėgiok ten, kur nuostabi gamta, susirask grupę žmonių, kurie užsiima dviračių sportu ir pasivažinėjimas taps maloniu pokalbiu ir visai pamirši, kad tu šiuo metu sportuoji.

7. O svarbiausia: tiesiog pradėti. Visus apima silpnumo akimirkos. Juk ir į darbą dažnai nesinori eiti, bet dėl to nelieki namuose? Taip pat ir su sportu. Sėdi prie kompo ir galvoji:  "reikia eiti sportuoti... bet kaip tiiiiingiu.... aj, pažiūrėsiu geriau filmą ir tada eisiu. Gal. "
Patariu atsikelti, apsiauti batus ir išeiti iš namų. Nuo šios akimirkos toliau viskas bus kur kas paprasčiau (aš taikau bėgiojimui, man asmeniškai sportas namuose darant monotoniškus pratimus labai neįdomus, dėl to net nežinau, ką pasiūlyti - bet jei jums jis įdomesnis nei bėgiojimas, vadinasi, jau turite motyvą pradėti).

Ir dar: sunkiausia yra tik pradžia. Jei sąžiningai (t.y. nepraleidi nė vienos dienos, kuriomis nusprendei sportuoti.. gerai, ne daugiau 1 dienos iš eilės) sportuosi, netrukus tai taps tavo gyvenimo dalimi ir nebeįsivaizduosi gyvenimo be sporto.

Tikrai įkvėpėt. Kartais tereikia spyrio į minkštąją vietą thumbup.gif ir rasti bedraminčių. Kaip kažkuri forumietė rašė - "negaliu" yra tik galvoje.
Atsakyti
Pirmiausia, nereikia savęs VERSTI sportuoti. Sportas nėra kažkokia prievolė. Prisipažinsiu, anksčiau buvau prieš sportą gan nusistačiusi, tačiau užsimaniau pabandyti. Tiesiog pabandyti. Ir štai dabar jau daugiau nei metai tris kartus per savaitę einu į sporto klubą 4u.gif Išties man smagu žinoti, jog praleidžiu tą laiką veikdama kažką naudingo ir SMAGAUS, o ne drybsodama prie TV ar kompiuterio ax.gif Patariu atradus laisvą minutę tiesiog nueiti į klubą ir pabandyti. Pradžia būna sunkiausia, nes nieko nemoki, greitai pavargsti, viską skauda, tačiau po kiek laiko bus smagu, kai pamatysi rezultatus, nereiks prašyt kitų pagalbos ir pati galėsi padėti atėjusiems. Iš patirties pasakysiu, kad pasikeičia ne tik išvaizda, bet ir sveikata smarkiai pagerėja. Žinoma, sportuoti galima ir namuose, bet... sunkiau prisiversti, nėra taip malonu ir išties sunku viską atlikti gerai, trūksta įrangos. smile.gif
Atsakyti
merginos, neskaiciau visos temos.
pirma mintis kilo perskaicius temos klausima:

prisiversti sportuoti - NEREIKIA. jau vien sis zodis ir busena pasmerkta zlugimui. nes pries nemalonius pojucius samone /pasamone kovoja, ir kaip su trumpalaike dieta - viskas zlugs.

sporta reikia paversti gyvenimo dalimi, kaip kvepavima, juo MEGAUTIS. bent 30min kasdien, vaiksciojimo, intensyvios veiklos, kuo maziau automobilio, daug gamtos ir gryno oro. PRADETI nuo to. po to gal noresis jungtis intensyviai, krosai ar sportas namie ar dviraciai.
kodel noresis? nes nuo eilinio paprasto vaiksciojimo, kurio turi buti daug daug - turi keistis mastymas, poziuris, kitokia kokybe i gyvenima apskritai. jei to nebus - jei visad bus tikslas: ai, tik numest 5kg,; ai, ateina vasara, noriu ilisti i dvieju daliu maudymuka; ai, isimylejau, bijau pries ji nusirengti - patikekik, taip nieko nebus.

zodziu, sportas turi iaugti, kaip kvepavimas. rolleyes.gif ji turit pamegti ir jo laukti kaip laukiat kavos su megstamu desertu, su gera knyga rankoje. o kaip jis iaugs jumyse - jus vienos atrasite savo kelia. ziurek, ir paraso merginos, kaip nekente sporto, o dabar net spirga, jei diena kita ar savaite neturi galimybiu pasportuoti. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukineja @ 2011 02 16, 09:59)
7. O svarbiausia: tiesiog pradėti. Visus apima silpnumo akimirkos. Juk ir į darbą dažnai nesinori eiti, bet dėl to nelieki namuose? Taip pat ir su sportu. Sėdi prie kompo ir galvoji:  "reikia eiti sportuoti... bet kaip tiiiiingiu.... aj, pažiūrėsiu geriau filmą ir tada eisiu. Gal. "
Patariu atsikelti, apsiauti batus ir išeiti iš namų. Nuo šios akimirkos toliau viskas bus kur kas paprasčiau (aš taikau bėgiojimui, man asmeniškai sportas namuose darant monotoniškus pratimus labai neįdomus, dėl to net nežinau, ką pasiūlyti - bet jei jums jis įdomesnis nei bėgiojimas, vadinasi, jau turite motyvą pradėti).

