ir man reikia pagalbos...padariau žele iš pakelio kur užpili 0,5 l vandens ...gal kas žinot kaip paskaičiuoti paruoštą masę gavos 9 indeliai...pakelį išmečiau višta
ir man reikia pagalbos...padariau žele iš pakelio kur užpili 0,5 l vandens ...gal kas žinot kaip paskaičiuoti paruoštą masę gavos 9 indeliai...pakelį išmečiau višta
nu radau pas save žele pakelį tai 100g - 356 kcal, pakelį 95g reikia užpilti irgi 500ml
nu tai gaunasi kad tuose 500ml vandens 0 kcal + 339 kcal ( čia žele milteliai) tai gautųsi kad maždaug 100 g padarytos žele yra 60kcal nu čia apytikslai
pas mane valdorfo apelsinų skonio žele
klausykit mergyčkos o kiek kcal turi slyvos iš kompoto
Kiek kalorijų jūs vertintumėt kiniečių restorane mažą porciją "traškūs vištienos gabaliukai sojos padaže". Gabaliukai paruošti tešloje, sojos padažas grynas, be jokio krakmolo. Porcijos dydžio gramais negaliu pasakyti. Tiesiog kiniečių restorane taip ir vadinasi Didelė arba Maža porcija. Pačios matėt, kaip jos atrodo
Kiek kalorijų jūs vertintumėt kiniečių restorane mažą porciją "traškūs vištienos gabaliukai sojos padaže". Gabaliukai paruošti tešloje, sojos padažas grynas, be jokio krakmolo.
Porcijos dydžio gramais negaliu pasakyti. Tiesiog kiniečių restorane taip ir vadinasi Didelė arba Maža porcija. Pačios matėt, kaip jos atrodo
kaskokia nesamone, negali but tiek daug mergaites paskaiciavo kad 100 gr zele yra 60 ckal..tai nejaugi tiek kiauliena kaloriju dadeda juk 100 gr saltienos tos kaiulienos bet kuriuo atveju 100 gr tikrai nera