Sandriuks, tikrai ne visiems blynams galioja ši taisyklė

Pavyzdžiui Varškiniams blynams tešlą reikia gerai išplakti blenderiu, lietiniams taip pat reikia gerai išmaišyti... Atsargiai dažniausiai maišomos tos blynų tešlos, į kurias dedami kepimo milteliai...
Beje, ir keksiukų tešlą dažniausiai reikia maišyti labai trumpai ir atsargiai, kad tik neliktų sausų miltų, nes ir jie priešingu atveju būna kieti
Mille, smagu, kad patiekalai patiko

Lauksiu daugiau atsiliepimų
laurechka, tikiuosi nenusivilsi nei tinginiu, nei zuikiu
Mįsliuke, malonu, kad suktinukai patiko
mutante, radau užsirašiusi išgirtą receptą, bet pati jo dar nebandžiau (tiesiog namie degtinės niekada nebūna...

)
Silkė, marinuota degtinėje4 sūdytos silkės filė
Marinatas
2 v. š. grietinės
4 v. š. degtinės
3 v. š. citrinos sulčių
šviežiai maltų juodųjų pipirų, smulkintų krapų
Silkę supjaustyti 3- 4 cm pločio gabaliukais.
Sumaišyti visus marinato ingredientus. Gerai išplakti mikseriu.
Sudėti silkę į indelį, užpilti marinatu ir palaikyti per naktį šaldytuve.
Shiduh, džiaugiuosi, kad atradai sau tinkančius patiekalus