Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiuojam kalorijas

QUOTE(talija @ 2007 01 29, 12:11)
papajų kubeliai (jie tokie džiovinti ir saldinti man rodos)papajos žalios 39, niekur nerandu ...

maniškėj knygutėj papajos ---44kcal o džiovintos 269kcal

ir dar radau Sojų kotletai (Naturana) - 480 kcal g.gif bet čia daugoka man rodos
Atsakyti
Merginos sveikutes
gal kas žinot kiek zrazuose yra kalorijįų - tokiuose ne per didžiausuose viduj su džiovintais grybais ir kiaušiniu g.gif
Atsakyti
ir man reikia pagalbos...padariau žele iš pakelio kur užpili 0,5 l vandens ...gal kas žinot kaip paskaičiuoti paruoštą masę gavos 9 indeliai...pakelį išmečiau doh.gif višta
Atsakyti
QUOTE(talija @ 2007 01 31, 19:56)
ir man reikia pagalbos...padariau žele iš pakelio kur užpili 0,5 l vandens ...gal kas žinot kaip paskaičiuoti paruoštą masę gavos 9 indeliai...pakelį išmečiau  doh.gif višta

nu radau pas save žele pakelį tai 100g - 356 kcal, pakelį 95g reikia užpilti irgi 500ml
nu tai gaunasi kad tuose 500ml vandens 0 kcal + 339 kcal ( čia žele milteliai) tai gautųsi kad maždaug 100 g padarytos žele yra 60kcal nu čia apytikslai

pas mane valdorfo apelsinų skonio žele ax.gif

klausykit mergyčkos o kiek kcal turi slyvos iš kompoto g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Kiek kalorijų jūs vertintumėt kiniečių restorane mažą porciją "traškūs vištienos gabaliukai sojos padaže". Gabaliukai paruošti tešloje, sojos padažas grynas, be jokio krakmolo.
Porcijos dydžio gramais negaliu pasakyti. Tiesiog kiniečių restorane taip ir vadinasi Didelė arba Maža porcija. Pačios matėt, kaip jos atrodo smile.gif

Iš anksto AČIŪ.
Atsakyti
QUOTE(Arinva @ 2007 01 31, 21:16)

pas mane valdorfo apelsinų skonio žele  ax.gif

klausykit mergyčkos o kiek kcal turi slyvos iš kompoto  g.gif

notworthy.gif ačiū už žele
čia apie slyvas taip radau...tai manau pati nuspresk pagal saldumą kompoto

slyvos, konservuotas, "heavy" sirupe 105
slyvos, violetinės ,konservuotos " light"sirupe 63
slyvos, violetinės, konservuotos"heavy" sirupe 89
slyvos, violetinėskonservuotas vandenyje 41
slyvos,violetinės konservuotos sultyse 58
Atsakyti
QUOTE(Cuba @ 2007 01 31, 22:02)
Sveikos, merginos,

Kiek kalorijų jūs vertintumėt kiniečių restorane mažą porciją "traškūs vištienos gabaliukai sojos padaže". Gabaliukai paruošti tešloje, sojos padažas grynas, be jokio krakmolo.
Porcijos dydžio gramais negaliu pasakyti. Tiesiog kiniečių restorane taip ir vadinasi Didelė arba Maža porcija. Pačios matėt, kaip jos atrodo smile.gif

Iš anksto AČIŪ.

radau tokis įrašą
vistiena kiniskai, pekinas, porcija, 250
bet čia kažkodėl atrodo kad apie kažkokias salotas kalba eina g.gif

ČIAir šiaip nemažai visokių netradicinių patiekalų kaloringumas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo talija: 01 vasario 2007 - 08:46
Sveikos merginos 4u.gif Gal kuri zinote kiek mazdaug gali tureti kaloriju pirktine saltiena su vistiena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 02 01, 08:49)
Sveikos merginos  4u.gif  Gal kuri zinote kiek mazdaug gali tureti kaloriju pirktine saltiena su vistiena  ax.gif

kas kada jei gerai pamenu saltienoms mergaites apie 80 ckal 100 gr duodavo ax.gif
Atsakyti
pažiūrėjau ant pirktinės kiaulienos šaltienos rašo 100 gr.-310 kcal
Atsakyti
QUOTE(talija @ 2007 02 01, 09:41)
radau tokis įrašą
vistiena kiniskai, pekinas, porcija, 250
bet čia kažkodėl atrodo kad apie kažkokias salotas kalba eina  g.gif

ČIAir šiaip nemažai visokių netradicinių patiekalų kaloringumas

Labai šauni nuoroda drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(talija @ 2007 02 01, 11:03)
pažiūrėjau ant pirktinės kiaulienos šaltienos rašo 100 gr.-310 kcal

kaskokia nesamone, negali but tiek daug doh.gif doh.gif mergaites paskaiciavo kad 100 gr zele yra 60 ckal..tai nejaugi tiek kiauliena kaloriju dadeda g.gif g.gif juk 100 gr saltienos tos kaiulienos bet kuriuo atveju 100 gr tikrai nera schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti