Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiuojam kalorijas

pabandyk pagal šitą kas gausis
HARRIS-BENEDICT LYGTIS
PMA (moterims) = 655,0955 + 9,463 x (kūno svoris) + 1,8496 x (ūgis) – 4,6756 x (amžius)
kūno svoris (kg); ūgis (cm); amžius (metai)
ir dauginam iš PROFESINIS AKTYVUMO LYGIS
MOTERYS

Dirbantys labai lengvą fizinį darbą (tarnautojai, studentai, žmonės, dirbantys protinį darbą).
0,15

Dirbantys lengvą fizinį darbą (gydytojai, medicinos seserys, troleibuso vairuotojai, aptarnavimo sferos darbuotojai).
0,35

Dirbantys vidutinio sunkumo fizinį darbą (chirurgai, maisto, lengvosios pramonės darbuotojai, staliai, namų šeimininkės).
0,45

Dirbantys sunkų fizinį darbą (ūkininkai, statybininkai ir kitų pramonės šakų darbuotojai).
0,7

Dirbantys labai sunkų fizinį darbą (betonuotojai, žemkasiai, miško darbininkai, krovikai).
1

man gavos 1365, jei gerai suskaičiavau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sparow: 20 birželio 2007 - 12:33
kaip manot kiek kaloriju gali tureti vistienos sriuba su makaronais 250gr (kavinej) ir 100gr. vistienos guliaso (nors tos vistos gal 4 mazi kubeliai) g.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
reikia pagalbos...
kiek galėtų turėti ckal vytinta plekšnė, apie 50 g nulupus g.gif
ir ar labai padidėja, jei ji valgoma buvo alumi užsigeriant?
ar tiesiog plekšnės +alaus ckal?

kažkaip neradau apie vytintą žuvį...
ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JABLYNKST @ 2007 06 20, 13:43)
kaip manot kiek kaloriju gali tureti
1. vstienos sriuba su makaronais 250gr (kavinej) ir
2. 100gr. vistienos guliaso (nors tos vistos gal 4 mazi kubeliai) g.gif  4u.gif

1. Apie 120 kcal
2. Apie 100 kcal

QUOTE(Cherchikas @ 2007 06 20, 15:50)
1. kiek galėtų turėti ckal vytinta plekšnė, apie 50 g nulupus g.gif
2. ar tiesiog plekšnės +alaus ckal?

1. apie 60 kcal
2. Taip.
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Kiek žinau,vištos krūtinėlė turi 112 kcal/100g.O jei aš apvolioju kiaušinyje,džiūvėsėliuose ir kepu keptuvėje su trupučiu aliejaus.Džiūvėsėlių 100g./375 kcal.Nemoku iš akies pasakyti,kiek gali būti tas apvoliotas kiekis?Aš bandžiau dėti taip 112(vištos krūtinėlė)+plaktas kiaušinis?+50 kcal(džiūvėsėliai)+60 kcal(aliejus).Viso:222+kiaušinis?O kiek žalias kiaušis turi kcal?Ar maždaug teisingai aš čia skaičiuoju?
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2007 06 21, 14:17)
1. Džiūvėsėlių 100g./375 kcal.Nemoku iš akies pasakyti,kiek gali būti tas apvoliotas kiekis?
2. Aš bandžiau dėti taip 112(vištos krūtinėlė)+plaktas kiaušinis?+50 kcal(džiūvėsėliai)+60 kcal(aliejus).
3. O kiek žalias kiaušis turi kcal?
4. Ar maždaug teisingai aš čia skaičiuoju?

1. Įsipili į lėkštutę džiūvėsius, pasveri, tada apvolioji krūtinėlę ir, jei lėkštutėje lieka džiūvėsių, juos pasveri ir minusuoji.

2. Aliejaus 1 v.š. turi 100 kcal. Pildama į keptuvę, jį matuok šaukštais.

3. 70-90 kcal, priklausomai nuo dydžio

4. Teisingai mirksiukas.gif

Atsakyti
Help!!!
Ar galima lieknejant valgyti juoda duona,arba sveikuoliu riekele ?
Jei galima,tai koki kieki per diena?
Atsakyti
Nesu specė,bet manau,kad duoną galima valgyti,juk skaičiuojant kalorijas viską gali valgyti mirksiukas.gif O sveikuolių duonelės dažnai būna su įvairiais grūdas,kas naudinga organizmui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (mirtise): 21 birželio 2007 - 15:39
Sveikos mergaite, skaiciuoju ir as tas kalorijas jau neatsimenu nuo kada, bet visada kaip skaiciuoju stengiuos negamint sudetintu patiekalu kad daug skaiciuot nereiktu blush2.gif

Tai turiu klausimeli viena, kiek mazdaug kaloriju sveria kebabas??? Gal kuri nors esat skaiciavusi??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Citriniukas @ 2007 06 21, 16:46)
, kiek mazdaug kaloriju sveria kebabas???

Jei su lavašu, vištiena ir ne fontanais padažo- apie 350-400/vnt., jei su kiauliena- apie 500...
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2007 06 21, 16:28)
Help!!!
Ar galima lieknejant valgyti juoda duona,arba sveikuoliu riekele ?
Jei galima,tai koki kieki per diena?

Žinoma galima mirksiukas.gif tik reikia rinktis juodą ,grūdėtą duoną ax.gif
Per dieną galima iki trijų riekelių (čia pagal dietologų rekomendacijas) ax.gif bet galima valgyti kaip nori ,tik kad tilptai į dienos kcal normą mirksiukas.gif
Atsakyti
Ieškojau,bet neradau niekur-kiek duodat šašlykui kalorijų?Įtariu apie 200 gr.sulapnojau blush2.gif ,tai gali būti 500 kcal?
Atsakyti