As manau kad reikia tinkama sporto saka susirast, kuri teiktu malonuma. Man tai labai nepatinka kardio treniruotes, nu ziauriai ziauriai sunku, siaip esu nualpus net pora kartu nuo kardio, kai buvau ilga laika nesportavus, tai turbut del to ir nemegstu cardio, kad kunui nelabai patinka. bet nors sportuot megstu ir jauciuosi labai gerai po sporto, bet pradet taip pat labai sunku ir kas kart metus vis sunkiau, ypac uzknisa jei jau ryztiesi, pradedi ir kokia liga uzklumpa. Mane tai pastoviai perpucia, kai pradedu sportuot

Patart kaip prisiverst soportuot turbut negaliu, nes pati tempiau guma pora metu, tai pavargus, tai laiko ner, tai savijauta bloga, bet va kai pradedu, tai galiu ir po pora kart i diena sportuot
Papildyta:
QUOTE(Laukineja @ 2011 02 16, 10:59)
4. Užsiklijuok ant sienos moters, kurios figūros trokšti, nuotrauką. Užsidėk ant kompiuterio darbalaukio. Kai dažnai matysi tai, ką nori pasiekti, neleisi sau pamiršti galutinio tikslo.
Ir dar: sunkiausia yra tik pradžia. Jei sąžiningai (t.y. nepraleidi nė vienos dienos, kuriomis nusprendei sportuoti.. gerai, ne daugiau 1 dienos iš eilės) sportuosi, netrukus tai taps tavo gyvenimo dalimi ir nebeįsivaizduosi gyvenimo be sporto.
Stiprybės!

Tikiuosi ką nors įkvėpiau pradėti ir nemesti
Saunus patarimai

, as visada kai labai tingisi internete susirandu graziu moteru foto, pav Victoria Secret manikeniu ir iskart apima noras sportuot

. gal biski lezbietiskai atrodo, bet tikrai veikia
Dar man labai patiko kad atradau JM forumo deka. Nes anksciau sportuodavau susirasius programa ant lapo, tai budavo labai sunku prisiverst padaryt maximalu skaiciu pakartojimu, o cia kai yra video, tai privalai padaryt kiek liepia

, dar fainai kad ji tokia griezta, pasijunti kaip su tikra trenere, nes dauguma video mane erzina, kur barbes staiposi