QUOTE(Laurita* @ 2006 09 27, 15:06)
labai daug prisiskaičiau gerų atsiliepimų apie
"Kiaušinių-faršo viniotinį", tai žadu artimiausiu metu ir aš jį išbandyti
Tik va vienintelis dalykas, kuris neduoda man ramybės

tai tas pagrindo prilipas prie kepimo popieriaus, kažkaip skaičiau, kad daugumai Jums jis lipo, tikiuosi kad man taip neatsitiks

, būtinai parašysiu atsiliepimus
man neprilipo

.. ir buvo labai skanu, tik tiek, kad sekantį kartą vietoj majonezo bandysiu dėti jogurtinį padaža
QUOTE(Sonatina @ 2006 09 27, 15:17)
sirse, pyragus kepu vidurinėje lentynoje ir jungiu tik kaitinimą iš viršaus ir iš apačios

Ventiliatorių naudoju tada, kai dedu kepti kelias skardas - vieną viršuje, kitą apačioje
O kodėl tu manai, kad mielių per daug parašyta - jei 1 kg miltų 11 g mielių, tai 250 g miltų ir reikia ~ 3 g sausų mielių

Ir kaip gavosi bandelės?
nu aš irgi taip kepu, bet man kažkaip neiškepa gerai pyragai , nors orkaitė tikrai nebloga

, ai, kepsiu visus drėgnesnius pyragus truputėlį ilgiau

.
Apie mieles tai aš kažkais supratau, kad,- jei šviežių reikia 10 g. , o sausų mielių 1.5 a.š yra 3g. tai pagal mano matematinius sugebėjimus, kada gaučiau 10 g. reikėtų ~ 5 šaukštelių sausų mielių

. Na biskį persistengiau su savo matematikos pritaikymu

. Dabar aišku, kad
3 g. sausų mielių maždaug
= 10 g. šviežių mielių
O bulkutės labai liuks gavosi

... mano močiutė (a.a.) panašaus skonio bulkas kepdavo

, taip, kad man tai nostalgiškai skanu