Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiuojam kalorijas

Laba diena, merginos....
Toks pamąstymas atsitiko.......
Jei 100 g sauso šampano yra 0 riebalų ir 76 kcal, tai kalorijos tokiu atveju jame yra iš cukraus..... Pvz ne sausam, o briute cukraus yra tik užuominos, tai aš galvoju, gal jo kaloražas ir visai nieko blush2.gif blush2.gif
Čia jau aišku gal kaip ir alkoholiškai skamba, ale negaliu aš vandenio gurkšnot kokį filmą žiūrint ar priešais židinį sėdint lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2007 05 17, 11:15)
merginos, gal kuri bandete skaiciuoti saltibarsciu kalorijas? nu sakykim vidutini skaiciu, suprantu, kad gali buti liesi, gali buti riebesni, bet nu mazdaug

mano lentelej raso, kad saltibarsciu lekste (250ml) turi 100kcal mirksiukas.gif

o silke pataluose gi majonezu uzklota tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SilRa: 17 gegužės 2007 - 10:20
man majonezas, neskanu, o salotas as jugurtu gardinu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galit kas pasakyti,gal skaičiavot,kiek maždaug kalorijų turi balta mišrainė su kumpiu?
Duonos riekelių kalorijas lengva pasiskaičiuoti,o tokių kažkaip sunku g.gif Ai,dar ,o kiek ,maždaug,sveria griežinėlis šlapiankės,rūkytos dešros?Darausi sumuštinį ir nesumąstau:pvz:ruginė riekelė-60 kcal
sviesto,nei daug,nei mažai-kokie 5 g?
du griežinėliai dešros?
Sunku iš akies apsispręsti biggrin.gif ,vis norisi duoti mažiau kalorijų,kad daugiau galėtum sau leisti biggrin.gif
Beje,laba diena 4u.gif
Atsakyti
o as siandien ieskojau lasisos kaloriju doh.gif vienur radau 400 kcal, kitur - 212 g.gif

buvo apie 200 g virtos lasisos, gal nutuokiat, kiek kcal, as duociau kokiu 300 g.gif 400 man atrodo per daug
Atsakyti
Lašiša yra iš riebiųjų žuvų- manau, davusi apie 200 nesuklysi
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2007 05 17, 11:15)
merginos, gal kuri bandete skaiciuoti saltibarsciu kalorijas? nu sakykim vidutini skaiciu, suprantu, kad gali buti liesi, gali buti riebesni, bet nu mazdaug
[

as ,,Rimi" maciau kad ju pagaminti saltibarsciai (ant kibirelio buvo parasyta)-74 kcal. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 05 17, 19:30)
Lašiša yra iš riebiųjų žuvų- manau, davusi apie 200 nesuklysi

Lašišai visada duodu 250kcal ,nes jau riebalų pas ją ,tai swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(estrella @ 2007 05 18, 13:44)
Lašišai visada duodu 250kcal ,nes jau riebalų pas ją ,tai  swoon.gif

bet jei virta, gal maziau, ir nevalgiau tu riebiu daliu kur prie pilvo dalies buna schmoll.gif
Atsakyti
Mieliauskienė savo knygoje "Valgau ir lieknėju" rašo:"Galima valgyti įprastą maistą, būti palyginti sočiu ir lieknėti.Jeigu tik paros maisto kaloringumas neviršys 700-1000 kcal ir jeigu apie 300 kcal gausime iš baltyminių produktų-rezultatas neapvils."

O kokie produktai yra baltyminiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 05 21, 16:55)
- Mieliauskienė savo knygoje "Valgau ir lieknėju" rašo
- O kokie produktai yra baltyminiai? g.gif

- Apie Mieliauskienės metodika besivadovavusių moterų sveikatos sutrikimus ir, pradėjus normaliai maitintis (pabrėžiu- normaliai, o ne ėsti), dvigubai sugrįžusius kilogramus kalbėjom jau ne kartą ir su realiais pavyzdžiais. Be galo daug merginų šios ponios dėka susigadino medžiagų apykaitą, galėjo džiaugtis slenkančiais plaukais, lūžinėjančiais nagais, problematiška oda ir pan. "malonumais". Todėl Mieliauskienė mums ne autoritetas, o jos metodika tegu naudojasi babuinai džiunglėse cool.gif
- Tai produktai, savo sudėtyje daugiausiai turintys baltymų: žuvis, vištiena, jautiena, kiaušiniai, pieno produktai, žemės, lazdyno, graikiniai riešutai, migdolai, soja ir kt.
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2007 05 17, 16:43)
o as siandien ieskojau lasisos kaloriju doh.gif vienur radau 400 kcal, kitur - 212 g.gif

buvo apie 200 g virtos lasisos, gal nutuokiat, kiek kcal, as duociau kokiu 300 g.gif 400 man atrodo per daug

Aš knygelėje "Kalorijos" radau, kad 100 g troškintos jūros lašišos filė yra 260 kcal.
Mieliauskienės metodas padėjo man kažkada atsikratyti antsvorio, bet, deja, tikrai kai tik pradėjau normaliai valgyti (ne ėsti schmoll.gif ), svoris sugrįžo. verysad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veronika: 21 gegužės 2007 - 16:49