Labai teisingi zoziai smile.gif Sunkiausias pratimas - get your ass off the couch smile.gif O paskui prasideda lomkes, kai nesportuoji smile.gif
Del sporto namie- as ir taip manydavau, kol lankiau sporto klyba, kad namie sportuot neimanoma.. o deja, rezultatus pasiekiau geresnius namie kaip bebutu paradoksalu biggrin.gif Bet nesu darius tu paciu pratimu ir treniruociu jau visi metai... tiesiog atradau ir vis atrandu treniruotes, susistemintas, ir tai uh la la veza smile.gif Jei kam idomu bus, imesiu nuorodu..
O dar..pradejus sportuoti, pradedi save mylet ir gerbti, nebenori krauti i save bet kokio brudno maisto, tai automatiskai pradedi rinktis sveikesni maista, dometis mityba, ir netrukus tikrai pajauti rezultatus: ne tik svorio metima, bet pamatai raumenis, kuriu galvojai, kad neturi smile.gif o kai ABS pasirodo buna ne tik paveiksliukuose tai is vis motyvuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 06, 07:27)
Jei kam idomu bus, imesiu nuorodu..

-----
O dar..pradejus sportuoti, pradedi save mylet ir gerbti, nebenori krauti i save bet kokio brudno maisto, tai automatiskai pradedi rinktis sveikesni maista, dometis mityba, ir netrukus tikrai pajauti rezultatus: ne tik svorio metima, bet pamatai raumenis, kuriu galvojai, kad neturi smile.gif o kai ABS pasirodo buna ne tik paveiksliukuose tai is vis motyvuoja smile.gif

Žinoma įdomu thumbup.gif Aš taip pat vis ieškau ieškau, vis kažką naujo pabandau, nes jei pasirinkt kažką vieną ir visus metus varyt - išprotėčiau. Nes visada mintis tik pradėjus - ar jau galiu baigt doh.gif
Gal dėl tos monotonijos ir perdegu greit. Savaitė sąžiningai, jei pasimuliuoju bent dieną, randu priežasčių ir kitą simuliuot biggrin.gif Dabar antra diena vėl doros kelyje. Kiek ilgai? Nežinau biggrin.gif Bet tikiuosi pradžiai bent savaitę lotuliukas.gif
-----
Aš pirmiau pradėjau sveikesniu maistu maitintis, ne iš kart, o po biškį, kai visą dieną valgai ne patį sveikiausią, tai jau bent vieną ar du maitinimus pakeitus jaučiasi thumbup.gif Nors nesu gyvenime buvus greito maisto užkandinėj, bet mėsa su bulvėm sueina biggrin.gif

Aš gavoju, kad ABS vis dar photoshopo darbas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 06, 08:27)

Del sporto namie- as ir taip manydavau, kol lankiau sporto klyba, kad namie sportuot neimanoma.. o deja, rezultatus pasiekiau geresnius namie kaip bebutu paradoksalu biggrin.gif Bet nesu darius tu paciu pratimu ir treniruociu jau visi metai... tiesiog atradau ir vis atrandu treniruotes, susistemintas, ir tai uh la la veza smile.gif Jei kam idomu bus, imesiu nuorodu..

O man niekaip neiseina namie sportuot, anksti ryte nesinori triuksmauti kai visi miega. O gryzus po darbo, visas demesys atitenka vaikui mirksiukas.gif . Kazkada bandziau aerobika per youtube daryti, tai mazoji vis trynesi aplink ir nervinosi, kad jau taip nesigauna. O mane tai siutina...
Gal galit imesti nuoroda, gal ir mane uzves sportavimas namie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2012 06 06, 10:21)
O man niekaip neiseina namie sportuot, anksti ryte nesinori triuksmauti kai visi miega. O  gryzus po darbo, visas demesys atitenka vaikui  mirksiukas.gif . Kazkada bandziau aerobika per youtube daryti, tai mazoji vis trynesi aplink ir nervinosi, kad jau taip nesigauna. O mane tai siutina...
Gal galit imesti nuoroda, gal ir mane uzves sportavimas namie  thumbup.gif

tikiu.bet ne tu viena su mazyliais kacialinas:D aisku yr darbo suderint viska.bet namie max val uztrunki,gyme min 3h su kelione:D
ateik i skyreli Sportas Namuose,pirmam psl daug nuorodu;) ir daug sportinanciu:)
facebooke:Sportas namuose grupele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 06 birželio 2012 - 12:47
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 06, 12:44)
tikiu.bet ne tu viena su mazyliais kacialinas:D aisku yr darbo suderint viska.bet namie max val uztrunki,gyme min 3h su kelione:D
ateik i skyreli Sportas Namuose,pirmam psl daug nuorodu;) ir daug sportinanciu:)
facebooke:Sportas namuose grupele

Aciu. Butinai pasiskaitinesiu, o gal net ir prisiregistruosiu 4u.gif
Atsakyti